«H ωραιότερη μέρα της ζωής μου πλησιάζει»! Η Μαριέττα Χρουσαλά μιλάει αποκλειστικά στην «Εspresso της Κυριακής» για την απόφαση που πήρε με τον σύντροφό της, τον εγγονό του Λέοντα Λαιμού και γνωστό εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το Πάσχα.
«Η διαδικασία είναι γνωστή. Επρεπε πρώτα να βγει αναγγελία ότι παντρεύομαι, προκειμένου να κλειστεί η ημερομηνία στην εκκλησία που επιλέξαμε με τον σύντροφό μου για να ζήσουμε τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας». Είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται δημοσίως ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό το διάστημα πολλά ακούγονταν, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από ... επίσημα χείλη. Η αναγγελία του γάμου λοιπόν ήδη βρίσκεται στον... δρόμο για δημοσίευση και η όμορφη Μαριέττα μάς είπε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος δεν θα γίνει μέσα στο 2009. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτούμε με τον Λεό σε εκκλησία στο Καβούρι».
Ο Λέων (για τους φίλους Λεό) Πατίτσας έχει αφήσει τις προετοιμασίες στην οικογένεια της νύφης. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το ζευγάρι θα επιδιώξει να παντρευτεί σε κλειστό κύκλο, δηλαδή δίχως την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων. Η μητέρα της Μαριέττας, η Αγλαΐα Χρουσαλά, θα ετοιμάσει τις μπομπονιέρες και γνωστή αλυσίδα καταστημάτων θα αναλάβει τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση.
Στον επίλογο της κουβέντας μας η γλυκιά Μαριέττα αστειευόμενη μας ρώτησε: «Πώς μάθατε ότι παντρεύομαι, όταν ακόμη καλά καλά δεν το ξέρουν οι δικοί μας άνθρωποι;». Η απάντηση, κλασική: «Τα καλά νέα μαθαίνονται! Σας ευχόμαστε να είστε πάντα ευτυχισμένη»!

Πηγή:espressonews.gr