Βανδή - Βίσση: Σε λίγες ώρες και πάλι μαζί;



Ήταν να μη σπάσει ο πάγος ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή και σε λίγο δε θα προλαβαίνουμε να απαθανατίζουμε τις συναντήσεις τους.

Η αρχή έγινε από τα μουσικά βραβεία του τηλεοπτικού σταθμού MAD και όλοι νόμιζαν ότι ήταν η είδηση του καλοκαιριού, αφού για πρώτη φόρα οι δυο... σταρ, όχι μόνο άκουσαν σε live εκτέλεση η μία τα τραγούδια της άλλης, άλλα αντάλλαξαν και φιλοφρονήσεις στην όχι και τόσο τυχαία συνάντησή τους στα καμαρίνια του μουσικού διαγωνισμού.

Όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν επί... ήμερες με τη συνάντηση κορυφής Άννας και Δέσποινας.

Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή σε λίγες ώρες πρόκειται να συναντηθούν και πάλι... τυχαία... στο πάρτι που διοργανώνει σήμερα Δευτέρα, 13 Ιουλίου, σε γνωστό κλαμπ της Αθηνάς, κοινός φίλος τους.

Πάντως, καμιά από τις δυο δε διαψεύδει ότι έχει λάβει πρόσκληση και κυρίως ότι θα παραστεί στο πάρτι.

Αξίζει να σημειώσουμε για αυτούς που έχουν... κοντή μνήμη ότι πριν από 10 χρόνια ακριβώς στο ίδιο πάρτι, του ιδίου φίλου, Βίσση και Βανδή όχι μόνο δε συναντήθηκαν άλλα, όταν η Δέσποινα Βανδή πληροφορήθηκε την άφιξη της Άννας Βίσση, ζήτησε από τον γνωστό μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη, να τη «φυγαδεύσει».

Η ιστορία φαίνεται να μην επαναλαμβάνεται και σίγουρα, αν αποφασίσουν οι δυο... άσπονδες φιλές να πάνε στο πάρτι, θα έχουμε τη δεύτερη σε λιγότερο από ένα μηνά συνάντησή τους.

Όσο για την περίφημη κόντρα τους, δεν ξέρουμε αν πάει περίπατο, γιατί οι φήμες οργιάζουν μετά και τις τελευταίες συναυλίες τους στην πόλη των Τρικάλων.
Ποιος μπορεί να θεωρήσει τυχαίο το γεγονός ότι τραγούδησαν στην ιδία πόλη με διαφορά μόλις μιας ημέρας;

Η Άννα Βίσση έδωσε συναυλία στα Τρίκαλα την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στην οποία, συμφώνα με πληροφορίες, το ακροατήριο δεν ήταν και τόσο ένθερμο σε σχέση με άλλες συναυλίες που έχει κάνει, ενώ η Δέσποινα Βανδή την επομένη ημέρα, Σαββάτο 11 Ιουλίου, ξεσήκωσε την πόλη των Τρικάλων με τα τραγούδια της.

zougla.gr