Λίγο πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο, η Μεγάλη Νικήτρια στην Κατηγορία Best Greek Act των 2009 MTV Europe Music Awards, μίλησε και τα είπε όλα. Καλεσμένη της Κατερίνας και του Παναγιώτη στο καλύτερο ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ FM μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της: 'Την Δευτέρα φεύγω για Βερολίνο νιώθω άγχος εύχομαι όλα να πάνε καλά. Δεν είμαι αγχωμένη όσο η Eurovision αλλά το άγχος πάντα παραμένει σε αυτές τις περιπτώσεις.'

Η τραγουδίστρια που μας έκανε υπερήφανους με την πρωτιά της στην Eurovision δηλώσε πως ποτέ δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό. 'Για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό πρέπει συνεχώς να υπάρχεις στα πράγματα. Το είχα στο μυαλό μου όλα ανατράπηκαν με τον χαμό του πατέρα μου. Δεν το εγκαταλείπω, μόλις ηχογραφήσω το Αγγλόφωνο album μου θα το προσπαθήσω, το έχω στο μυαλό μου'.

Έπειτα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Thalassa People's Stage, η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε ότι Θα απέχει για μερικούς μήνες από την νύχτα. 'Θα πηγαινοέρχομαι Σουηδία Ελλάδα, θα έρθει εδώ η μητέρα μου, θέλω λίγο ποιοτικό χρόνο στην ζωή μου. Πάντα ήμουν αφοσιωμένη στην δουλειά'.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα η Έλενα Παπαρίζου, απάντησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

* 'Δεν με αφορούν τα σχόλια για τα κιλά μου. Εδώ ο κόσμος καίγεται και όλοι ασχολούνται με τα κιλά της Έλενας. Το καλό είναι να προσπαθούμε να ζούμε υγιεινά'.
* 'Δεν έπιασα τον Τόνι με χορεύτρια!!! ( Γελάει ξεκαρδιστικά όταν το λέμε). Δεν ισχύει, πάντως οι χορεύτριες μου είναι κουκλάρες'.
* 'Στα προσωπικά μου είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Εκεί που βλέπετε. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να παντρευτώ για να ενωθώ με έναν άνθρωπο. Έτσι διαλέξαμε να είμαστε'.
* 'Σαν τραγουδίστρια δεν θα πήγαινα ξανά Eurovision. Ίσως γράψω τραγούδι για τον διαγωνισμό'.


Τετάρτη πρωί κυκλοφόρησε η είδηση/φήμη ότι ο Φοίβος αποχωρεί από την Heaven. Πέμπτη, ο μουσικοσυνθέτης διαψεύδει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, χαρακτηρίζοντας ως ανυπόστατα τα σενάρια και μεσάνυχτα Σαββάτου μέσα από την ίδια σελίδα ο Φοίβος ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Heaven. Και σε ρωτώ εγώ αγαπημένε μου, τι του φταίω του Φοίβου που πάει να με αποτρελάνει; Διάβαζα για την αποχώρηση του και νόμιζα ότι το μυαλό μου έχει γίνει... κουταλάκια από τον Γιούρι Γκέλερ.

Αλλά όχι. Μια χαρά απείραχτο έμεινε το μυαλό μου. Τέλος πάντων, η πρώτη φήμη που κυκλοφόρησε την Τετάρτη ήταν πέρα για πέρα αληθινή, αφού όπως λέγεται ο Φοίβος τη μέρα εκείνη πέρασε για τελευταία φορά από τα γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας. Και ναι, απορούμε ξανά: για ποίο λόγο τότε είχε διαψεύσει τη φήμη; Άβυσσος. Το σίγουρο είναι ότι ο Φοίβος δεν πηγαίνει σε άλλη δισκογραφική, αλλά θα δημιουργήσει τη δική του εταιρεία.

Εξάλλου, το ανακοινώνει ο ίδιος, λέγοντας ότι «ήρθε ο καιρός να δημιουργήσει τη δική του μουσική εταιρεία». Μάλιστα, σύντομα θα ανακοινώσει τους συνεργάτες του, αλλά και τους καλλιτέχνες που θα ανήκουν σε αυτή. Πάντως, στην ανακοίνωση του ευχαριστεί την Heaven για τα «εννέα δημιουργικά και άψογα χρόνια συνεργασίας».

Τι θα κάνει η Δέσποινα Βανδή;

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι ο Φοίβος λέει goodbye από τον «Παράδεισο» του Αμαρουσίου, όλοι είχαμε την ίδια απορία... «And what about Despina Vandi»; Έλα μου ντε; Θα μείνει Heaven ή θα φύγει; Το δεύτερο αγαπημένε μου. Η Βανδή το έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ακολουθήσει τον Φοίβο, όπου κι αν πάει. Εξάλλου, εννέα χρόνια πριν που εκείνος πήγε στην υπό σύσταση Heaven, η Βανδή που ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, δεν φοβήθηκε να τον ακολουθήσει εγκαταλείποντας την Minos. Τώρα, τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα και δεν υφίσταται δίλημμα κανένα.

Το ίδιο (κι ακόμη πιο εύκολα) ισχύει και για τον Θάνο Πετρέλη. Ο αοιδός (είναι και κουμπάρος) θα τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει, ενώ λέγεται ότι οι σχέσεις του Πετρέλη με την Heaven τον τελευταίο καιρό δεν είναι οι καλύτερες. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη τι θα γίνει; Θα ακολουθήσει και αυτός ή θα παραμείνει; Για αυτή την περίπτωση δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι θα πάει με Φοίβο.


Γενέθλια είχε η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη και οι τηλεθεατές τής έκαναν ένα ωραίο δώρο (τι μόνο εκείνη θα μοιράζει ηλεκτρικές μικροσυσκευές;)... την έφεραν σε απόσταση αναπνοής από τους Καραμεροχαριτάτους. Για πρώτη φορά μετά από ποοοοολύ καιρό. Λίγο ακόμη και θα έπιανε πρωτιά η Ελενίτσα. Του Αγίου Κωνσταντίνου πότε είναι; Στις 21 Μαΐου ε; Μπα, πάει πολύ αργά. Αναλυτικά:
10 με 1 Μαζί (ΑΝΤ1): 21.3%, Καφές με την Ελένη (Alpha): 19.8%, Όμορφος Κόσμος το Πρωί (Mega): 14.3%, Συμβαίνει Τώρα (ΝΕΤ): 13.4%

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε στην κορυφή... μετά Βαΐων και Κλάδων, αφού είχε μεγάλη διαφορά με τον δεύτερο Γιώργο Παπαδάκη. Τον έχω εικόνα μπροστά μου να τρίβει χεράκια από ικανοποίηση. Όχι, γιατί μία μέρα έκανε «βουτιά» στην AGB κι άρχισαν να λένε. Αναλυτικά:
Καλημέρα (Alter): 24.4%, Καλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1): 19.1%, Κοινωνία Ώρα Mega (Mega): 19.0%, Πρώτη Γραμμή (ΝΕΤ): 15.4%, Πρωινή Μελέτη (Star): 12.8%, Πάνω στην Ώρα (Alpha): 5.2%

Στα μεσημεριανά, η Φαίη Σκορδά παραμένει πρώτη, αλλά να δεις που στο τέλος θα τη βρει από το ίδιο της το σπίτι και δη από την Βάσια Λόη, που την έχει πλησιάσει επικίνδυνα. Το Κους Κους με Πόπη Μαλιωτάκη και αδελφή Λαζαρίδη να ωρύονται στα παράθυρα έκανε μεγάλα για τα φετινά δεδομένα νούμερα. Κι αν η Κατερίνα Καραβάτου ήταν πιο... ζωηρή με το θέμα, ίσα που θα έκανε πρωτιά. Αναλυτικά:
Πολύ Μπλα Μπλα (Alter): 14.6%, Μεσημεριανό Express (Alter): 14.5%, Κους Κους το Μεσημέρι (Alpha): 13.5%, Super Star (Star): 9.9%

Στην απογευματινή ζώνη, η Τατιάνα έχει βρει τον... μάστορα της, αφού το «50 ? 50» αν και παίζεται (γι ακόμη μία φορά) σε επανάληψη πιάνει πρωτιά. Εντάξει, τα δύο προγράμματα συμπίπτουν για κανά μισάωρο. Αλλά και πάλι, δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός. Μπορείς; Αναλυτικά:

50-50 (Mega): 28.5%, Αξίζει να το δεις (ΑΝΤ1): 19.8%, Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1): 11.4%, Φώτης Μαρία Live (Star): 8.8%

Το βράδυ, το ντέρμπι Mega και Alpha είχε νικητή τον δεύτερο, με vip παίκτη την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πακέτο» της. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την είδε... αντί Γιούρι Γκέλερ και με τα κουταλάκια που... στράβωσε, ξεπέρασε το μονοψήφιο σοκ της περασμένης εβδομάδας. Αναλυτικά:
Πάμε Πακέτο (Alpha): 36%, Λάκης ο Γλυκούλης (Mega): 25.9%, Εφιάλτης στην κουζίνα (Alpha): 22.2%, Μίλα μου βρώμικα (Mega): 20.2%, Ζούγκλα (Alter): 16.7%

Britney Spears: To ολοκαίνουριο video για το hit single

Sexy και άκρως ερωτικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το νέο video για το κομμάτι "3", που αποτελεί το κεντρικό τραγούδι του album της Britney Spears.

