Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε χθες σε εκδήλωση παρουσίασης νέας διαφημιστικής καμπάνιας καλλυντικών στην οποία πρωταγωνιστεί. Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί και τη ρώτησαν για τις τηλεθεάσεις. Η Ελένη, αυτή τη φορά, απάντησε με αυστηρότητα.

Χωρίς κανένα πρόβλημα, η Ελένη έδωσε τη δική της απάντηση στα πάνελ των εκπομπών και τους δημοσιογράφους που έχουν βιαστεί να την αποκαθηλώσουν από την κορυφή:

«Ακούγονται πάρα πολλά πράγματα που με αφορούν τον τελευταίο καιρό. Και ρωτώ: "γνωριστήκαμε φέτος; Ή μήπως τόσα χρόνια σας κοροϊδεύω"; Όσοι θέλουν να με παρουσιάσουν αλλιώς, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους εμποδίσω. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ο κόσμος που ζει μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια και τα νέα παιδιά που μπήκαν στην εκπομπή μας και μας εμπιστεύονται. Όσο για τις τηλεθεάσεις της εκπομπής και επειδή δεν μου αρέσει να ακούγονται διάφορα, είναι νωρίς και έχουμε κάνει μόλις 9 εκπομπές. Δεν μπορούμε να κρίνουμε και το λέω εδώ στους δημοσιογράφους ύστερα από κάθε πρεμιέρα μου. Επίσης, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Μόνο στο τέλος της σεζόν μπορείς να κρίνεις. Υπάρχουν άνθρωποι που έβγαιναν και πήγαιναν πολύ καλά αλλά τώρα δεν υπάρχουν πουθενά (....) δεν μιλάω για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (σ.σ.: άλλωστε, είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί η Ελένη με τον Γρηγόρη εδώ και χρόνια). Ο Γρηγόρης είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχει αποδείξει ποιος είναι».