Παπαρίζου6


Μετά από σύντομο διάλειμμα, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στο "Thalassa People's Stage" την Παρασκευή 21 Αυγούστου! Μετά την επιτυχία που σημείωσε σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη από τις αρχές Μαϊου, έκανε μία μικρή παύση για μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Η Έλενα Παπαρίζου με την επιστροφή της θα έχει στο πλευρό της δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Λούκα Γιώρκα, νικητή του X-Factor, και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ συνεχίζουν μαζί της και οι "1550".

Λούκας Γιώρκας

Πριν από λίγες ημέρες, δε, κυκλοφόρησε το νέο cd του Λούκα με τίτλο "Μαζί" με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη σύνθεση και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους. Τέλος Αυγούστου ο Λούκας έχει ήδη προγραμματίσει το γύρισμα για το καινούργιο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Μαζί".

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο δε Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το άλμπουμ «Θάλασσες» που κυκλοφόρησε από τη Virus Music, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μία έκδοση repackaging στην οποία εμπεριέχεται η ραδιοφωνική επιτυχία "Σώμα με Σώμα".