Φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά, αμακιγιάριστη και φανερά στεναχωρημένη βρέθηκε χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο του Εφετείου της Αθήνας η νεαρή τραγουδίστρια Τάμτα Κουντουάτζε, συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στα δικαστήρια προκειμένου να δουν έστω και για λίγη ώρα τον ετεροθαλή αδελφό της Τάμτα, Βλαντιμίρ, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Μάιο για ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου.
Οι παρευρισκόμενοι στα δικαστήρια την άκουσαν να μιλά με τον δικηγόρο τους λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Βγάλτε τον αδερφό μου από τη φυλακή». Ο νεαρός την ώρα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς είχε στην κατοχή του 1.500 ευρώ, τα οποία φέρεται να είχαν αποσπάσει μαζί με τον συνεργό του από τα ταμεία του σούπερ μάρκετ καθώς και το όπλο που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της ληστείας .
Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την προσωρινή κράτηση του 22χρονου Γεωργιανού και γι'; αυτόν το λόγο έκανε χθες αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Εφετών προκειμένου να υποστηρίξει την αποφυλάκισή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαντιμίρ Απριντονίντζε προσήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού που κρατείται και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιώργο Μιχόπουλο, ενώπιον των δικαστών υποστήριξε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, έχει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα όπου ζει μαζί με τη μητέρα του και δεν είναι επίσης επικίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων, ζητώντας έτσι την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους. Τον τελευταίο λόγο στην απόφαση αποφυλάκισης του νεαρού Γεωργιανού έχει το δικαστικό συμβούλιο, που αναμένεται να αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών με την έκδοση βουλεύματος.
Κοντά στον 22χρονο καθ'; όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα δικαστήρια βρέθηκαν η μητέρα του και η αγαπημένη του αδελφή Τάμτα που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί όλους αυτούς τους μήνες. Οι δύο γυναίκες είναι πιο κοντά από ποτέ, ενώ κάνουν τα πάντα για να συμπαρασταθούν στον Βλαντιμίρ που φαίνεται μετανιωμένος για την πράξη του. Για όση ώρα η Τάμτα χρειάστηκε να μείνει κοντά στον ετεροθαλή αδελφό της, πέρασε απαρατήρητη από τους παρευρισκομένους που όσο και αν την κοιτούσαν δεν την αναγνώρισαν, καθώς δεν είχε καμία σχέση με τη λαμπερή σταρ που παρουσιάζεται μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και με καλυμμένα τα κλαμένα της μάτια από μαύρα τεράστια γυαλιά, η Τάμτα δεν είχε καμία σχέση με το fashion icon που όλοι γνωρίζουμε.
πηγή: espresso