Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Σεσουάρ για Δολοφόνους Νο11!!!

43169_copy

Το σεσουάρ για δολοφόνους συμπλήρωσε έντεκα χρόνια επιτυχίας. Το κυνήγι του δολοφόνου αυτό το χειμώνα γίνεται πάλι πιο συναρπαστικό από ποτέ!


Πολλοί συνάδελφοι και όχι μόνο έγιναν... συνένοχοι στη χθεσινή πρεμιέρα στο θέατρο «Αποθήκη». Η Παναγιώτα Βλαντή, η Σοφία Φαραζή, οι συμπαρουσιαστές του, Μαρία Ηλιάκη και Γιώργος Τσαλίκης, οι Ολυμπιονίκες, Πηγή Δεβετζή και Κατερίνα Θάνου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πατρίτσια Μιλίκ - Περιστέρη, η Δήμητρα Αιγινίτη, Άννα Κουρή και πολλοί πολλοί ακόμη...


Όλο λέμε θα τελειώσει και αυτό δε σταματάει ποτέ. Και όσο περνούν τα χρόνια το ζητούν όλο και περισσότεροι θεατές. Ποιος το περίμενε ότι ένα απλό σεσουάρ θα γινόταν το απόλυτο φονικό όπλο και το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα; Περισσότεροι από 500.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.


Ο Νίκος Μουτσινάς στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση ερμήνευσε με επιτυχία το θεότρελο κομμωτή, Τόνυ Λέπουρα, στο κομμωτήριο, του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου.


Διαχρονική αξία ο Θωμάς Παλιούρας, αλλά και οι υπόλοιποι (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελένη Κρίτα, Γιάννης Παπαθανάσης) δεν πάνε πίσω!

panoramapress.gr