Στις 23 Νοεμβρίου η κυκλοφορία της συλλογής "Britney Spears, The Singles Collection" σε μορφή album γίνεται πραγματικότητα και με αυτό τον τρόπο η superstar , γιορτάζει τα 10 χρόνια από το ντεμπούτο της!

Aπό το "Baby One More Time"του 1999 μέχρι σήμερα η Britney Spears έχει πουλήσει 63 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλον τον κόσμο! Δέκα χρόνια μετά κατακτά ακόμη τις πρώτες θέσεις των charts και ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο!

Δες το video και πες μας την άποψη σου!
















Οι αποκαλύψεις της Πέγκυ Ζήνα!

Η χειμερινή σεζόν ξεκινάει για την Πέγκυ Ζήνα, αλλά λίγο πριν την πρεμιέρα της μίλησε για θέματα που την απασχολούν!

Η Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια της πρόβας generale μίλησε στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της με το Δημήτρη Μητροπάνο, που προέκυψε μετά από πρόταση που της έκανε ο ίδιος!

"Δεν περίμενα ότι θα μου τύχει αυτή η συνεργασία τόσο νωρίς. Δούλευα γι' αυτό... Προσπαθούσα... Aυτές είναι οι αξίες που ήθελα να κατακτήσω καποια στιγμή. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μου ήρθε πιο νωρίς απ' ό,τι περίμενα. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας μου έχει μάθει να κρατάω χαμηλούς τόνους στη συμπεριφορά μου και να έχω αξιοπρέπεια σε ό,τι κάνω για να το κάνω με την ψυχή μου".

Για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τη νυχτερινή διασκέδαση είπε:"Πάντα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και όλοι απ' τη μεριά μας αν χρειαστεί να κάνουμε "θυσίες" θα τις κάνουμε γιατί αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα ήθελε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου, απάντησε: "Φυσικά και θα ήθελα να δω το πρόγραμμα, που πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό της κυρίας Γαλάνη και της κυρίας Τσαλιγοπούλου, αλλά δυστυχώς ανοίγουμε μία βδομάδα νωρίτερα και δε θα μπορέσω να το καταφέρω. Κι αυτό που επίσης είπα είναι ότι οτιδήποτε και να λες κάποια στιγμή για κάποιον άνθρωπο μιλάς για κάποια συγκεκριμένη στιγμή...Δεν μιλάς ούτε για την προσωπικότητά του ούτε για την καριέρα του γενικότερα. Υπάρχουν πάρα πολύ κακές στιγμές, που μπορεί να ζήσουμε ή και καλές, που περνάνε μαζί με το χρόνο".

Πολλά, όμως, έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες και για τις σχέσεις της Πέγκυ Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, αφού για πρώτη φορά, ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει επιμεληθεί τις ζωντανές της εμφανίσεις. Κανένας από τους δύο μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους.

Καλή επιτυχία Πέγκυ!

Συγκίνηση για το Michael Jackson!

Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις, 27 Οκτωβρίου, όλα τα διεθνή media στράφηκαν στο Los Angeles και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας αφιέρωμα για τον μουσικό θρύλο Michael Jackson!

Δεκάδες stars έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο βασιλιά της Pop και να παρακολουθήσουν την ταινία που παρουσίαζε σπάνια πλάνα της προετοιμασίας του μεγάλου καλλιτέχνη για τη σειρά των συναυλιών που θα έδινε, λίγο πριν το ξαφνικό τέλος!

Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα, ήταν τα αδέρφια του Michael Jackson, ο Will Smith, η Jennifer Lopez, η Paris Hilton, η Paula Abdul, η Katy Perry, η Jennifer Love Hewitt, η Ashley Tisdale και πολλοί ακόμα ανθρώποι της τέχνης.

Σημαντική επίσης ήταν και η δήλωση της κοντινής φίλης του Michael Jackson, Elizabeth Taylor, η οποία παρακολούθησε σε ιδιωτική προβολή την ταινία "Μichael Jackson's - Τhis is it", και ανέφερε ότι πραγματικά εντυπωσιάστηκε τόσο από τη σκηνοθεσία του έργου, όσο και από το καλλιτεχνικό μεγαλείο του βασιλιά της Pop, προκαλώντας της δάκρυα συγκίνησης!

Οι κριτικές του έργου φάνηκαν ιδιαίτερα θετικές πάντως! Τόσο ώστε να ακούγεται ότι ενδέχεται το "Μichael Jackson's - Τhis is it" να προταθεί για βραβείο Oscar!

Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης σε ένα album!

Μπορεί φέτος να μην έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Έλενα Παπαρίζου σε κάποιο μουσικό χώρο για να τραγουδήσουμε μαζί της, άλλα σίγουρα θα μας κρατήσει παρέα μέσα από το νέο της album που θα κυκλοφορήσει από την επόμενη χρονιά!

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Έλενας θα είναι μια παραγωγή του στενού της συνεργάτη Γιάννη Δόξα, ο οποίος για ακόμα μια φορά έχει αναλάβει και τους στίχους των περισσότερων τραγουδιών!

Για πιθανές συνεργασίες δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά, έκτος από την δήλωση της ίδιας της Έλενας που είπε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης θα είναι σίγουρα σε αυτόν το δίσκο και θα υπάρχει ένα ντουέτο μεταξύ τους!

Με ποιον άλλο καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστεί;

VISSIcarusel.jpg

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις έξι το απόγευμα η Άννα Βίσση, η μεγάλη ελληνίδα σταρ, θα είναι στον Ρυθμό 949!!! Η Άννα Βίσση θα μιλήσει στον Μάκη Πουνέντη, σε μια συνέντευξη που θα είναι...Fabulous!

Σύμφωνα με την εκπομπή "Κους Κους", η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το οποίο ενοικίαζε η Αγγελική Ηλιάδη για τέσσερα χρόνια μαζί με τον Μπάμπη Λαζαρίδη διεκδικεί με δικαστική απόφαση 30.000 ευρώ. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια στην εκπομπή: "Για πέντε μήνες πλήρωσαν ενοίκια. Τα υπόλοιπα τρεισήμισι χρόνια όχι. Αυτή η ιστορία με διέλυσε οικονομικά και ψυχολογικά, παρουσίασα προβλήματα υγείας ύστερα από αυτό".

Το συμβόλαιο για το σπίτι ήταν στο όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη, όμως η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αγγελική Ηλιάδη για να της ζητήσει τα χρήματα για τα ενοίκια. Η Αγγελική Ηλιάδη της είπε να τα ζητήσει από την κυρία Μαλιωτάκη.

Η Πόπη Μαλιωτάκη μίλησε στην εκπομπή "Κους Κους" ενοχλημένη απο το γεγονός και δήλωσε πως η ίδια δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια αφού δεν συγκαταλέγεται στους κληρονόμους του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Πόπη Μαλιωτάκη δήλωσε οτι υπεύθυνη για τα χρέη αυτά είναι η Αγγελική Ηλιάδη αφού: "Φορούσε ρούχα που έκαναν 25.000 ευρώ και ζητούσε συνέχεια αφίσες στους δρόμους και πάρα πολλή διαφήμιση. Πώς νομίζετε ότι έκανε χρυσό δίσκο και πήγε σε καλύτερη δισκογραφική εταιρία και της γράφουν οι καλύτεροι στιχουργοί και συνθέτες; Κι εμένα μου το είχε προτείνει ο Μπάμπης, αλλά δεν το είχα δεχτεί γιατί δεν ήθελα να τον γονατίσω οικονομικά....Έμενε ο σύζυγος με την ερωμένη και ζητάνε να πληρώσω εγώ, θα τρελαθούμε εντελώς;".

Οπως δήλωσε η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού: "Νομικώς δεν έχουμε άλλη διέξοδο, από το να ψάξουμε άλλους συγγενείς που δεν έχουν αποποιηθεί την περιουσία...η κυρία Ηλιάδη νομικώς δεν είναι υποχρεωμένη να τα πληρώσει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ηθικώς υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια για ένα σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον κ. Λαζαρίδη".

elena_paparizou.JPG

Για την πλαστική επέμβαση στο στήθος της, για τον γάμο που δεν έγινε ποτέ με τον Τόνι, αλλά και για την ψυχολογική της κατάσταση μετά τον χαμό του πατέρα της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στο Down Town.H εκθαμβωτική Έλενα αποκάλυψε, ότι περνάει για δεύτερη φορά στην ζωή της κατάθλιψη και αυτό οφείλεται στον χαμό του πατέρα της, ενώδιέψευσε τα σενάρια που την θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά με τον Τόνι στην Σουηδία.Όσον αφορά την πλαστική στο στήθος, την οποία έκανε πέρυσι, η Έλενα τόνισε ότι δεν μεγάλωσε το στήθος της για να το δείξει, αλλά για να νιώσει αυτή πιο θηλυκό.

