She is FABULOUS... Oh yeah! Mας χάρισε ένα λατρευμένο Απαγορευμένο και επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

because I'm feeling so high tonight
I'm fabulous, fabulous


Eπιστρέφει αμέσως από το L.A., μετά την τελετή στη μνήμη του καλού της φίλου και συνεργάτη Greg, για να συνεχίσει με δύναμη και ως άψογη επαγγελματίας που είναι, τις πρόβες και να προσθέσει τις τελευταίες "πινελιές" στο Show - Yπερπαραγωγή που θα απολαύσουμε φέτος στο Aθηνών Αρένα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου ενώ οι Fabulous αφίσες θα κοσμήσουν την πρωτεύουσα μια εβδομάδα περίπου πριν. Οι αιώνια πιστοί fANNAtics ήδη ετοιμάζονται για να υποδεχτούν την Απόλυτη στο μεγαλύτερο μαγαζί της Αθήνας και στην πρεμιέρα, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Στις αρχές Νοεμβρίου το ήδη διπλά πλατινένιο Απαγορευμένο θα κυκλοφορήσει ακόμη πιο Fabulous με το ομότιτλο super dance κομμάτι σε μουσική Alex Papaconstantinou, ενώ κάτι μας λέει ότι εκτός από τα λατρευμένα τραγούδια μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις! Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι η οικολογική eco pack συσκευασία του "Απαγορευμένο", ενώ η δεύτερη είναι μια μεγάλη collector's edition συσκευασία του ίδιου δίσκου με άφθονο πρόσθετο υλικό που θα περιέχει videos και back stage πλάνα σε μορφή dvd.

Συντονιστείτε στο Ρυθμό 94,9, το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της πόλης την Πέμπτη 22/10/2009, 08:00 - 10:00 το πρωί στην εκπομπή του Μάκη Πουνέντη για να ακούσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ 1η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟ ΝΕΟ FABULOUS τραγούδι.

πηγή: fannatics.gr