Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Έφυγε ο Φοίβος από την Heaven. Η Βανδή;;;


Τετάρτη πρωί κυκλοφόρησε η είδηση/φήμη ότι ο Φοίβος αποχωρεί από την Heaven. Πέμπτη, ο μουσικοσυνθέτης διαψεύδει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, χαρακτηρίζοντας ως ανυπόστατα τα σενάρια και μεσάνυχτα Σαββάτου μέσα από την ίδια σελίδα ο Φοίβος ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Heaven. Και σε ρωτώ εγώ αγαπημένε μου, τι του φταίω του Φοίβου που πάει να με αποτρελάνει; Διάβαζα για την αποχώρηση του και νόμιζα ότι το μυαλό μου έχει γίνει... κουταλάκια από τον Γιούρι Γκέλερ.

Αλλά όχι. Μια χαρά απείραχτο έμεινε το μυαλό μου. Τέλος πάντων, η πρώτη φήμη που κυκλοφόρησε την Τετάρτη ήταν πέρα για πέρα αληθινή, αφού όπως λέγεται ο Φοίβος τη μέρα εκείνη πέρασε για τελευταία φορά από τα γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας. Και ναι, απορούμε ξανά: για ποίο λόγο τότε είχε διαψεύσει τη φήμη; Άβυσσος. Το σίγουρο είναι ότι ο Φοίβος δεν πηγαίνει σε άλλη δισκογραφική, αλλά θα δημιουργήσει τη δική του εταιρεία.

Εξάλλου, το ανακοινώνει ο ίδιος, λέγοντας ότι «ήρθε ο καιρός να δημιουργήσει τη δική του μουσική εταιρεία». Μάλιστα, σύντομα θα ανακοινώσει τους συνεργάτες του, αλλά και τους καλλιτέχνες που θα ανήκουν σε αυτή. Πάντως, στην ανακοίνωση του ευχαριστεί την Heaven για τα «εννέα δημιουργικά και άψογα χρόνια συνεργασίας».

Τι θα κάνει η Δέσποινα Βανδή;

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι ο Φοίβος λέει goodbye από τον «Παράδεισο» του Αμαρουσίου, όλοι είχαμε την ίδια απορία... «And what about Despina Vandi»; Έλα μου ντε; Θα μείνει Heaven ή θα φύγει; Το δεύτερο αγαπημένε μου. Η Βανδή το έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ακολουθήσει τον Φοίβο, όπου κι αν πάει. Εξάλλου, εννέα χρόνια πριν που εκείνος πήγε στην υπό σύσταση Heaven, η Βανδή που ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, δεν φοβήθηκε να τον ακολουθήσει εγκαταλείποντας την Minos. Τώρα, τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και δεν υφίσταται δίλημμα κανένα.

Το ίδιο (κι ακόμη πιο εύκολα) ισχύει και για τον Θάνο Πετρέλη. Ο αοιδός (είναι και κουμπάρος) θα τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει, ενώ λέγεται ότι οι σχέσεις του Πετρέλη με την Heaven τον τελευταίο καιρό δεν είναι οι καλύτερες. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη τι θα γίνει; Θα ακολουθήσει και αυτός ή θα παραμείνει; Για αυτή την περίπτωση δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι θα πάει με Φοίβο.