Πηγή: star.gr

alibert1_494x320.jpg

Δεν άντεξαν για πολύ καιρό χωριστά ο ένας από τον άλλον, απ΄ ό,τι φαίνεται, γι' αυτό η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι και πάλι μαζί. Φήμες θέλουν το ζευγάρι να έδωσε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση του, μετά από τηλεφώνημα του μπασκετμπολίστα στην παρουσιάστρια. Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο μήνα και αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ προτιμούν να περνούν τα βράδια τους στο σπίτι της Σοφίας στη Βάρη.Η παρουσιάστρια πάντως τη φετινή σεζόν έχει άπλετο χρόνο για την προσωπική της ζωή και για τα παιδιά της, αφού δεν εργάζεται.Περνάει πολλές ώρες με τους γιους της, τους φίλους της και τον σύντροφό της, ενώ πηγαίνει συχνά στην Πάρο.

πηγή:zougla.gr


Η Έφη Σαρρή επιστρέφει με νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Σ'αγαπώ". Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Οικονομάκης ενώ την μουσική ο Τριαντάφυλλος Δημόπουλος. Η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είναι του Κωνσταντίνου Μ* και του Γιάννη Αγγελάκη. Το τραγούδι "Σ'αγαπώ" είναι απο το cd της Έφης Σαρρή "Άυριο Παντρεύομαι" το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2007. Ωστοσο το συγκεκριμένο τραγούδι δεν είχε οπτικοποιηθεί μέχρι σήμερα. Έτσι η Έφη αποφάσισε να επαναηχογραφήσει το τραγούδι σε μια τέλεια μπαλάντα που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Aθήνας έκρινε ένοχο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την υπόθεση κατάθεσης πλαστών πιστοποιητικών με σκοπό την απαλλαγή του από τη στρατιωτική θητεία. Τον περασμένο Μάιο ο Χριστόφορος Παπακαλίατης αλλά και ο γιατρός του Εμμανουήλ Νιώτης -κατηγορούμενος για πλαστογραφία γνωμάτευσης, είχαν κριθεί ένοχοι από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο και είχαν καταδικαστεί σε 30 και 20 μήνες φυλάκισης αντίστοιχα. Ο ηθοποιός και ο γιατρός είχαν ασκήσει έφεση. Ομως πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η υπόθεση στο Εφετείο και τους επιβλήθηκαν μικρότερες ποινές-20 μήνες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και 15 για τον Εμμανουήλ Νιώτη. Οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Το πρωί της προσεχούς Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, η Βάνα Μπάρμπα, cameramen, σκηνοθέτες και άλλοι πολλοί έχουν... ραντεβού στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη. Δεν θα πάνε όλοι μαζί, για να πάρουν πρωινό στη βίλα της τραγουδίστριας με την υπέροχη θέα, αλλά για να «γυρίσουν» το καινούριο της video clip. Το super dance τραγούδι «Fabulous» ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό και ήρθε επιτέλους η ώρα να οπτικοποιηθεί και μάλιστα με την συμμετοχή της Βάνας Μπάρμπα. Η τραγουδίστρια τηλεφώνησε πριν από λίγο καιρό στην φίλη της, Βάνα, και της ζήτησε να συμμετάσχει στο νέο της video clip. Η ηθοποιός είπε αμέσως το "ναι" στην Άννα Βίσση και αύριο το πρωί ξεκινούν τα γυρίσματα στο εντυπωσιακό σπίτι της Άννας με την τεράστια πισίνα.

πηγή: zougla.gr

Έλενα Παπαρίζου : Down Town (Εξώφυλλο)

H πιο σέξυ ελληνίδα σταρ παραδέχεται την κατάθλιψη που πέρασε, διαψεύδει τις φήμες οτι παντρεύτηκε κρυφά και ζητάει να την ψηφίσουμε στον Ευρωπαικό Διαγωνισμό του MTV!


Πηγή : www.helenapaparizouclub.gr

H Έλενα Παπαρίζου στο καλύτερο ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ FM!
Η Μεγάλη Νικήτρια στην Κατηγορία Best Greek Act των 2009 MTV Europe Music Awards θα είναι καλεσμένη στο καλύτερο ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ FM με την Κατερίνα και τον Παναγιώτη την Πέμπτη 29/10 στις 7 το πρωί.

Η Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν βρεθεί δίπλα στο ιστορικό «Τοίχος του Βερολίνου» για να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους 21 νικητές που είναι υποψήφιοι, μιλά στην Κατερίνα και τον Παναγιώτη και μοιράζετε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της.

Η Έλενα Παπαρίζου, αφού πέρασε στη 2η φάση του διαγωνισμού, είναι τώρα υποψήφια στην κατηγορία Best European Act. Οι fan της σε όλη την Ευρώπη, ψηφίζουν την Έλενα μέσω διαδικτύου για τον τίτλο του Best European Act καθώς ο νικητής θα επιλεγεί από το κοινό του και το όνομα αυτού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.


Πηγή : www.dromosfm.gr



Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει στο Mega Star για την υποψηφιότητα της στα MTV EMA Awards!



Πηγή : Helena Paparizou TV
Γιάννης (johngreek_mad)
www.helenapaparizouclub.gr

IU8U7392_copy

Η... βιτρινότσαρκα ή - πιο trendy - shopping therapy είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι της Έλενας Παπαρίζου!

Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, παίρνει τη συνήθως γυναικεία παρέα της και δε χάνει στιγμή!

Όσο για τους περαστικούς; Τρελό πανηγύρι! Αυτόγραφα, φωτογραφίες και τα ρέστα!

Η τελευταία φορά που την "τσακώσαμε" να κοιτάει βιτρίνες και να ψωνίζει ήταν πριν από λίγες μέρες στο Σύνταγμα, μετά από μία δύσκολη δική της μέρα!

Αυτές είναι ίσως οι μόνες στιγμές που ο Τόνυ δεν τη συνοδεύει, αλλά περιμένει να δει στο σπίτι τα ψώνια της Έλενας.

Η τραγουδίστρια, όπως λένε οι φίλοι της, δεν έχει κανένα «κόλλημα» με τα ακριβά! Είναι αλήθεια ότι στην καθημερινότητά της φοράει πραγματικά ό,τι γουστάρει! Ας είναι και... κινέζικο, που λέει ο λόγος.

Άλλωστε, είναι επίσης γνωστό ότι η Έλενα δεν είναι καθόλου δήθεν. Αντιθέτως εκτιμάται από πάρα πολλούς για τη γνησιότητα και την ευθύτητά της!

Με το μόνο που τρελαίνεται απλά είναι το πολύ μοντέρνο! Αγαπάει τους χρωματικούς συνδυασμούς και λατρεύει τα αξεσουάρ.

Για να μην πούμε για το ότι είναι το αγαπημένο παιδί της... πωλήτριας! Μιλάμε ότι δεν υπάρχει πωλήτρια ή πωλητής που να έχει ποτέ διαπιστώσει παραξενιές πάνω στις αγορές της Έλενας.

Και παρόλο που έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, συνεχίζει να είναι αισιόδοξη και χαμογελαστή.


Πηγή : www.panoramapress.gr
Γιάννης (johngreek_mad)
www.helenapaparizouclub.gr

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Σάκης Ρουβάς σε cartoon εκδοση!

O Σάκης Ρουβάς σε cartoon εκδοση!

Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ταξιδέψει στο διάστημα!

Ναι ναι, καλά ακούσατε!

Κάλα όχι ο ίδιος, μια και δεν θα αφήσει την οικογένεια του και τους fans του ο άνθρωπος, αλλά αποφάσισε να το κάνει δανείζοντας τη φωνή του στον αστροναύτη Τσάκ, τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Planet 51"!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Σάκης "μετατρέπεται" σε cartoon, αφού το 1996 έχει δανείσει τη φωνή του και στην ελληνική μεταγλώττιση των ταινών της Disney "Η Παναγία των Παρισίων" και "Cars"!

Η νέα ταινία κινούμενων σχεδίων που έρχεται στις 26 Νοεμβρίου από την Odeon, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με ένα έξυπνο και αστείο σενάριο που θα μας κερδίσει!

Η μεταγλώττιση θα ξεκινήσει σύντομα, οπότε ο Σάκης μπαίνει στο studio για "διαστημικές περιπέτειες"!









Timbaland featuring... Miley Cyrus!

Στις 23 Νοεμβρίου επιστρέφει ο hit-maker και παραγωγός Timbaland με το τρίτο προσωπικό του album "Timbaland Presents Shock Value II"!

Φυσικά από τον παραγωγό που μας συνήθισε σε chart-toppers το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι το καλύτερο, αφού το "Shock Value Ι" του 2007 έκανε εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, με τρία No. 1 singles: το υποψήφιο για Grammy "Give It To Me" (με τη Nelly Furtado και τον Justin Timberlake), το "The Way I Are", (με Keri Hilson και D.O.E.), και το remix των OneRepublic "Apologize" (ένα από τα best-selling singles της δεκαετίας)!

Και στο στο νέο του album, ο Timbaland συνδυάζει και R&B, ενώ συνεργάζεται με τα καλύτερα ονόματα της Pop/R&B σκηνής, όπως Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, The Fray, Chris Daughtry, Chad Kroeger (των Nickelback), Brandy, Drake, και Keri Hilson!

