Άννα Βίσση

Το «Απαγορευμένο» summer tour της Άννας Βίσση συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία. Η Θεσσαλο­νίκη ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας της, όπου ξεσήκωσε τους φαν της βάζοντας φωτιά στην καλοκαιρινή νύχτα της πόλης.

Η Άννα Βίσση ήταν πραγματικά ευτυχισμένη και συγκινημένη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με τους Θεσσαλονικείς φίλους της, αφού είχε να εμφα­νιστεί στη συμπρωτεύουσα έξι χρόνια. Όπως πάντα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή, με ένα δυνατό σόου που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, χαρίζοντας στο κοινό της, εκτός από τα τραγούδια της τελευταίας της δουλειάς, και τις μεγαλύτερες επι­τυχίες της από τα 35 χρόνια της αδιάκοπης καριέρας της. Φυσικά, το πρόγραμμα περιελάμβανε και ξένο ρεπερτόριο, όπως και ένα οπτικοακουστικό αφιέρω­μα στον Μάικλ Τζάκσον.

Την επόμενη μέρα η Άννα Βίσση θέλοντας να απο­λαύσει τη Θεσσαλονίκη, έκανε μια μεγάλη βόλτα στην παραλία της πόλης με φόντο πάντα το Λευκό πύργο. Επόμενοι σταθμοί της ήδη πολύ επιτυχημέ­νης περιοδείας της ήταν η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Βέροια, και ακολουθεί η Σαλαμίνα. Μέχρι στιγμής, οι συναυλίες της Άννας είναι sold-out με περισσότερους από τριάντα χιλιάδες φαν να την απολαμβάνουν live on-stage.

Λίγες μέρες μετά τη Θεσσαλονίκη η Άννα βρέθηκε στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας για να δώσει άλλη μία συναυλία η οποία διήρκησε σχεδόν 4 ώρες. Σε αυτή τη συναυλία η Άννα Βίσση εκτός από κάποια παραπάνω κομμάτια που πρόσθεσε στο πρόγραμμά της, μίλησε και για το Ηρώδειο. "Κατά 99% θα γίνει η συναυλία στο Ηρώδειο" δήλωσε και απ' ότι φαίνεται είναι αισιόδοξη πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

ok_cover