Στην Πόλη των Αγγέλων θα πει το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη της Greg Ladanyi. Η Αννα Βίσση θα παρευρεθεί στην κηδεία του βραβευμένου με Grammy παραγωγού, ο οποίος στις 25 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία της στη Λευκωσία, είχε δυστύχημα. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει στο Λος Αντζελες μεθαύριο 17 Οκτωβρίου.
Στις 25 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από την έναρξη της εμφάνισής της στη Λευκωσία, ο Αμερικανός παραγωγός έπεσε από ράμπα (από πέντε μέτρα) και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος -με ρήξη πνεύμονα και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι- στο Γενικό Νοσοκομείο της κυπριακής πρωτεύουσας. Το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου «λύγισε». Η γυναίκα του και η 20χρονη κόρη του δώρισαν τα όργανα του για να μπορέσουν να σωθούν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη.

Ο θάνατος του 57χρονου Ladanyi ήταν σοκ για την τραγουδίστρια. Εζησε την πιο τραγική στιγμή της ζωής της, όπως έλεγε χαρακτηριστικά η ίδια λίγες μέρες μετά το μοιραίο... Λάτρεψε την προσωπικότητά του, θαύμασε τις γνώσεις του. Του εμπιστεύτηκε την καριέρα της στο εξωτερικό. Οι μνήμες από τον πρόωρα χαμένο παραγωγό ακόμα είναι πολύ νωπές. Η Αννα εξακολουθεί να είναι ράκος. Ωστόσο, δίχως δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του με την παρουσία της.
Πρόκειται για ένα ταξίδι-αστραπή. Μετά την εξόδιο ακολουθία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει εντατικές πρόβες, εν όψει των εμφανίσεών της στο «Αθηνών Αρένα». Η πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο έχει οριστεί στο τέλος του μήνα.

πηγή:espressonews.gr