Ο Timbaland δηλώνει: "Είμαι πάρα πολύ τυχερός που μπόρεσα να δημιουργήσω ένα δίσκο σαν το Shock Value II, και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το επίπεδο καλλιτεχνών που συμμετέχουν κα όλη τη δουλειά που έκαναν για να γίνει ο δίσκος επιτυχία. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει ακούσει την Katy Perry, τους The Fray, ή την Brandy έτσι! Είναι μεγάλη μου χαρά το ότι προσφέρω στους fans κι από ένα καινούργιο track, αλλά τους δίνω και την ευκαιρία να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες με άλλο ήχο. Πρόκειται για ένα album που μπορεί να ακουστεί από την αρχή μέχρι το τέλος σε κάθε ακρόαση γιατί κάθε τραγούδι είναι μοναδικό και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι πολλοί και διαφορετικοί. Ανυπομονώ απίστευτα να ακούσουν οι fans μου τις νέες συνεργασίες!"

Περιμένουμε το νέο δίσκο με ανυπομονησία και θυμόμαστε τα παλαιότερα Νο1 singles του όπως το "Promiscuous" της Nelly Furtado, το "Sexy Back" του Justin Timberlake και το "Ayo Technology" του 50 Cent.

























Δέσποινα Βανδή, οι πρόβες συνεχίζονται!

Παρά τις δυσκολίες και τα σχόλια για την αναβολή της πρεμιέρας, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει ακλόνητη τις πρόβες και από μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε για το τι θα δούμε, καταλαβαίνουμε ότι η φετινή σεζόν θα έχει σίγουρα το στίγμα της αγαπημένης τραγουδίστριας!

Ερωτικές χορογραφίες, δυνατή party club μουσική και μια απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή, συμπληρώνουν το σκηνικό του show που σίγουρα θα συζητηθεί!

Τα φετινά σχήματα, είναι άλλωστε πολύ δυνατά, οπότε αναμένεται να ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος ανάμεσα στους καλλιτέχνες για την προτίμηση του κοινού!

Δες εδώ τις πρόβες, όπως δόθηκαν από το επίσημο fan club της Δέσποινας!









U2 live στην Αθήνα. Εισιτήρια; Check!

Ξεκινά τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 10:00 το πρωί η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των U2 στοΟλυμπιακό στάδιο της Αθήνας την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010, στα πλαίσια του 360 tour!

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 33 έως 165 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια της Red Zone και της VIP Zone κοστίζουν 302,50 και 330 ευρώ αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες: TICKET HOUSE (Αθήνα: 210 3608366. Θεσσαλονίκη: 2310 264880), www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr, www.u2.com.

Όσοι fans των U2 δεν αντέχουν να περιμένουν μέχρι... τον Σεπτέμβριο του 2010 (!) μπορούν να πάρουν μία γεύση από το υπερθέαμα αυτήν την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, στο live streaming της συναυλίας των U2 στην Πασαντίνα, μέσω YouTube!

Η Shakira δε φοβάται τη μουσική πειρατεία!

Κόντρα στον αγώνα των μουσικών φαίνεται πως πηγαίνει η Shakira μετά τις τελευταίες της δηλώσεις για το αλόγιστο και παράνομο downloading τραγουδιών!

Σε πρόσφατη ερώτηση που της έθεσαν οι δημοσιογράφοι για τη μουσική πειρατεία, η τραγουδίστρια από την Κολομβία τους αποστόμωσε λέγοντας: "Κατά μία άποψη όλο αυτό το θέμα είναι η δημοκρατικότητα της μουσικής, αφού η μουσική είναι δώρο και έτσι θα έπρεπε να παραμείνει!"

Με μια τέτοια δήλωση, μάλλον η Shakira προκαλεί την αντίδραση των συναδέλφων της, με πρώτη και καλύτερη την Lilly Allen που τον τελευταίο καιρό οπού βρεθεί και όπου σταθεί προασπίζει τα δισκογραφικά δικαιώματα!

Η Άννα Βίσση super glamorous!

Κυκλοφόρησε και πραγματικά η αισθητική της είναι εντυπωσιακή!

Η αφίσα για την πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα έχει κάνει ολόκληρη την ελληνική showbiz να συζητάει για ένα μόνο θέμα!

Τι θα δούμε στο show της;
Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Christine Crokοs, ενώ τις χορογραφίες ο Jermain Brown, που μαζί με την Άννα Βίσση συνθέτουν ένα από τα πιο δημιουργικά groups για τη φετινή σεζόν!

Επίσης, φέτος η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, μια και το πρόγραμμα της δεν θα έχει την κλασική μορφή που έχουμε συνηθίσει σε σχετικές πίστες, αλλά θα έχει τη μορφή storytelling!

Μια ιστορία που τα κείμενα έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης, τα οποία αν συνδυαστούν με το ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της ‘Αννας, θα προκαλέσουν σίγουρα πολλά χαμόγελα!

Ένα ακόμα στοιχείο που προκάλεσε έκπληξη, είναι η συμμετοχή της Βάνας Μπάρμπα στο show, οπού θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Άννα Βίσση σε ένα από τα videos που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς!


Πως σου φαίνεται η αφίσα;


Η Σμαράγδα Καρύδη και οι Stavento συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Μία γυναίκα» .Το τραγούδι τίτλων της νέας ταινίας «Η Κληρονόμος» ανέλαβαν οι Staventο. Η «Κληρονόμος», με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου και είναι μια κωμωδία που εκτυλίσσεται στο χώρο του ποδοσφαίρου .Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Μέθυσος, ενώ το videoclip έχει σκηνοθετήσει ο Χρήστος Νικολέρης (N-Orasis).

Ο Πασχάλης Τερζής θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα". Ο τραγουδιστής θα ενσαρκώσει τον ήρωα του Μενέλαου Λουντέμη , "Μέλιο". Μαζί του θα είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για τις 20 και 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Πασχάλης Τερζής δήλωσε στην εφημερίδα "Espresso": "είναι από τα πρώτα βιβλία που έχω διαβάσει και συγκινούμαι ιδιαίτερα. Θα τραγουδήσω πέντε τραγούδια περίπου. Δεν με αγχώνει όλο αυτό, γιατί εγώ θα κάνω απλώς αυτό που ξέρω: θα τραγουδήσω. Στη σκηνή θα είμαι ο Μέλιος, ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, και μέσα από τα τραγούδια θα εξιστορώ τις καταστάσεις που πέρασε ο Μέλιος".

Ο Γιάννης Βόγλης είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης, ενώ τα κείμενα έχει αναλάβει η Μαίρη Βούκανου και τη σύνθεση ο Γιώργος Βούκανος. Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε για τον Γιάννη Βόγλη: "Τον Γιάννη Βόγλη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε φίλοι και θεώρησα σωστό να συμμετάσχω σε αυτή την παράσταση. Τα τραγούδια μού άρεσαν πάρα πολύ, άρα δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ"

Όσο για το βιβλίο " Ένα παιδί μετράει τ'άστρα" , ο τραγουδιστής δήλωσε: "το διάβασα πριν από τριάντα χρόνια. Είναι συγκλονιστικό. Ένας λόγος παραπάνω που με συγκινεί είναι γιατί η ιστορία διαδραματίζεται στην πατρίδα μου. Μου κίνησε το ενδιαφέρον αμέσως, όταν το έπιασα στα χέρια μου και το διάβασα. Τώρα που το ξαναδιαβάζω νιώθω τα ίδια συναισθήματα".


http://i80.servimg.com/u/f80/14/10/49/09/gohele10.jpg


Θέλετε να βοηθήσετε την Έλενα να κατακτήσει τον απόλυτο τίτλο του "Best European Act"; Ο καθένας μπορεί να βάλει ένα προσωπικό "στοίχημα" με τον εαυτό του, να φτάσει δηλαδή το όριο των 100 ψήφων ανά χώρα, τουλάχιστον 3 φορές μέσα σε μια μέρα για παράδειγμα!

Όποιος φτάνει το όριο των 100 ψήφων και του εμφανίζεται η ειδοποίηση οτι δε μπορεί να ψηφίσει παραπάνω, μπορεί να το λέει εδώ κάθε φορά, και να κάνει ένα screencap (με το πλήκτρο prtsc sycrq που βρίσκεται πάνω δεξιά συνήθως στο πληκτρολόγιο,έπειτα κάνετε paste στη ζωγραφική και ανεβάζετε τη φωτογραφία στο www.imageshack.gr , έπειτα παίρνετε το link της φωτογραφίας και τη βάζετε εδώ μέσα). Έτσι θα μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά ΠΟΣΟ πολύ ψηφίζουν και στηρίζουν τελικά οι fans την Έλενα Wink

Keep Voting Guys!

