Παπαρίζου- Τόνυ
Τις τελευτ
αίες μέρες τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο στη Σουηδία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Pink Woman», πάντως, η 27χρονη τραγουδίστρια είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως ο Τόνι δεν της έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Ταυτόχρονα όμως είχε δηλώσει πως μπορεί και να παντρευόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Αν παντρευόμουν, μπορεί και να το έκανα μυστικά» έλεγε πριν από δύο μήνες. «Μπορεί όταν είσαι μικρός να τα βλέπεις όλα ρομαντικά, αλλά όταν μεγαλώνεις και ειδικότερα όταν κάνεις κι αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι».

Το yupi επικοινώνησε με στενούς συνεργάτες της Έλενας, οι οποίοι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχει παντρευτεί με τον Τόνι στη Σουηδία. «Η Έλενα πήγε όντως για δύο μέρες στη Σουηδία μέσα στον Αύγουστο αλλά χωρίς τον Τόνι, οπότε θα ήταν λίγο δύσκολο να έχει παντρευτεί μόνη της» ήταν η απάντηση που πήραμε.

Στη συνέχεια το ζευγάρι πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο Μουζάκι Καρδίτσας (την ιδιαίτερη πατρίδα της Ελληνίδας σταρ), ενώ εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελευταίες πρόβες με τον Λούκα Γιώρκα πριν από την επανέναρξη του Thalassa. Μαζί με την Έλενα και τον Λούκα επρόκειτο αρχικά να εμφανιστεί και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω ασυμφωνίας.