Μπορεί φέτος τα επαγγελματικά της Κατερίνας Καραβάτου να βρίσκονται σε μία πτωτική πορεία, αφού το «Κους Κους το μεσημέρι» δεν κάνει νούμερα και περνάει δύσκολες κι επικίνδυνες στιγμές, τα προσωπικά της, όμως, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Κι αν διάφορα δημοσιεύματα επιμένουν και λένε ότι το «Κους Κους» είναι με την πλάτη στον τοίχο και η AGB κάθε μέρα τους έχει κάτω από τη βάση, η Καραβάτου έχει λόγους να γελάει.

Είναι ερωτευμένη και η σχέση της όχι μόνο πηγαίνει καλά, αλλά οδεύει ολοταχώς προς επισημοποίηση. Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζονται για γάμο και δεν αποκλείεται αυτός να γίνει ακόμη και μέσα στα Χριστούγεννα! «Στη βράση κολλάει το σίδερο» λέει ο σοφός λαός και το ζευγάρι είπε να το κάνει πραγματικότητα. Τι κι αν η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες; Τα έφτιαξαν το Πάσχα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Το ίδιο και ο μεγάλος έρωτας.

Εξάλλου, Καραβάτου και Κατσούλης ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν, όπως ακούγεται και λέγεται, αφού πλέον δεν υπάρχει λόγος να μένουν χώρια. Τι άλλο; Α ναι. Πριν λίγες μέρες στο Γκάζι έγινε η πρεμιέρα της σειράς LAPD, (πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός) και τα πιτσουνάκια πήγαν αγκαζέ να την δουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε όλη την προβολή δεν ξεκόλλησαν τα χέρια τους. Ούτε από πιασίματα, ούτε από μουδιάσματα, ούτε από τίποτε δεν πήραν χαμπάρι. Και το κλου: όταν τελείωσε η προβολή η Καραβάτου έκανε μία αγκαλιά - κεφαλοκλείδωμα στον καλό της αδιαφορώντας για τα φλας που άστραψαν και βρόντηξαν πάνω τους. Κοίτα, να δεις που θα παντρευτούν. Τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις;;;;