Έλενα Παπαρίζου - Αρχίζει το πάρτυ στην Κρήτη


Η Έλενα Παπαρίζου η αγαπημένη pop star επιστρέφει στην Κρήτη μετά από 2 χρόνια και πραγματοποιεί μία και μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μια υπερπαραγωγή με πρωτοποριακά σκηνικά, υπερσύγχρονους φωτισμούς, πολυμελές χορευτικό σχήμα και δέκα κορυφαίους μουσικούς.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα 3 ωρών με πολύ κέφι , ρυθμό , χορό , και πολλά αγαπημένα τραγούδια «Αν είχες έρθει πιο νωρίς», «Μαζί σου», «Υπάρχει λόγος», «Το φιλί της ζωής» «Mambo», «Gigolo» «Κάτσε καλά» «My number one» και όλες τις τελευταίες επιτυχίες από το πλατινένιο cd «Βρίσκω το λόγο να ζω» : «Πόρτα για τον ουρανό», «Η καρδιά σου πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Είσαι η φωνή» αλλά και η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Θα ΄μαι αλλιώς» . Στο πρόγραμμα της Έλενας δε θα μπορούσαν να λείπουν και αγαπημένα international τραγούδια όπως το «Just walk away» το «Proud Mary» και το "So What"
Η Έλενα όμως δεν θα είναι μόνη ...; Μαζί της θα βρίσκεται ο Μάνος Πυροβολάκης ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο γνωστός λυράρης που αγαπήθηκε με «Το χαμόγελο σου», το «Όλα για όλα» το «Τι μας ενώνει» και αποθεώθηκε με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» . Η Έλενα συνεργάστηκε καταπληκτικά με τον Μάνο σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία του 2008 αλλά και το χειμώνα στην Ιερά Οδό. Μία από τις πιό δυνατές στιγμές της συναυλίας είναι όταν η ΄Ελενα και ο Μάνος βρίσκονται μαζί στη σκηνή και τραγουδούν εκτός των άλλων το «My number one» και το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» !!! Μάζι με την Έλενα θα βρίσκονται και οι STAVENTO , το πιο αγαπημένο hip hop group των τελευταίων χρόνων . Οι Stavento θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους «Πριν σε γνωρίσω» , «Πόσο ακόμα» , «Στον κόσμο μας», «heyhop». Η Έλενα όμως και οι Stavento θα τραγουδήσουν μαζί το «Μέσα σου» , ένα ντουέτο που πρωτοτραγουδήθηκε στο περσινά βραβεία MAD και ξεσήκωσε πραγματικά όλο το θέατρο ! Η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει κάνει ρεκόρ στο YouTube με περισσότερα από 2 εκατομμύρια views.

Το party αρχίζει ΔΥΝΑΤΑ στο Ηράκλειο !!!!

Χρυσός Χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου. Χορηγοί : Πορτοκαλλάδα ΗΒΗ, Supermarkets Χαλκιαδάκης, Minoan Lines. Την φιλοξενία έχει αναλάβει για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Lato.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει. Το κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στην εταιρεία ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ στο τηλέφωνο 2810 528170.

www.helenapaparizouclub.gr