Δύο μοντέλα –μία γυναίκα και έναν άνδρα- μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως στους κύκλους της showbiz, συνέλαβαν άνδρες του Λιμενικού.

Οι λιμενικοί είχαν πληροφορίες για την δράση του κυκλώματος και σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν επιχείρηση για την σύλληψη των μελών του. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της κοπέλας στο Ελληνικό.

Μέσα στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρίσκονταν τα δύο μοντέλα και δύο ακόμα άνδρες. Όταν η κοπέλα κατάλαβε ότι οι Λιμενικοί βρίσκονταν έξω από το σπίτι προσπάθησε να το σκάσει. Ανέβηκε στην ταράτσα και από εκεί πέρασε στο διπλανό κτίριο. Δεν πήγε όμως μακριά, αφού την πρόλαβαν οι λιμενικοί.

Πίσω στο διαμέρισμα, οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά πετώντας τα από το παράθυρο, πριν εισβάλλουν οι λιμενικοί. Στο σπίτι υπήρχαν και δύο σκυλιά, τα οποία εκείνη την ώρα ήταν δεμένα.

Στο διαμέρισμα οι Λιμενικοί εντόπισαν δυόμισι κιλά κοκαΐνη, 30 κιλά χασίς, δύο πιστόλια και 50 σφαίρες και πολλά μηχανήματα για την παρασκευή της κοκαΐνης.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με 50.000 χιλιάδες ευρώ που επίσης βρέθηκαν στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο άντρες.
ΠΗΓΗ:zougla.gr