Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο Ρουβάς σνόμπαρε τον Ψινάκη!


Βάφτιση για λίγους και καλούς φίλους ήταν της μικρής Αναστασίας Ρουβά το απόγευμα της Κυριακής. Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι από τα παλιά του «ειδώλου». Ωστόσο, ένας συνεργάτης και φίλος από τα παλιά απουσίαζε από την βάφτιση και είναι αλήθεια ότι προκάλεσε εντύπωση σε όσους το σκέφτηκαν. Γιατί, υπήρξαν και κάποιοι που δεν τους πέρασε από το μυαλό.

Ο Ηλίας Ψινάκης, αγαπημένε μου, έλαμψε δια της απουσίας κι αυτό διότι ο Ρουβάς δεν μπήκε καν στον κόπο να τον καλέσει. Δε λέω, οι σχέσεις τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους δεν είναι οι καλύτερες, αλλά οι δυο τους υπήρξαν πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες (ο «Κάστωρ» και ο «Πολυδεύκης» ήταν τότε) και θα περίμενε κανείς ότι σε μία τόση σημαντική στιγμή ο Sakis τουλάχιστον θα καλούσε τον μάνατζερ.

Πώς αντέδρασε ο Ψινάκης για το σνομπάρισμα του «ειδώλου»; Φαντάζομαι δεν το πήρε και χαλαρά, διότι έχε υπόψη σου αγαπημένε μου ότι ο Ηλίας είναι ευαίσθητη ψυχή και κάτι τέτοια τα φέρει βαρέως. Αλλά, υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι η περσινή συνέντευξη του μάνατζερ στην Τατιάνα Στεφανίδου και όσα είχε πει εκεί για τον Ρουβά και τους νέους συνεργάτες του είχαν δυσαρεστήσει τα μάλα το "είδωλο", δημιουργώντας μεγαλύτερη ρήξη στην ήδη προβληματική σχέση τους. Και κυρίως μην ξεχνάς ότι στην βάφτιση ήταν καλεσμένος ο νυν μάνατζερ του Sakis, οπότε φαντάζομαι ότι σε τέτοιες στιγμές περίσσευε ο πρώην...