Κουρκούλης- Κελεκίδου

Το βράδυ της Τρίτης στις 8 θα γίνει ο πολιτικός γάμος της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον Νίκο Κουρκούλη στο δημαρχείο Βούλας. Η Κέλλυ, η οποία διανύει τπν όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, προετοιμαζόταν πυρετωδώς τις τελευταιες μέρες για τη πιο μεγάλη στιγμή της ζωή της. Στενή φίλη της τραγουδίστριας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου στο Yupi.

«Η Κέλλυ θα φορέσει ένα λιτό λευκό φόρεμα του Pantelis Mitsu και θα είναι σχετικά απλά χτενισμένη από τον Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος θα επιμεληθεί και το μακιγιάζ. Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και μάρτυρας θα είναι ο Μάκης Πουνέντης, ο οποίος είναι στενός φίλος και συνεργάτης της Κέλλυ. Το πιθανότερο είναι ότι μαζί με τον Μάκη θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη».

Οι βέρες είναι ειδική παραγγελία από τον Καίσαρη. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι και οι ελάχιστοι καλεσμένοι θα δειπνήσουν στο Grand Resort Lagonisi. Ο Νίκος και η Κέλλυ δεν θα κάνουν γαμήλιο ταξίδι καθώς στις αρχές Αυγούστου περιμένουν να έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το πιθανότερο είναι να βρεθούν για λίγες μέρες στις Σπέτσες.

yupi.gr