Όμορφος Κόσμος

Δύο εβδομάδες απομένουν πλέον μέχρι την πρεμιέρα του νέου «Όμορφου Κόσμου» και οι παρουσιαστές δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν το δικό τους στίγμα στην πρωινή ζώνη και, γιατί όχι, να φέρουν την πρωτιά. Έτσι κι αλλιώς, η αισιοδοξία τους είναι διάχυτη στη συνέντευξη που έδωσαν στην εφημερίδα «Real News».

Πώς αισθάνονται για την Ελένη Μενεγάκη; Νιώθουν ότι τους απειλεί; «Τη σεβόμαστε, την εκτιμούμε» λέει η Κατερίνα Καινούργιου. «Μακάρι να 'χουμε κι εμείς την πορεία της». Ο Νίκος Παπαδάκης συμπληρώνει: «Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι λάθος να μπαίνουμε σε σύγκριση». Διπλωματική είναι και η απάντηση της Μαρίας Αραμπατζή: «Η Ελένη κάνει καλά τη δουλειά της. Από όποιο κανάλι έχει πάει… έχει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο, είναι τόσα χρόνια εκεί. Δεν είναι τυχαία».

Στην ίδια συνέντευξη η «πεντάμορφη παρέα», όπως τους έχουν χαρακτηρίσει, παραδέχονται πως έχουν ζητήσει από το κανάλι να έχουν ως πρώτο καλεσμένο στην πρεμιέρα τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φαντάζομαι πως θα θέλει να πάει καλά αυτό που ο ίδιος ξεκίνησε» συμπληρώνει η Μαρία. Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι νιώθει σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει το σχολείο!