Τα links στα οποία μπορεί να ψηφίσετε είναι τα εξής :

MTV EUROPE http://ema.mtv.tv/artists/elena_paparizou
UK http://ema.mtv.co.uk/artists/elena_paparizou
SWEDEN http://ema.mtv.se/artister/elena_paparizou
DENMARK http://ema.mtv.dk/kunstnere/elena_paparizou
FINLAND http://ema.musictelevision.fi/artistit/elena_paparizou
NORWAY http://ema.mtv.no/artister/elena_paparizou ("Stem")
PORTUGAL http://ema.mtv.pt/artistas/elena_paparizou ("Vota")
SPAIN http://ema.mtv.es/artistas/elena_paparizou ("votar")
FRANCE http://ema.mtv.fr/artistes/elena_paparizou ("votez")
BELGIUM http://ema.mtv.be/artiesten/elena_paparizou ("stem")
THE NETHERLANDS http://ema.mtv.nl/artiesten/elena_paparizou
GERMANY/AUSTRIA/SWITZERLAND http://ema.mtv.de/kunstler/elena_paparizou ("abstimmen")
POLAND http://ema.mtv.pl/artysci/elena_paparizou ("Głosuj")
ADRIA http://ema.mtvadria.com/artists/elena_paparizou
ITALY http://ema.mtv.it/artisti/elena_paparizou
GREECE http://ema.mtvgreece.gr/artists/elena_paparizou
ROMANIA http://ema.mtv.ro/artisti/elena_paparizou ("Votează")
HUNGARY http://ema.mtv.co.hu/muveszek/elena_paparizou
RUSSIA http://ema.mtv.ru/artists/elena_paparizou ("ГОЛОСУЙТЕ")
UKRAINE http://ema.mtv.ua/artists/elena_paparizou ("ГОЛОСУВАННЯ")
BALTIC MTV http://ema.mtvbaltic.com/artists/elena_paparizou
TURKEY http://ema.mtv.com.tr/sanatcilar/elena_paparizou ("Oy Verin")
ISRAEL http://ema.mtv.co.il/artists/elena_paparizou

from: http://www.helenapaparizouclub.gr


Written by Alex Papaconstantinou / Anna Vissi

Album: Απαγορευμένο (Repackaging - Fabulous Edition)
Label: Sony Music

Fabulous [Στίχοι]:

Ψηλά τακούνια φοράω απόψε
για ξενύχτι & χορό...
Έχω γυρίσει από την κόλαση
και πίσω δεν κοιτώ...

Απόψε θα πιω, θα ερωτευθώ, θα κάνω ότι θέλω εγώ
Και πάψε να κλαις, αστείες απειλές να στέλνεις απ' το κινητό...
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous

Πέρασα κρίση
και από τις στάχτες μου έχω ξαναγεννηθεί...
Πάω για Βίσση
να ακούσω Τσούλες & Αλήτισσα Ψυχή

Θα δεις τώρα πια, δε με σταματά, το σώμα μου πήρε φωτιά
παλιά μου ζωή, σου βάζω ένα Χ, θα γίνεις το θύμα Εσύ
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous

Tick Tock
Time Flies
I can see it in your eyes
the way you look at me
You want to get with me

Tick Tock
don't stop, yeah i'm so fabulous
i bet you wanna be the one
that stands by me

uh uh uh She is so Fabulous....

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous




Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, μπορεί να μην διαφέρει και πολύ απο τα προηγούμενα τραγούδια του αλλά ο άνθρωπος έχει φωνάρα. Απολαύστε τον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

The Best Greek Artist!

IU8U7428_copy

Το Ελληνικό MTV και η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκαν τη Δευτέρα στο κατάστημα Public, σε Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διάκρισή της ως Best Greek Act και την υποψηφιότητά της στην κατηγορία Best European Act, στα φετινα European Music Awards.

Η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε τον τίτλο Best Greek Act, αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους Matisse, Monika, Professional Sinnerz και Onirama. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται αντιμέτωπη με άλλους 21 νικητές από τα υπόλοιπα MTV κανάλια της Ευρώπης (Best Regional Acts), θέτοντάς την έτσι υποψήφια στην κατηγορία Best European Act.

Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές των MTV σε όλη την Ευρώπη, καλούνται να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ανάμεσα στα 22 Best Regional Acts, στο www.mtvema.com. Τα 5 επικρατέστερα σχήματα με τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσουν τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Best European Act. Οι 5 υποψήφιοι θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ενώ ο νικητής του Best European Act θα επιλεγεί από το κοινό του MTV και θα παρουσιαστεί live στα 2009 EMAs.

Τα MTV Europe Music Awards θα μεταδοθούν live από το 02 World Arena, στο Βερολίνο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 21.00. Η Έλενα θα βρεθεί στα Βραβεία, δίπλα στο ιστορικό «Τείχος του Βερολίνου», 20 χρόνια μετά το γκρέμισμά του και την επανένωση του Δυτικού με το Ανατολικό Βερολίνο.

Η Best Greek Act Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή την εκδήλωση ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το ελληνικό κοινό του MTV με ανέδειξε Best Greek Act και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, αλλά και το MTV που με επέλεξε ως υποψήφια. Είναι, επίσης, σημαντικό ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το Best Greek Act ήταν πολύ αξιόλογοι και πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους καλλιτέχνες. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στη μεγάλη μουσική γιορτή του MTV και εκπροσωπώ την ελληνική pop σκηνή στην Ευρώπη. Εύχομαι να κερδίσω, ωστόσο δεν νοιώθω ότι ανταγωνίζομαι τους υπόλοιπους υποψήφιους, αλλά συναγωνίζομαι με αυτούς. Είναι σαν όλοι να έχουμε ήδη κερδίσει το μισό βραβείο, απλά ο νικητής θα το πάρει σπίτι του! Τα φετινά MTV EMAs γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και τα 15 χρόνια των Βραβείων, που έγιναν πρώτη φορά επίσης στο Βερολίνο. Ελπίζω όλα αυτά να με ευνοήσουν. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται η συμμετοχή όλου του κόσμου».

Αυτός είναι ο Λιαδέλης όπως καταλάβατε. Βγαίνει από την πόρτα της λατρεμένης Σοφίας Αλιμπέρτη. Βεβαίως και δεν έχουν καμία σχέση. Υπάρχει λόγος να το παίξουμε έξυπνοι επιμένοντας για το αντίθετο; Παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στην ένδυση. Αθλητικό μακό, φόρμα και σαγιοναρίτσα. Συμπέρασμα σύντομο; Αρκετά μεγάλη οικοιότητα για να βγαίνεις από το σπίτι της με σαγιονάρα. Ειδικά αν έχεις κάνει επίσκεψη το βράδυ και ξεμυτάς την επομένη, στη μία το μεσημέρι...Εννοείται πως δεν ξέρουμε τι έκαναν τόσες ώρες οι άνθρωποι. Να υποθέσουμε μπορούμε; Ευχαριστούμε! Περισσότερες φωτό, σε λίγο...

Για την προσωπική της ζωή μιλάει πάντα τόσο για πρώην όσο και νυν σχέσεις της, δίχως να φοβάται συνήθως. «Εμένα, μ’ έχουν παρατήσει, κερατώσει, έχω φάει χυλόπιτες, απόρριψη, μου’ χουν συμβεί τα πάντα που συμβαίνουν σε μια κανονική γυναίκα και αυτό είναι το υγιές... Αν είχα περάσει όλη μου τη ζωή χωρίς έναν χωρισμό θα ένιωθα εξωγήινη» δηλώνει η Ναταλία. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στη Μαρία Σταματέρη πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία για κάποιον άντρα για 3 ολόκληρα χρόνια αποκαλύπτοντας ακόμα και το όνομά του.

Ναι ρε παιδιά μην ανησυχείτε, ο Γρηγόρης δεν σβήστηκε από τον τηλεοπτικό χάρτη ακόμη τουλάχιστον. Μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους». «Χρειαζόμαστε απόσταση, μας κάνει καλό. Και στο λέω εγώ που είμαι τόσο καιρό εκτός τηλεόρασης και νιώθω, πίστεψέ με, άλλος άνθρωπος. Βέβαια σε τρώει μέσα σου, είναι σαράκι. Δεν λέω πως δεν θα ξαναγυρίσω, απλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα» δήλωσε. Ξεκαθάρισε πως αυτή η απόφαση δεν ήταν της στιγμής, αφού τριγυρνούσε έντονα στο μυαλό του τους τελευταίους μήνες. «Το ένιωθα από πέρσι ότι δεν πήγαινε άλλο. Ποιος να καταλάβει πως εκτός από τη διαίσθηση το ένιωθα και στο σώμα μου; Δεν έφυγα για να προστατευτώ. Έτσι το ένιωσα, σωματικά και ψυχολογικά. Ήταν πολλά τα χρόνια στην τηλεόραση και ένιωσα πως αποπροσανατολιστήκαμε. Δεν ξέραμε τι ήταν θέμα και τι όχι. Μέχρι που θα φτάναμε για να επιβιώσουμε; Δεν είναι τηλεόραση αυτό. Ευτυχώς υπάρχει ο Λάκης και ανέβασε τον πήχη».


Μπορεί φέτος τα επαγγελματικά της Κατερίνας Καραβάτου να βρίσκονται σε μία πτωτική πορεία, αφού το «Κους Κους το μεσημέρι» δεν κάνει νούμερα και περνάει δύσκολες κι επικίνδυνες στιγμές, τα προσωπικά της, όμως, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Κι αν διάφορα δημοσιεύματα επιμένουν και λένε ότι το «Κους Κους» είναι με την πλάτη στον τοίχο και η AGB κάθε μέρα τους έχει κάτω από τη βάση, η Καραβάτου έχει λόγους να γελάει.

Είναι ερωτευμένη και η σχέση της όχι μόνο πηγαίνει καλά, αλλά οδεύει ολοταχώς προς επισημοποίηση. Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζονται για γάμο και δεν αποκλείεται αυτός να γίνει ακόμη και μέσα στα Χριστούγεννα! «Στη βράση κολλάει το σίδερο» λέει ο σοφός λαός και το ζευγάρι είπε να το κάνει πραγματικότητα. Τι κι αν η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες; Τα έφτιαξαν το Πάσχα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Το ίδιο και ο μεγάλος έρωτας.

