Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Τηλεοπτικό Κους Κους



@ Μην εκπλαγείτε αν δείτε τις επόμενες μέρες την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μαγειρεύει για τους Καραμέρο-Χαριτάτο στη κουζίνα του 10 με 1 μαζί. Η γνωστή μαγείρισσα ξεκίνησε εκ νέου συζητήσεις με την ομάδα της εκπομπής ώστε να ενταχθεί στο πρωινό πρόγραμμα που διατήρησε και τη προηγούμενη εβδομάδα τη πρωτιά αφήνοντας πίσω την Ελένη Μενεγάκη...

@ Την ίδια στιγμή στο στρατόπεδο της Βασίλισσας Ελένης μπορεί να συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στον αέρα για τη στήλη της μαγειρικής, μέσα στις επόμενες μέρες όμως στο studio του Καφέ θα βρεθεί ο Έκτορας Μποτρίνι. Αν οι τηλεθεάσεις είναι αυτές που περιμένουν ο βραβευμένος σεφ θα επισκέπτεται συχνότερα το πλατό της εκπομπής.

@ Πρεμιέρα αύριο για τον ανανεωμένο ''Όμορφο κόσμο το πρωί'' στο MEGA. O Νίκος Παπαδάκης, o Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Αραμπατζή θα μας παρουσιάσουν φρέσκες ιδέες σε ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού. Ποδαρικό στην εκπομπή θα κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να διαφημίσει και τη νέα σειρά του ''Τέσσερις'' που επίσης κάνει αύριο πρεμιέρα στη prime time του καναλιού.

@ Παρελθόν ο Alpha 98,9 όπως τον ξέρατε. Στα τέλη του μήνα ο σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά και της εταιρείας ''Πρώτο Θέμα'' αλλάζει προφίλ και όνομα. Το ανανεωμένο ραδιόφωνο θα μετονομαστεί σε ''Θέμα 98,9''. Όσο για το νέο πρόγραμμα του, ο Θέμος Αναστασιάδης πιθανότατα θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή ενώ θέση πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού θα έχουν και άλλοι δημοσιογράφοι της Κυριακάτικης εφημερίδας.

@ Αποχώρησε ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑLPHA Βαγγέλης Μωραίτης από τον σταθμό. Το τέλος της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει αντικαταστάτης του αφού οι Γερμανοί δεν προβλέπουν τέτοια θέση στο RTL. Εντός των ημερών σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού.

@ Αλλαγές στην απογευματινή ζώνη του ΑLTER. Από αύριο η εκπομπή της Βάσιας Λόη θα μεταδίδεται στις 16.10 το απόγευμα ενώ η διάρκεια της μεγαλώνει αφού θα τελειώνει στις 18.45 , όπου θα δίνει πάσα στο πρώτο δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο. Η αλλαγή αυτή έγινε για να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στις ομοειδής εκπομπές του καναλιού, το Πολύ Μπλα Μπλα και το Μεσημεριανό Express. Το show biz news θα μεταδίδεται στις 15.00 το μεσημέρι.

http://mediakanea.blogspot.com/