Athinwn_Arena

Άννα Βίσση και Γιάννης Φλωρινιώτης μαζί στην ίδια σκηνή. Στο «Fabulous Show» της Άννας στο «Αθηνών Αρένα»! Η «Espresso» αποκαλύπτει τη μεγάλη έκπληξη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στη σημερινή της πρεμιέρα. Οχι, ο showman δεν θα είναι μαζί της στην πίστα! Απλώς οι δυο τους ετοίμασαν ένα βίντεο που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. Έκπληξη που όλοι οι συντελεστές παρακολούθησαν χθες στην πρόβα τζενεράλε της Άννας και των συνεργατών της στο «Αθηνών Αρένα». Ελπίζουμε να μην αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή! Μπορεί πριν από χρόνια να είχαν συζητήσει για κοινές εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όμως τότε οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοϊκές και τελικά τα πλάνα τους έμειναν στα χαρτιά ή, για να ακριβολογούμε, στα λόγια. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια...

Μέχρι που πρόσφατα επικοινώνησαν και συζήτησαν να κάνουν ντουέτο-έκπληξη (έστω και μέσω video wall) στο «Αθηνών Αρένα».
Το concept του «Fabulous Show» της Άννας, άλλωστε, περιλαμβάνει κι άλλα ντουέτο-έκπληξη. Μετά τον Νίκο Καρβέλα και τη Βάνα Μπάρμπα έρχεται να προστεθεί και ο Γιάννης Φλωρινιώτης, για να πουν μαζί δύο από τις επιτυχίες του που παίζονται ακόμη και σήμερα στα κλαμπ: «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα» και «Τάκα-τάκα». Τουλάχιστον γι'; αυτά τα δύο κομμάτια έχουν συζητήσει.
Ο τραγουδιστής έκανε και σχετικό γύρισμα. Σκοπός είναι να παιχτεί στην ειδική γιγαντοοθόνη και να γίνει το ντουέτο που θα συζητηθεί. Επί τούτου ο εκκεντρικός showman φοράει μαύρο σακάκι γεμάτο Swarovski, αλλά και κοστούμι με φίδια. Η εμφάνισή του πρέπει να είναι ασορτί με το look της ντίβας, το οποίο επιμελείται η επιστήθια φίλη της και ενδυματολόγος του «Sex and the City» Πατρίσια Φιλντ, αλλά και η κόρη της Σοφία Καρβέλα. Χθες -μέχρι αργά το βράδυ- η Αννα έκανε την τελική πρόβα, ούτως ώστε να δουν πώς ακριβώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα. Τα ενδεχόμενα επομένως είναι ανοιχτά. Ομοίως και το «ντουέτο-έκπληξη» με τον «Flory».
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη δήλωσε πως με την Άννα δεν ήθελαν να το αποκαλύψουν μέχρι την πρεμιέρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο τραγουδιστής είπε επίσης πως η Άννα δεν ξέχασε ποτέ πως εκείνος την είχε στηρίξει στα πρώτα της βήματα, σε αντίθεση με άλλα γνωστά ονόματα που δεν θέλουν να κάνουν αναφορά στο όνομά του.