Εξάλλου, Καραβάτου και Κατσούλης ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν, όπως ακούγεται και λέγεται, αφού πλέον δεν υπάρχει λόγος να μένουν χώρια. Τι άλλο; Α ναι. Πριν λίγες μέρες στο Γκάζι έγινε η πρεμιέρα της σειράς LAPD, (πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός) και τα πιτσουνάκια πήγαν αγκαζέ να την δουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε όλη την προβολή δεν ξεκόλλησαν τα χέρια τους. Ούτε από πιασίματα, ούτε από μουδιάσματα, ούτε από τίποτε δεν πήραν χαμπάρι. Και το κλου: όταν τελείωσε η προβολή η Καραβάτου έκανε μία αγκαλιά - κεφαλοκλείδωμα στον καλό της αδιαφορώντας για τα φλας που άστραψαν και βρόντηξαν πάνω τους. Κοίτα, να δεις που θα παντρευτούν. Τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις;;;;


Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε για τη Ναταλία Λιονάκη και την απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι. Αυτή τη φορά, η υπόθεση της ηθοποιού έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά με αφορμή δημοσίευμα της Real news, που φιλοξενεί καταγγελίες ανθρώπων για τον πνευματικό της Λιονάκη, πατέρα Απόστολο, ο οποίος σύμφωνα με αυτούς προσπάθησε να καταστρέψει τις ζωές τους και να τους εκμεταλλευτεί.

Όπως καταλαβαίνεις, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού καταγγέλλουν τον μοναχό για ανήθικες προτάσεις, για προσπάθεια διάλυσης ενός αρραβώνα και άλλα σοκαριστικά. Μία κυρία υποστηρίζει ότι ο μοναχός τις δύο εβδομάδες που εκείνη έμεινε στο μοναστήρι, της έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον. Μέχρι που της είχε ζητήσει να κάνουν μαζί ένα παιδί. Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έχει κρατήσει όλα τα sms που της έστελνε ο μοναχός Απόστολος.

Άλλη μία αποκαλύπτει ότι έζησε δίπλα του για τρεις μήνες μία ονειρεμένη ζωή, όπου της έκανε δώρα και της πλήρωνε λογαριασμούς. Όταν, δε, εκείνη δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο, ο μοναχός της έστελνε απειλητικά μηνύματα όπου της έγραφε μεταξύ άλλων: "δεν θα γλιτώσεις εύκολα, θα με συναντήσεις με μορφή διαβόλου μπροστά σου και σ' εμένα θα καταλήξεις πάλι» . Στην εφημερίδα υπάρχει και σχόλιο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο οποίος δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί καμία καταγγελία για τον ηγούμενο. Για να δούμε, πώς θα εξελιχθεί η ιστορία αυτή, διότι όσα καταγγέλθηκαν είναι τρομερά.


Βάφτιση για λίγους και καλούς φίλους ήταν της μικρής Αναστασίας Ρουβά το απόγευμα της Κυριακής. Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι από τα παλιά του «ειδώλου». Ωστόσο, ένας συνεργάτης και φίλος από τα παλιά απουσίαζε από την βάφτιση και είναι αλήθεια ότι προκάλεσε εντύπωση σε όσους το σκέφτηκαν. Γιατί, υπήρξαν και κάποιοι που δεν τους πέρασε από το μυαλό.

Ο Ηλίας Ψινάκης, αγαπημένε μου, έλαμψε δια της απουσίας κι αυτό διότι ο Ρουβάς δεν μπήκε καν στον κόπο να τον καλέσει. Δε λέω, οι σχέσεις τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους δεν είναι οι καλύτερες, αλλά οι δυο τους υπήρξαν πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες (ο «Κάστωρ» και ο «Πολυδεύκης» ήταν τότε) και θα περίμενε κανείς ότι σε μία τόση σημαντική στιγμή ο Sakis τουλάχιστον θα καλούσε τον μάνατζερ.

Πώς αντέδρασε ο Ψινάκης για το σνομπάρισμα του «ειδώλου»; Φαντάζομαι δεν το πήρε και χαλαρά, διότι έχε υπόψη σου αγαπημένε μου ότι ο Ηλίας είναι ευαίσθητη ψυχή και κάτι τέτοια τα φέρει βαρέως. Αλλά, υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι η περσινή συνέντευξη του μάνατζερ στην Τατιάνα Στεφανίδου και όσα είχε πει εκεί για τον Ρουβά και τους νέους συνεργάτες του είχαν δυσαρεστήσει τα μάλα το "είδωλο", δημιουργώντας μεγαλύτερη ρήξη στην ήδη προβληματική σχέση τους. Και κυρίως μην ξεχνάς ότι στην βάφτιση ήταν καλεσμένος ο νυν μάνατζερ του Sakis, οπότε φαντάζομαι ότι σε τέτοιες στιγμές περίσσευε ο πρώην...



Σαν κοτρόνα στο δόξα πατρί μας ήρθε η είδηση πριν λίγους μήνες ότι χωρίζουν ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου, μετά από ενάμιση χρόνο γάμου. Αγαπημένους, ερωτευμένους κι έτοιμους να αποκτήσουν ένα παιδί τους είχαμε αφήσει, με τις βαλίτσες στο χέρι τους βρήκαμε. Και το λόγο του χωρισμού, μήτε που τον καταλάβαμε. Είπαμε, φαίνονταν τόσο αγαπημένοι.

Άσε που ήταν και φρέσκο-παντρεμένοι. Αυτό που το πας; Ωστόσο, αγαπημένε μου, εμείς ο απλός κόσμος δεν είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε καταλάβει το λόγο του χωρισμού. Ακόμη και η Φλώρα Θεοδώρου δεν έχει καταλάβει γιατί χώρισε με τον Δάντη. Άμα τη ρωτήσεις θα στο πει. «I don’t know»! Εξάλλου, το παραδέχτηκε και στο «Κους Κους», όπου πήγε να μιλήσει για το νέο της ξεκίνημα και το διαζύγιο με τον Δάντη. Στο κομμάτι με τα επαγγελματικά, η αοιδός μας κατατόπισε.

Έχει καταλάβει ότι φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου. Άσχετο, αλλά που είναι αυτή η ψυχή;;; Μαύρα μάτια. Τέλος πάντων, μόνο για το διαζύγιο δεν έχει καταλάβει πώς ήρθε κι όπως είπε, περιμένει να συναντηθεί με τον Δάντη και να της εξηγήσει αυτός τους λόγους. Sorry, κιόλας, αλλά τον καιρό που χώριζαν, δεν είπαν τους λόγους; Δηλαδή, ο Δάντης όταν της είπε το «χωρίζουμε» (γιατί από τα λεγόμενα της, αυτό καταλαβαίνουμε όλοι. Ήταν δική του απόφαση) δεν της είπε γι αυτό και γι αυτό και για εκείνο; Κι άντε ο Δάντης δεν το είπε. Εκείνη γιατί δεν ρώτησε το κλασικό «γιατί»; Όλοι το ίδιο ρωτάμε αυθόρμητα όταν μας χωρίζουν. «Γιατί, τι έκανα λάθος»;

Προφανώς, το σοκ της κοπέλας να ήταν μεγάλο και από Φλώρα Θεοδώρου - Δάντη να έγινε... Μαρία της σιωπής. Να έχασε τη μιλιά της και να μην είχε τι να πει. Αλλά, κακώς διότι λίγους μήνες μετά και η Φλώρα έχει μείνει με την απορία. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά από τη μέρα που χώρισαν κόπηκε κάθε επικοινωνία κι επαφή μεταξύ τους. Αλλά, όπως είπε, νωρίς είναι. Κάποια στιγμή, θα περάσει το σοκ και θα μιλήσουν και τότε θα της λυθεί η απορία αν έφταιξε αυτή και που. Πάντως, δεν έχω να πω. Η Θεοδωρου έχει καταλάβει - τουλάχιστον - ότι ο χωρισμός είναι οριστικός. Κι αυτό, διότι έχουν κιόλας ξεκινήσει οι διαδικασίες. Αλλιώς, σιγά μη ρωτούσε τον Δάντη και αυτό. Αν έχουν πιθανότητες επανασύνδεσης.

    Κάποτε, είχαμε την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα που προήγαγαν τον πολιτισμό στα πρώην ζευγάρια και πώς να διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις ακόμη και μετά από ένα διαζύγιο. Σήμερα, που Βίσση - Καρβέλας δεν μιλιούνται έχουμε ένα άλλο πρώην ζευγάρι να συνεχίσει το... έργο τους! Για τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ευρυδίκη ο λόγος, οι οποίοι αν κι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια είναι καλοί φίλοι. Και μάλιστα αποτελούν μία ευχάριστη τετράδα με τα νυν ταίρια τους.

