Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

«Βρήκα την ιδανική γυναίκα»


Σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Κους Κους», ο Μάνος Γαβράς μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ, για τη γνωριμία του με τη σταρ, αλλά και για τη σχέση του με την Μις Κύπρος 2007, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.
«Είμαι πεισματάρης. Δεν ήθελα...
να φύγω από την Αμερική, αν δεν έβαζα "check" και στα τρία: Τηλεόραση, θέατρο, σινεμά» είπε ο Μάνος. «Μόνο και μόνο που έκανα δυο σκηνούλες με την Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ σημαντικό συμπλήρωσε. Ο τίτλος της ταινίας είναι "The Back Up Plan"».

Όταν βρέθηκε μαζί με την Λόπεζ για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Μάνος είχε αγχωθεί, καθώς είχε ακούσει πολλά για τη συμπεριφορά της και τις υπερβολικές απαιτήσεις της. Όμως τελικά συνειδητοποίησε το αντίθετο: «Είναι πιο όμορφη από κοντά. Τη βλέπεις και σε γοητεύει η ομορφιά της, αλλά όχι με την έννοια της σταρ, αλλά με μια αίσθηση της κοπέλας της διπλανής πόρτας. Είναι πολύ γλυκιά. Στο γύρισμα ήταν πάρα πολύ φιλική — κάναμε και πλάκα. Δεν είχα την αίσθηση ότι είναι η Τζένιφερ Λόπεζ». Στο τέλος συμπλήρωσε πως δεν είναι εύκολο να κάνεις καριέρα εκτός συνόρων: «Θέλει επιμονή για να κάνεις κάτι στο εξωτερικό», είπε.

Μίλησε όμως και για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η σχέση του με την οποία μετρά σχεδόν πέντε μήνες: «Αυτή η κοπέλα σαν "συνταγή" αποτελεί αυτό που θα περιέγραφα ως η ιδανική γυναίκα», δεν δίστασε να δηλώσει. «Κάνω πρώτη φορά αναφορά στη λέξη "σχέση", μόνο και μόνο για να μη θίξω αυτό τον άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

http://www.yupi.gr/