Η-ρώδειο ή όχι;

Δεκάδες άρθρα έχουν γραφτεί από την ανακοίνωση, ότι η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, μέχρι και σήμερα, αλλά κανένα δεν έχει δώσει ακόμα μια τελική απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, αρνήθηκε τόσο στην Άννα Βίσση όσο και σε άλλους γνωστούς καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν το αρχαίο ρωμαϊκό ωδείο, αλλά τελικά αναθεώρησε την αρχική του απόφαση καθώς ο σκοπός της συναυλίας είναι η στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων.

Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, νέα ενημέρωση θέλει την συναυλία τελικά να ακυρώνεται από την ΕΛΕΠΑΠ για θέματα χορηγίας! Σήμερα κάποια site έχουν ως δεδομένο το ότι Άννα Βίσση και Ηρώδειο δεν θα συνυπάρξουν φέτος.

Το Μad επικοινώνησε με τον στενό κύκλο της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας και ενημερωθήκαμε ότι επίσημα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση της μουσικής βραδιάς και ότι όλα παραμένουν ως έχουν!

Την ίδια ενημέρωση έχει και το επίσημο fan club της μεγάλης τραγουδίστριας, το οποίο μας ενημέρωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη δήλωση!

Stay tuned για κάθε εξέλιξη...