Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

"Τρέχει και δεν φτάνει" η Ραλλία!

Την πιο έντονη και δημιουργική σεζόν της φαίνεται να διανύει φέτος η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία, μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών συναυλιών με το Γιάννη Κότσιρα και το Μύρωνα Στρατή και την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς «Έτοιμη», ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της.

Ραλλία-Παπακωνσταντίνου
Ραλλία-Παπακωνσταντίνου
Από τις 23 Οκτωβρίου η Ραλλία έχει τη χαρά να εμφανίζεται στη σκηνή της Ακτής στην Οδό Πειραιώς στο πλάι τεσσάρων σπουδαίων καλλιτεχνών: του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Σάκη Μπουλά, του Λάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Ζουγανέλη. Η παράσταση που έχει τον τίτλο «Πενταήμερη κοπάνα» θεωρείται ήδη από τις πιο επιτυχημένες, με υπέροχα τραγούδια και ανατρεπτικό χιούμορ. Η Ραλλία, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει τις μοναδικές ερμηνευτικές της ικανότητες και εντυπωσιάζει τόσο στις solo εμφανίσεις όσο και στα ντουέτα με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου (στο «When the smoke is going down» ) και το Λάκη Παπαδόπουλο (στο «Της Νύχτας τα ηχεία»).

Από τις 16 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η Ραλλία θα εμφανίζεται και στη Θεσσαλονίκη στο Club του Μύλου με τη Μελίνα Ασλανίδου!

Το δίδυμο-έκπληξη που για δύο συνεχόμενες χρονιές απολαύσαμε στο Σταυρό του Νότου - Απέναντι, φέτος αποφάσισε να συναντηθεί με το κοινό της συμπρωτεύουσας, συνθέτοντας δυνατές και διασκεδαστικές βραδιές με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Αυτήν την περίοδο ακούμε επίσης στα ραδιόφωνα το δεύτερο single που ξεχώρισε από το album της «Έτοιμη»-μετά το hit single «Έξω βγες»- το «Ό,τι πληγώνει» σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου.