H Έλενα Παπαρίζου είναι μοναδική!

Με πολύ γέλιο και ένα λαμπερό χαμόγελο, η Έλενα Παπαρίζου, ήρθε στο πλατό του OK, συζήτησε με τον καλό της φίλο Θέμη για τα μελλοντικά της σχέδια, επίκαιρα θέματα που την προβληματίζουν και φυσικά σχολίασε την μουσική μας πραγματικότητα!

Με το ξεκίνημα της εκπομπής, ήρθαν και τα πρώτα καλά νέα για τους φίλους της Έλενας, καθώς η επιτυχία στο Thalassa People Stage είναι τόσο μεγάλη που μάλλον οι εμφανίσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας θα συνεχιστούν μέχρι και το Σεπτέμβριο!

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό έφτασε και στον άδικο χαμό του Michael Jackson τον οποίο, η Έλενα θαύμαζε από μικρή και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια, κατά τη άποψη της ο MJ ήταν μια καλλιτεχνική διάνοια που δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά! Όπως συγκεκριμένα είπε: "Ο θάνατος του Michael Jackson, ήταν σαν να μας έκλεψαν τις παιδικές μας αναμνήσεις!"

Για όσους τώρα έχουν σκοπό να επισκεφθούν ή μένουν στην Κρήτη και την Κύπρο, θα έπρεπε να ξέρουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να δουν live την Έλενα Παπαρίζου, καθώς αν και έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, έχει υποσχεθεί να κάνει δύο συναυλίες! Αρχικά στην Πάφο στις 27 Ιουλίου και έπειτα στην Κρήτη στις 2 Σεπτεμβρίου!

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ο Θέμης στην Έλενα και δεν είναι άλλο από την αγάπη των fans, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό κάνοντας ερωτήσεις στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια και εκφράζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη τους!