Κάποτε, είχαμε την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα που προήγαγαν τον πολιτισμό στα πρώην ζευγάρια και πώς να διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις ακόμη και μετά από ένα διαζύγιο. Σήμερα, που Βίσση - Καρβέλας δεν μιλιούνται έχουμε ένα άλλο πρώην ζευγάρι να συνεχίσει το... έργο τους! Για τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ευρυδίκη ο λόγος, οι οποίοι αν κι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια είναι καλοί φίλοι. Και μάλιστα αποτελούν μία ευχάριστη τετράδα με τα νυν ταίρια τους.

    Όταν παντρεύτηκε ο Θεοφάνους με την Βίλλυ, η Ευρυδίκη ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο γάμο, ενώ τώρα ήταν η σειρά του συνθέτη να βγάλει την.. κοινωνική υποχρέωση και να παραστεί στο γαμήλιο πάρτι της πρώην. Βλέπεις, ο γάμος της Ευρυδίκης με τον Κοργιαλά έγινε στα κρυφά και ο Θεοφάνους (αν και ακουγόταν ότι θα ήταν κουμπάρος του ζευγαριού) δεν είχε παραστεί. Στο πάρτι, όμως, που έκαναν οι νεόνυμφοι μία εβδομάδα αργότερα μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βίλλυ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο κλαμπ. Και μάλιστα ήτο μες στην τρελή χαρά και συγκίνηση, που η πρώην επισημοποίησε την εξάχρονη σχέση της με τον Κοργιαλά.

    Όσο για τους νεόνυμφους; Έκαναν τη διαφορά, αφού έσκασαν μύτη στο πάρτι ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα. Ειδικά, η αοιδός η οποία φορούσε μαύρο φόρεμα. Έβλεπα την φωτογραφία της Ευρυδίκης στο δεύτερο γαμήλιο πάρτι και θυμόμουν φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θεοφάνους. Η νύχτα με τη μέρα. Τότε, φορούσε ένα τούρτα ? νυφικό που είχε πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα, κότσο τα μαλλιά και δέκα πόντους βάτα. Μία κλασικότατη νύφη της εποχής. Τώρα, στην Κοργιαλά εποχή η... νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον μοιάζει πιο παραδοσιακή. Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι.