ria.jpg

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, αλλά 50.000 δολάρια στα πόδια της Ρίας, που ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό με καυτή φωτογράφηση! Το σέξι, καυτό μοντέλο Ρία Αντωνίου πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή για το αμερικανικό τεύχος του «Playboy» που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.
Το πιο σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά ζητήθηκε από Ελληνίδα να ποζάρει στο συγκεκριμένο περιοδικό, παρ' όλο που έχουν φωτογραφηθεί πολλά sex symbols που δεν ήταν Αμερικανίδες. Η Ρία φωτογραφήθηκε για τον Νοέμβριο στο εξώφυλλο του ελληνικού «Playboy», το οποίο μάλιστα έκανε ρεκόρ πωλήσεων αφού στις τέσσερις πρώτες μέρες εξαντλήθηκε. Το περιοδικό εστάλη και στην Αμερική, για πρώτη φορά, καθώς το αμερικανικό «Playboy» εδώ και 25 χρόνια δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ Ελληνίδα.
Το αμερικανικό «Playboy» θεωρείται ένα από τα καλύτερα αντρικά lifestyle περιοδικά στον κόσμο και αποτελεί όνειρο ζωής για πολλά μοντέλα και starlets να φωτογραφηθούν σε αυτό. Επικοινωνήσαμε με τη Ρία Αντωνίου που μας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και κολακευμένη που θα με φιλοξενήσει το αμερικανικό "Playboy" στις σελίδες του. Συμπτωματικά, εκείνο το διάστημα θα βρίσκομαι στην Αμερική». Αυτό που κάνει φυσικά ακόμη πιο ευχάριστη την είδηση είναι ότι όποιες φωτογραφίζονται για το συγκεκριμένο περιοδικό πληρώνονται από 30 ώς 50 χιλιάδες δολάρια, οπότε για τη Ρία το όφελος θα είναι πολύ σημαντικό και από οικονομικής άποψης.
Φυσικά, μαζί της στο εξωτερικό θα είναι και ο σύντροφος και μάνατζέρ της Ηλίας Πανταζόπουλος, ο οποίος πάντα στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.

πηγή: espressonews.gr