Παπαρίζου Έλενα

Μετά τη sold-out συναυλία της στην Πάφο της Κύπρου, η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε την Πέμπτη στην Αθήνα, αλλά δεν θα μείνει για πολύ: Μέσα στις επόμενες μέρες η 27χρονη τραγουδίστρια θα ταξιδέψει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τόνι Μαυρίδη, στη Σουηδία.

«Είχε ανάγκη να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της, ειδικά στη μητέρα της» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η τελευταία φορά που η Έλενα βρέθηκε στη Σουηδία ήταν αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα τη νύχτα των Χριστουγέννων. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα είχε μάλιστα δηλώσει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της αμέλειας των τοπικών αρχών και πως ήταν αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο συμπολίτη της: «Αυτό που με απασχολεί τώρα ως παιδί και ως πολίτη της Σουηδίας είναι να βρεθεί ποιος είναι ο λόγος που καθυστέρησε το ασθενοφόρο... Διότι το νοσοκομείο απέχει μόλις 7 λεπτά. Η περιοχή όπου βρίσκεται η ελληνική κοινότητα είναι ανάμεσα σε μια κακόφημη συνοικία και μια κυριλέ. Οι δικοί μου έπαιρναν τηλέφωνο και το ασθενοφόρο, που ήταν δίπλα, περίμενε την αστυνομία για να ξεκινήσει».

Η Έλενα Παπαρίζου θα παραμείνει στη Σουηδία μέχρι την επανέναρξη των εμφανίσεών της στο Thalassa People's Stage στις 20 Αυγούστου.