    Όταν παντρεύτηκε ο Θεοφάνους με την Βίλλυ, η Ευρυδίκη ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο γάμο, ενώ τώρα ήταν η σειρά του συνθέτη να βγάλει την.. κοινωνική υποχρέωση και να παραστεί στο γαμήλιο πάρτι της πρώην. Βλέπεις, ο γάμος της Ευρυδίκης με τον Κοργιαλά έγινε στα κρυφά και ο Θεοφάνους (αν και ακουγόταν ότι θα ήταν κουμπάρος του ζευγαριού) δεν είχε παραστεί. Στο πάρτι, όμως, που έκαναν οι νεόνυμφοι μία εβδομάδα αργότερα μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βίλλυ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο κλαμπ. Και μάλιστα ήτο μες στην τρελή χαρά και συγκίνηση, που η πρώην επισημοποίησε την εξάχρονη σχέση της με τον Κοργιαλά.

    Όσο για τους νεόνυμφους; Έκαναν τη διαφορά, αφού έσκασαν μύτη στο πάρτι ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα. Ειδικά, η αοιδός η οποία φορούσε μαύρο φόρεμα. Έβλεπα την φωτογραφία της Ευρυδίκης στο δεύτερο γαμήλιο πάρτι και θυμόμουν φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θεοφάνους. Η νύχτα με τη μέρα. Τότε, φορούσε ένα τούρτα ? νυφικό που είχε πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα, κότσο τα μαλλιά και δέκα πόντους βάτα. Μία κλασικότατη νύφη της εποχής. Τώρα, στην Κοργιαλά εποχή η... νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον μοιάζει πιο παραδοσιακή. Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι.

    H Έλενα Παπαρίζου εκπροσωπεί την Ελλάδα για ακόμα μια φορά!

    Στις 5 Νοεμβρίου, η Έλενα Παπαρίζου ταξιδεύει στο Βερολίνο για τον διαγωνισμό MTV Europe Music Awards 2009, εκπροσωπώντας τη χώρα μας!

    Η Έλενα θα αντιμετωπίσει 21 ακόμα αντιπάλους από άλλες χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο παλιός της γνωστός από την Eurovision, Dima Billan!

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι Alpha για την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει, μια και στόχος της είναι να σημειώσει και πάλι πρωτιά για την χώρα μας στα Ευρωπαϊκά βραβεία!

    Όσο για τις χειμερινές της εμφανίσεις, αναβάλλονται επ’ αορίστου μια και η ίδια θέλει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί αλλά και να ετοιμάσει το νέο της album!

    Άλλωστε νιώθει ότι πρέπει να δημιουργήσει κάτι νέο για τους fans της και το μουσικόφιλο Ελληνικό κοινό!

    Δες εδώ τη συνέντευξη της Έλενας και απόλαυσε εδώ, τραγούδι-προς-τραγούδι την εκπληκτική εμφάνισή της στο Mad Secret Concert του 2009!

    Καλή επιτυχία Έλενα... για δεύτερη φορά!










    Το Twilight σε R'n'B έκδοση;

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Twilight, αποτελεί ίσως το πιο διαφημιζόμενο προϊόν των τελευταίων μηνών, μια και η ιστορία του Edward Cullen με την Bella έχει συγκινήσει εκατομμύρια fans.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι καθώς η πρεμιέρα της ταινίας πλησιάζει, τόσο φουντώνουν οι φήμες για την πραγματική σχέση των δύο ηθοποιών, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού!

    Το ενδιαφέρον αυτό, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί, ο βραβευμένος rapper μουσικός Timbaland και έκανε την πρόταση στην Kristen Stewart και τον Robert Pattinson να πρωταγωνιστήσουν στο νέο του video για το τραγούδι "Morning After Dark".

    Δεδομένου ότι το soundtrack του New Moon είναι καθαρά rock, η συμμετοχή του κινηματογραφικού ζευγαριού σε ένα R'n'B video μπορεί να απογοήτευε τους fans και να "χάλαγε" το ύφος που θέλει να περάσει η ταινία... Η απάντηση πάντως δεν έχει δοθεί ακόμα στον μουσικό παραγωγό, προκαλώντας τα σχόλια της κοινής γνώμης!

    Πιστεύεις ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν σωστή για τους δύο πρωταγωνιστές του Twilight Saga;

    Η συνέντευξη της Shakira στην Eλληνική TV!

    Η Λάτινα superstar Shakira, έδωσε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της και τα μελλοντικά της βήματα, όσο και στην προσωπική της ζωή!

    Η Shakira μίλησε για όλα αυτά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, 'Ομορφος κόσμος το πρωί' (όπου ένας από τους βασικούς παρουσιαστές είναι και ο MAD Δημήτρης Ουγγαρέζος) αναλύοντας επίσης τους λόγους για τους οποίους είχε αποστασιοποιηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τη δημόσια ζωή!

    Όταν λοιπόν την ρώτησαν για αυτή την εξαφάνιση από το μουσικό προσκήνιο, απάντησε έξυπνα: "Είμαι σαν τον κομήτη Χάλεϊ, εμφανίζομαι κάθε 4 χρόνια. Αφήνω αρκετό καιρό να περάσει μεταξύ δύο albums, διότι αφιερώνω πολύ χρόνο σε περιοδείες. Η τελευταία μου περιοδεία κράτησε σχεδόν 1 χρόνο. Μετά ήμουν εξαντλημένη και ξεκουράστηκα κάποιους μήνες. Πήγα στο πανεπιστήμιο, έκανα λίγες σπουδές, πράγμα που ήθελα πάντα να κάνω."

    Και ενώ όλοι μας παραξενευτήκαμε με το θέμα των σπουδών, η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: "Σπούδασα ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού! Μετά από αυτό άρχισα να γράφω τα νέα μου τραγούδια. Έγραψα περίπου 60 τραγούδια, τα ενορχήστρωσα και πέρασα πάρα πολύ χρόνο στο στούντιο για την παραγωγή. Όλο αυτό μου πήρε έναν χρόνο. Να 'μαι λοιπόν."

    Όταν η συζήτηση έφτασε στο κομμάτι της έμπνευσης, η Shakira απάντησε άμεσα ότι μπορεί να εμπνευστεί από οτιδήποτε! Τα συναισθήματα, τα όνειρα, οι ονειροπολήσεις, ακόμη και ιστορίες άλλων ανθρώπων,των φίλων, ιστορίες που την σημάδεψαν κι έπρεπε να γίνουν τραγούδια

    Στο θέμα της συμμετοχή της στην ταινία "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας" και γιατί δεν την ξαναείδαμε στο κινηματογραφικό πλατό, η superstar απάντησε ότι: "Σκέφτηκα την ηθοποιία, , αλλά δεν το τόλμησα ποτέ, διότι θα ήμουν άθλια και σέβομαι πάρα πολύ το κοινό μου. Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, προτιμώ να μην το κάνω. Δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό. Θα δούμε..."

    Τα άμεσα σχέδια της για την ώρα εστιάζονται στην κυκλοφορία του νέου της album "She Wolf" και την επικείμενη περιοδεία της για τη δισκογραφική δουλειά που θα παρουσιάσει!

    Όσο για την άποψη της για την Ελλάδα, η απάντηση ήταν καταλυτική!

    "Ανυπομονώ να ξανάρθω στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Υπάρχει κάτι στο περιβάλλον... Το αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα... Είναι κάτι μαγευτικό."

    U2: live στο σαλόνι σας!

    Η συναυλία που θα πραγματοποιήσουν οι U2 την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Rose Bowl της Πασαντίνα θα μεταδοθεί απευθείας από το YouTube σε 16 χώρες!

    Το προγραμματισμένο αυτό streaming, που είναι η πρώτη ολόκληρη ζωντανή κάλυψη συναυλίας μέσω YouTube, θα είναι φυσικά δωρεάν για οποιονδήποτε επιθυμεί να δει τη live εμφάνιση του group και θα ξεκινήσει στις 20:30 τοπική ώρα (δηλαδή 06:00 ώρα Ελλάδας την Δευτέρα)

    Όπως συμβαίνει με όλες τις αναμεταδόσεις, μέρη του show θα αρχειοποιηθούν και θα διατεθούν σε μορφή streaming και μετά το event.

    Καθώς η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο YouTube κανάλι των U2 την ημέρα εκείνη, έχει προβλεφθεί ένα ενσωματωμένο chat των χρηστών μέσω Twitter, αλλά και ένα "donate now" κουμπί, για να μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει μία εισφορά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Bono, RED.

    Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που οι U2 δοκίμασαν τη μέθοδο του live streaming! Το 1997 (!) είχαν επιτρέψει την αναμετάδοση της συναυλίας τους στη Βοστώνη, στα πλαίσια του Popmart tour, μέσω της ιστοσελίδας του MSN!

    Αν δεν σας φοβίζει το πρωινό ξύπνημα , συντονιστείτε στους υπολογιστές σας λοιπόν την Δευτέρα και μην ξεχνάτε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010 οι U2 θα έρθουν στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, στα πλαίσια του 360 Tour!

