Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα η Καλομοίρα;

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την επιστροφή της στην Ελλάδα και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η Καλομοίρα, που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, σκοπεύει να επισκεφτεί το χωριό της για να συναντήσει κάποια μέλη της οικογένειάς της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, «θα μπω και στο στούντιο για κάτι που ετοιμάζουμε με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο». Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα. «Έχω ραντεβού με τον Alpha που με υποστήριξε τόσο πολύ με το "Big Ιn Japan". Μιλάω με τον Alpha για δύο εκπομπές, για να διαλέξουμε μία από τις δύο. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω. Είναι κάτι νεανικό και φρέσκο. Είναι μόνο συζήτηση ακόμη, γι' αυτό δεν μπορώ να πω πολλά».

Ανάμεσα στα άτομα που είχαν σκεφτεί οι υπεύθυνοι του Mega πριν από λίγες εβδομάδες ήταν και η Καλομοίρα την οποία και προσέγγισαν. «Είχα μιλήσει για το πρωινό του Mega με κάποια, αλλά δεν προχώρησε η συζήτηση», δήλωσε.

Η Καλομοίρα αναφέρθηκε και στο γάμο της λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να γίνει στην Ελλάδα αλλά είναι πρακτικά δύσκολο. «Θα 'θελα πάρα πολύ να γίνει ο γάμος μας εδώ. Εδώ με έχει στηρίξει ο κόσμος και εδώ πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά μου. Είναι δύσκολο, όμως, για τους συγγενείς από την Αμερική, και είναι οι πολύ στενοί συγγενείς που δεν μπορούν να 'ρθουν, όπως η αδελφή μου».