Άννα Βίσση
Το πέμπτο single από το δίσκο της Άννας, "Απαγορευμένο", είναι γεγονός αφού μόλις κυκλοφόρησε το νέο της βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Από Μακριά Και Αγαπημένοι" σε remix από τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Σύντομα, επίσης, πρόκειται να δούμε και να ακούσουμε το ντουέτο της με τον Ντέιβ Στιούαρτ των Eurythmics. Το Yupi επικοινώνησε με τον διάσημο μουσικό ο οποίος το επιβεβαίωσε.

Το βιντεοκλίπ είναι γυρισμένο εξ' ολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους με μία κάμερα που κρατούσε, φυσικά, η αγαπημένη φίλη και σκηνοθέτης της Άννας, Κρίστιν Κρόκος. Μπορεί τα γυρίσματα να έγιναν πριν το δυστύχημα του Γκρεγκ Λαντάνι αλλά κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά και έτσι η Άννα έγραψε ένα πολύ μικρό σημείωμα για εκείνον το οποίο βλέπουμε στην έναρξη του κλιπ και αναφέρει: "Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε... για τον Γκρεγκ... τώρα από μακριά και αγαπημένοι...".


Ο Ντέιβ Στιούαρτ αποκάλυψε στο twitter ότι έχει βγάλει πολλές όμορφες φωτογραφίες της Άννας. "Ήταν πολύ εύκολο γιατί η Άννα είναι όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά" έγραψε.


Υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο Ντέιβ Στιούαρτ. Ο γνωστός μουσικός έβαλε τη φωτογραφία στο twitter, γράφοντας ως λεζάντα: "Η Άννα Βίσση (ελληνίδα τραγουδίστρια-μύθος) και εγώ ηχογραφήσαμε ένα ντουέτο και αυτή είναι μια φωτογραφία που έβγαλε εγώ στην παραλία, το βράδυ".

Όσο για τη συνεργασία της με τον Ντέιβ Στιούαρτ, το ντουέτο τους θα έχει τον τίτλο "Leap of Faith". Για την ιστορία, ο Ντέιβ Στιούαρτ έγινε διάσημος από τη συνεργασία του με τους Eurythmics αλλά και από τα τραγούδια που έγραψε για καλλιτέχνες όπως η Γκουέν Στεφάνι, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο Μικ Τζάγκερ, οι U2, η Κέιτι Πέρι και οι T.A.T.U.

Το Yupi εποικοινώνησε με τον Ντέιβ Στιούαρτ ο οποίος μας δήλωσε ξεκάθαρα πως το ντουέτο τους θα γίνει και βιντεοκλίπ.

yupi.gr