Έλενα Παπαρίζου


Ανάμεσα στους κορυφαίους σταρ του παγκόσμιου πενταγράμμου βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, νικήτρια του τίτλου Best Greek Act των Ευρωπαϊκών Βραβείων MTV. Μέσα σε τέσσερις ημέρες η Έλενα μαζί με τον παρουσιαστή του ελληνικού MTV Άλεξ Κάβδα γύρισαν την πόλη, επισκέφθηκαν όλα τα ιστορικά μέρη και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τα γυρίσματα για τις ανάγκες των βραβείων.

Η Έλενα Παπαρίζου, που εντυπωσίασε με την παρουσία της, παρακολούθησε τα βραβεία από το ειδικά διαμορφωμένο μπαρ μπροστά από τη σκηνή Katy Kat Club, με οικοδέσποινα την Κέιτι Πέρι, που έχει δηλώσει πόσο πολύ τη θαυμάζει. Φυσικά, όταν στο videowall προβλήθηκε η υποψηφιότητα της Έλενας, οι Έλληνες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον συναυλιακό χώρο.

Θα τολμούσες να κάνεις μια εμφάνιση σαν αυτή της Μπιγιονσέ;

Θέλει πολλή τόλμη, θάρρος αλλά και ατελείωτες πρόβες. Σίγουρα πάντως θα το τολμούσα, δεν φοβάμαι. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και η Μπιγιονσέ τα έχει καταφέρει επειδή είναι μια τέλεια showwoman με υπέροχο σώμα. Είναι πραγματικό θηλυκό και όχι skinny. Έχει υπέροχη φωνή και εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες, για τα οποία παίρνει άριστα με τόνο.

Αυτές τις ημέρες που το ενωμένο Βερολίνο γιορτάζει είκοσι χρόνια κοινής ιστορίας, εσένα ποιες στιγμές ήταν αυτές που σε συγκίνησαν πραγματικά;

Ενθουσιάστηκα με το βίντεο αφιέρωμα που έκανε το MTV στον Μάικλ Τζάκσον, ίσως το πιο γλυκό που έγινε ποτέ, και μάλιστα χωρίς να μιλάνε αυτοί που τον γνώριζαν από κοντά, αλλά ο κόσμος που άγγιξε η μουσική του. Συγκινήθηκα όμως πάρα πολύ και με την εμφάνιση των U2 μπροστά στην απίστευτα φωτισμένη πύλη του Βραδεμβούργου. Τόσο, που ήθελα να βάλω τα κλάματα, και φαντάζομαι πόσο περισσότερο συγκινήθηκαν οι ίδιοι οι Γερμανοί.


Πηγή : www.yupi.gr