Σύμφωνα με την εκπομπή "Κους Κους", η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το οποίο ενοικίαζε η Αγγελική Ηλιάδη για τέσσερα χρόνια μαζί με τον Μπάμπη Λαζαρίδη διεκδικεί με δικαστική απόφαση 30.000 ευρώ. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια στην εκπομπή: "Για πέντε μήνες πλήρωσαν ενοίκια. Τα υπόλοιπα τρεισήμισι χρόνια όχι. Αυτή η ιστορία με διέλυσε οικονομικά και ψυχολογικά, παρουσίασα προβλήματα υγείας ύστερα από αυτό".

Το συμβόλαιο για το σπίτι ήταν στο όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη, όμως η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αγγελική Ηλιάδη για να της ζητήσει τα χρήματα για τα ενοίκια. Η Αγγελική Ηλιάδη της είπε να τα ζητήσει από την κυρία Μαλιωτάκη.

Η Πόπη Μαλιωτάκη μίλησε στην εκπομπή "Κους Κους" ενοχλημένη απο το γεγονός και δήλωσε πως η ίδια δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια αφού δεν συγκαταλέγεται στους κληρονόμους του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Πόπη Μαλιωτάκη δήλωσε οτι υπεύθυνη για τα χρέη αυτά είναι η Αγγελική Ηλιάδη αφού: "Φορούσε ρούχα που έκαναν 25.000 ευρώ και ζητούσε συνέχεια αφίσες στους δρόμους και πάρα πολλή διαφήμιση. Πώς νομίζετε ότι έκανε χρυσό δίσκο και πήγε σε καλύτερη δισκογραφική εταιρία και της γράφουν οι καλύτεροι στιχουργοί και συνθέτες; Κι εμένα μου το είχε προτείνει ο Μπάμπης, αλλά δεν το είχα δεχτεί γιατί δεν ήθελα να τον γονατίσω οικονομικά....Έμενε ο σύζυγος με την ερωμένη και ζητάνε να πληρώσω εγώ, θα τρελαθούμε εντελώς;".

Οπως δήλωσε η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού: "Νομικώς δεν έχουμε άλλη διέξοδο, από το να ψάξουμε άλλους συγγενείς που δεν έχουν αποποιηθεί την περιουσία...η κυρία Ηλιάδη νομικώς δεν είναι υποχρεωμένη να τα πληρώσει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ηθικώς υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια για ένα σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον κ. Λαζαρίδη".