Τι είδαμε, τι δεν είδαμε και τι δεν πρόκειται να δούμε...

Όμορφος Κόσμος

Oι πέντε νέοι και «φρέσκοι» παρουσιαστές του Μega έκαναν τελευταίοι πρεμιέρα, θυμίζοντας πάνελ από το οποίο έλειπε ο βασικός παρουσιαστής. «Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη που ύστερα από έξι χρόνια έφυγε και μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτή την εκπομπή» δήλωσε ο Παπαδάκης, επωμιζόμενος την εκπομπή του Αρναούτογλου στις πλάτες του με άκομψο τρόπο.

Μια συνέντευξη στον Παπακαλιάτη όπου κανείς δεν άκουγε τον καλεσμένο αλλά αυτάρεσκα μόνο τον ήχο της φωνής του. «Αχ» δηλώνει η κυρία Καινούργιου «Χριστόφορε Παπακαλιάτη, σε συνάντησα μια φορά σε ένα σουβλατζίδικο και σου ζήτησα αυτόγραφο σε ένα σουπλό» (προφανώς εννοούσε σουπλά)! Αργότερα συμπληρώνεται η άσκηση δεξιοτεχνίας, παρουσίασης και γνώσεων: «Ο Βασίλης Φωτόπουλος σε βοήθησε στις αγιογραφίες, Νίκο Παπαδάκη;». Η φρεσκαδούρα του Μega παίρνει τα νούμερα την πρώτη μέρα, όπως δεν έπαιρνε τα γράμματα μάλλον στο σχολείο. Εξαιρούνται η κυρία Αραμπατζή και η θεά Βίκυ Παγιατάκη.

Την ίδια ώρα τα «χρυσά παιδιά» του ΑΝΤ1, Καραμέρος και Χαριτάτος, βγάζουν την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, πρώην μαγείρισσα της Ελένης, και όλοι αρχίζουν να ασχολούνται με το αν είναι σωστό ή όχι να πάει απέναντι από την Ελένη που τη «δημιούργησε». Η Ελένη συνεχίζει ψύχραιμα να κάνει αυτά που έκανε τόσα χρόνια και ήταν πρώτη στα κολουάρ. Όμορφη, πάντα ροζ, γελαστή, σπρώχνοντας τους άλλους, απλά περιμένει, μην κάνοντας τίποτα παραπάνω. Οι θεατές επιλέγουν! Έχοντας κερδίσει στις επιλογές τους για δεκαπέντε χρόνια, η Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να περιμένει το χρόνο να τη δικαιώσει. Ο αντίπαλος άλλωστε δείχνει να είναι ένας... ή μάλλον δύο. Ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος που με τη φρεσκάδα και το καινούργιο προϊόν τους έχουν πρόταση. Τέλος πάντων, και την άλλη εβδομάδα εδώ θα ’μαστε.


Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.