Σαν κοτρόνα στο δόξα πατρί μας ήρθε η είδηση πριν λίγους μήνες ότι χωρίζουν ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου, μετά από ενάμιση χρόνο γάμου. Αγαπημένους, ερωτευμένους κι έτοιμους να αποκτήσουν ένα παιδί τους είχαμε αφήσει, με τις βαλίτσες στο χέρι τους βρήκαμε. Και το λόγο του χωρισμού, μήτε που τον καταλάβαμε. Είπαμε, φαίνονταν τόσο αγαπημένοι.

Άσε που ήταν και φρέσκο-παντρεμένοι. Αυτό που το πας; Ωστόσο, αγαπημένε μου, εμείς ο απλός κόσμος δεν είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε καταλάβει το λόγο του χωρισμού. Ακόμη και η Φλώρα Θεοδώρου δεν έχει καταλάβει γιατί χώρισε με τον Δάντη. Άμα τη ρωτήσεις θα στο πει. «I don’t know»! Εξάλλου, το παραδέχτηκε και στο «Κους Κους», όπου πήγε να μιλήσει για το νέο της ξεκίνημα και το διαζύγιο με τον Δάντη. Στο κομμάτι με τα επαγγελματικά, η αοιδός μας κατατόπισε.

Έχει καταλάβει ότι φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου. Άσχετο, αλλά που είναι αυτή η ψυχή;;; Μαύρα μάτια. Τέλος πάντων, μόνο για το διαζύγιο δεν έχει καταλάβει πώς ήρθε κι όπως είπε, περιμένει να συναντηθεί με τον Δάντη και να της εξηγήσει αυτός τους λόγους. Sorry, κιόλας, αλλά τον καιρό που χώριζαν, δεν είπαν τους λόγους; Δηλαδή, ο Δάντης όταν της είπε το «χωρίζουμε» (γιατί από τα λεγόμενα της, αυτό καταλαβαίνουμε όλοι. Ήταν δική του απόφαση) δεν της είπε γι αυτό και γι αυτό και για εκείνο; Κι άντε ο Δάντης δεν το είπε. Εκείνη γιατί δεν ρώτησε το κλασικό «γιατί»; Όλοι το ίδιο ρωτάμε αυθόρμητα όταν μας χωρίζουν. «Γιατί, τι έκανα λάθος»;

Προφανώς, το σοκ της κοπέλας να ήταν μεγάλο και από Φλώρα Θεοδώρου - Δάντη να έγινε... Μαρία της σιωπής. Να έχασε τη μιλιά της και να μην είχε τι να πει. Αλλά, κακώς διότι λίγους μήνες μετά και η Φλώρα έχει μείνει με την απορία. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά από τη μέρα που χώρισαν κόπηκε κάθε επικοινωνία κι επαφή μεταξύ τους. Αλλά, όπως είπε, νωρίς είναι. Κάποια στιγμή, θα περάσει το σοκ και θα μιλήσουν και τότε θα της λυθεί η απορία αν έφταιξε αυτή και που. Πάντως, δεν έχω να πω. Η Θεοδωρου έχει καταλάβει - τουλάχιστον - ότι ο χωρισμός είναι οριστικός. Κι αυτό, διότι έχουν κιόλας ξεκινήσει οι διαδικασίες. Αλλιώς, σιγά μη ρωτούσε τον Δάντη και αυτό. Αν έχουν πιθανότητες επανασύνδεσης.