Δέσποινα Βανδή

Στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων, έδωσε την Παρασκευή η Δέσποινα την τελευταία συναυλία της πετυχημένης τουρνέ που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Μαζί με τους Goin' Through αποχαιρέτησαν το κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού με τους θαυμαστές τους για τις αρχές Νοέμβρη.


Ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Στέλιος Μάξιμος, εμφανίστηκαν λίγη ώρα πριν από τη Δέσποινα για να προετοιμάσουν και να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Οι προετοιμασίες για τις εμφανίσεις της Δέσποινας και του Nivo στο Έναστρον θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Η εταιρία του Ντέμη, Eleven Group, είχε οργανώσει τη μεγάλη συναυλία — είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το ζευγάρι συνεργάζεται και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Στο VIP χώρο είχε στηθεί μπαρ με ποικιλία ποτών και αναψυκτικών ενώ στους δύο ειδικά διαμορφωμένους πάγκους υπήρχε finger food. Ο Ντέμης και οι συνεργάτες του φρόντισαν για όλα, από το πάρκινγκ μέχρι το sitting χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Στις κερκίδες των VIP γινόταν πραγματικά ένας μικρός χαμός από τα παιδιά των διασήμων που χόρευαν ασταμάτητα τόσο στους ρυθμούς των Goin' Through όσο και της Δέσποινας. Είδαμε την Έλλη Κοκκίνου -πολύ αδυνατισμένη-, τον Κώστα Κατσουράνη με τη σύζυγό του Έφη, τον Άκη Ζήκο με την πεντάμορφη κόρη του, την Τίνα Τόσκα, τον Παντελή Καφέ και τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιάννη Μπουρούση.


Η Δέσποινα και ο Ντέμης λίγο μετά το τέλος της συναυλίας στα παρασκήνια.

Ο Ντέμης ντυμένος με φαρδύ τζιν και σκουρόχρωμο T-shirt, έδειχνε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Ανεβοκατέβαινε συνεχώς στις κερκίδες καθώς πλήθος φίλοι και συνεργάτες βρίσκονταν εκεί. Η εμφάνιση της Δέσποινας με το σέξι κορμάκι έκοψε την ανάσα, καθώς όλοι θαύμασαν το σμιλεμένο σώμα της. Η στυλίστρια της σταρ, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, μάς αποκαλύπτει ποιους σχεδιαστές επέλεξε η Δέσποινα:«Το κορμάκι είναι από τον Βρετό Βρεττάκο, τα παπούτσια είναι Manolo Blahnik και τα κοσμήματα Imanoglou. Το μαύρο κολάν ήταν American Apparel, το T-shirt που έσκισε ήταν Diesel, το μπούστο D&G και τα μποτίνια Celine. Τέλος, το δερμάτινο γιλέκο που φόρεσε ήταν Alexander Wang».

Αμέσως μετά, η Δέσποινα και ο Nivo μαζί με συνεργάτες και φίλους γιόρτασαν το τέλος της τουρνέ ανοίγοντας σαμπάνιες και κόβοντας μια τεράστια τούρτα. Η τουρνέ θα συνεχιστεί σε πόλεις του εξωτερικού με πρώτο σταθμό τη Λεμεσό της Κύπρου στις 7 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά, στις 17 Οκτωβρίου, σειρά έχει η Στοκχόλμη.


Στο πάρτι που ακολούθησε, όταν η Δέσποινα αντιλήφθηκε ότι φωτογραφίζουν τη Μελίνα, την αγκάλιασε ζητώντας να μη βγάλουν άλλες φωτογραφίες. Η μικρή Μελίνα έπεσε στην αγκαλιά της μαμάς της και ντρεπόταν να αντικρίσει τους φωτογράφους.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία της: