downtown

Για 4η χρονιά το περιοδικό Down Town του Ομίλου Imako κυκλοφορεί το "Naked issue", ένα τεύχος αφιερωμένο στον αγώνα κατά του Aids. Στο εν λόγω τεύχος περισσότεροι από 100 Έλληνες, διάσημοι και λιγότερο διάσημοι, εμφανίζονται γυμνοί απέναντι στο φακό, θέλοντας να δείξουν συμβολικά ότι ο άνθρωπος είναι γυμνός απέναντι στην ασθένεια. Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, το θέατρο, τη μουσική, την πολιτική και τον αθλητισμό, τα οποία φωτογράφισε ο Βαγγέλης Κύρης.
Το "Naked issue" του Down Town συνοδεύεται φέτος και από ένα δώρο. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Θοδωρή Μαραντίνη, οι Οnirama παραχώρησαν τη χρήση του τραγουδιού τους "Οι φόβοι του πρίγκιπα - Ένα Εμείς" και το Down Town έδωσε εικόνα στη μελωδία και τους στίχους τους δημιουργώντας ένα video clip με πρωταγωνιστές 40 διάσημους Έλληνες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Μέρος των εσόδων από την κυκλοφορία του "Γυμνού τεύχους" του Down Town με δώρο το video clip του τραγουδιού "Οι φόβοι του πρίγκιπα - Ένα Εμείς" θα δοθεί στον αγώνα κατά του Aids. Το περιοδικό βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στα περίπτερα. πηγή:marketingweek.gr