    She is FABULOUS... Oh yeah! Mας χάρισε ένα λατρευμένο Απαγορευμένο και επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

    because I'm feeling so high tonight
    I'm fabulous, fabulous


    Eπιστρέφει αμέσως από το L.A., μετά την τελετή στη μνήμη του καλού της φίλου και συνεργάτη Greg, για να συνεχίσει με δύναμη και ως άψογη επαγγελματίας που είναι, τις πρόβες και να προσθέσει τις τελευταίες "πινελιές" στο Show - Yπερπαραγωγή που θα απολαύσουμε φέτος στο Aθηνών Αρένα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου ενώ οι Fabulous αφίσες θα κοσμήσουν την πρωτεύουσα μια εβδομάδα περίπου πριν. Οι αιώνια πιστοί fANNAtics ήδη ετοιμάζονται για να υποδεχτούν την Απόλυτη στο μεγαλύτερο μαγαζί της Αθήνας και στην πρεμιέρα, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    Στις αρχές Νοεμβρίου το ήδη διπλά πλατινένιο Απαγορευμένο θα κυκλοφορήσει ακόμη πιο Fabulous με το ομότιτλο super dance κομμάτι σε μουσική Alex Papaconstantinou, ενώ κάτι μας λέει ότι εκτός από τα λατρευμένα τραγούδια μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις! Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι η οικολογική eco pack συσκευασία του "Απαγορευμένο", ενώ η δεύτερη είναι μια μεγάλη collector's edition συσκευασία του ίδιου δίσκου με άφθονο πρόσθετο υλικό που θα περιέχει videos και back stage πλάνα σε μορφή dvd.

    Συντονιστείτε στο Ρυθμό 94,9, το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της πόλης την Πέμπτη 22/10/2009, 08:00 - 10:00 το πρωί στην εκπομπή του Μάκη Πουνέντη για να ακούσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ 1η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟ ΝΕΟ FABULOUS τραγούδι.

    πηγή: fannatics.gr

    Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τη Δέσποινα Βανδή όπου το "Γεια" (σε remix των Milk & Sugar) έπαιξε στην επίδειξη του Οίκου Christian Dior στην εβδομάδα μόδας Spring/Summer 2010 στο Παρίσι. Η επίδειξη μόδας έγινε στις 2 Οκτώβριου και ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν η Rihanna, ο Bruce Willis και η Dita Von Teese. Στο τέλος της επίδειξης ο John Galliano επέλεξε και πάλι το "Γεια" για τον χαιρετισμό του!

    πηγή:http://www.vandiworld.gr

    Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

    Το νέο video clip της Leona Lewis

    Οι μεγάλες απαιτήσεις της Beyonce στην Ελλάδα
    Η εκρηκτική Μπιγιόνσε έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στις 8 Νοεμβρίου και φυσικά ως γνήσια σταρ, δεν θα έρθει μόνη της. Ένα πολυμελές επιτελείο έμπιστων συνεργατών, πάνω από 80 άτομα, θα την συνοδέψουν στο ταξίδι της στην Αθήνα. Μουσικοί, χορευτές, στυλίστες, μακιγιέρ αλλά και τεχνικοί και πιστοί συνεργάτες της θα ταξιδέψουν μαζί της. Η ορχήστρα της αποτελείται μόνο από γυναικεία μέλη, τους Suga Mamma. Η Αμερικανίδα ποπ σταρ θα φέρει μαζί της ρούχα που φέρουν μόνο την υπογραφή του Thierry Mugler, για να τονίζουν τις πλούσιες καμπύλες της. Όσο για το μενού της τραγουδίστριας κατά την παραμονή της στην Αθήνα, περιλαμβάνει συγκεκριμένα πιάτα. Βραστά λαχανικά, πολλές σαλάτες, φρούτα, φυσικούς χυμούς, μεταλλικό νερό συγκεκριμένης μάρκας είναι μερικά απ' όσα ζήτησε να έχει στο τραπέζι της η Beyonce. Αυτό το μενού θα υπάρχει τόσο στο ξενοδοχείο της όσο και στο ΟΑΚΑ. Ήταν δυνατόν μία τέτοια σταρ να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις;

    Η βράβευση της Καλομοίρας
    '
    Το έκανε πάλι το θαύμα του το Καλομοιράκι! Το αστέρι που υπάρχει πάνω από το κεφαλάκι της κοπέλας την οδήγησε σε μια ακόμα πρωτιά. Το βραβείο Best Performer στα Elios Society Awards κέρδισε με το σπαθί της – ή καλύτερα με την τσαχπινιά της – η τραγουδίστρια και για τον λόγο αυτό θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο Σαν Φρανσίσκο. Το “The Elios Society” είναι ένας οργανισμός που τιμά την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά στο εξωτερικό. Τα μπαγκάζια της λοιπόν ετοιμάζει η τραγουδίστρια, και μαζί με αυτά τους μουσικούς που θα την συνοδεύσουν στην εμφάνισή της, οι οποίοι αποτελούν την μουσική της ομάδα στην Αμερική. Παρουσιάστρια της βραδιάς της βράβευσης και ολόκληρου του show που θα γίνει ακούγεται ότι θα είναι η Μαρία Μενούνος. Αυτό θα πει... προτίμηση στα ελληνικά προϊόντα.

    Τι είδαμε, τι δεν είδαμε και τι δεν πρόκειται να δούμε...

    Όμορφος Κόσμος

    Oι πέντε νέοι και «φρέσκοι» παρουσιαστές του Μega έκαναν τελευταίοι πρεμιέρα, θυμίζοντας πάνελ από το οποίο έλειπε ο βασικός παρουσιαστής. «Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη που ύστερα από έξι χρόνια έφυγε και μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτή την εκπομπή» δήλωσε ο Παπαδάκης, επωμιζόμενος την εκπομπή του Αρναούτογλου στις πλάτες του με άκομψο τρόπο.

    Μια συνέντευξη στον Παπακαλιάτη όπου κανείς δεν άκουγε τον καλεσμένο αλλά αυτάρεσκα μόνο τον ήχο της φωνής του. «Αχ» δηλώνει η κυρία Καινούργιου «Χριστόφορε Παπακαλιάτη, σε συνάντησα μια φορά σε ένα σουβλατζίδικο και σου ζήτησα αυτόγραφο σε ένα σουπλό» (προφανώς εννοούσε σουπλά)! Αργότερα συμπληρώνεται η άσκηση δεξιοτεχνίας, παρουσίασης και γνώσεων: «Ο Βασίλης Φωτόπουλος σε βοήθησε στις αγιογραφίες, Νίκο Παπαδάκη;». Η φρεσκαδούρα του Μega παίρνει τα νούμερα την πρώτη μέρα, όπως δεν έπαιρνε τα γράμματα μάλλον στο σχολείο. Εξαιρούνται η κυρία Αραμπατζή και η θεά Βίκυ Παγιατάκη.

    Την ίδια ώρα τα «χρυσά παιδιά» του ΑΝΤ1, Καραμέρος και Χαριτάτος, βγάζουν την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, πρώην μαγείρισσα της Ελένης, και όλοι αρχίζουν να ασχολούνται με το αν είναι σωστό ή όχι να πάει απέναντι από την Ελένη που τη «δημιούργησε». Η Ελένη συνεχίζει ψύχραιμα να κάνει αυτά που έκανε τόσα χρόνια και ήταν πρώτη στα κολουάρ. Όμορφη, πάντα ροζ, γελαστή, σπρώχνοντας τους άλλους, απλά περιμένει, μην κάνοντας τίποτα παραπάνω. Οι θεατές επιλέγουν! Έχοντας κερδίσει στις επιλογές τους για δεκαπέντε χρόνια, η Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να περιμένει το χρόνο να τη δικαιώσει. Ο αντίπαλος άλλωστε δείχνει να είναι ένας... ή μάλλον δύο. Ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος που με τη φρεσκάδα και το καινούργιο προϊόν τους έχουν πρόταση. Τέλος πάντων, και την άλλη εβδομάδα εδώ θα ’μαστε.


    Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


    Η Έλενα είναι από της μεγάλες μας αγάπες σότι κι αν κάνει. Σήμερα την ειρωνεύονται λίγο επειδή πήγε και τραγούδησε για την Ολυμπιακή, φορόντας τη στολή της. Το σχόλιο αποροία είχε να κάνει με το "αν πήγαινε να διαφημίσει γιαούρτια του Βγενόπουλου, θα ντυνόταν αγελάδα;". Αν έχει πάρει λεφτά το κορίτσι για να είναι και η στολή μέρος του σόου, τι σημαίνει; Πως ξεπουλιέται για τα λεφτά; Ακόμα, τι έγινε αν τα πήρε χοντρά για να βρεθεί στην εκδήλωση; Δεν καταλάβαμε, τσάμπα θα κάνει ο Βγενόπουλος τη μούρη του ή θα φωνάξει την Έλενα και κείνη θα τσακιστεί να πάει; Αφήστε που η κοπέλλα προσέχει εξαιρετικά τη συμπεριφορά της και δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη "πρόκληση".

    Και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο... σιγοψιθυρίζει η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου», στο μεγάλο κανάλι κάθε φορά που τηλεφωνούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσίαζε για έξι χρόνια στο Mega Channel.

    Τι και αν οι υπεύθυνοι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού τηλεφωνούν συχνά-πυκνά στον «Άρνι» για να τον καλέσουν στην εκπομπή;

    Εκείνος όχι απλά δεν σκέφτεται να τους κάνει τη χάρη, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί, προς το παρόν τουλάχιστον, να πάει καλεσμένος σε καμία εκπομπή.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, άλλωστε, προτιμά να ξεκουράζεται τηλεοπτικά τουλάχιστον και να απολαμβάνει τον... πρωινό του καφέ με την αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ.

    Την απόλυτη ευτυχία ζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, και τα δυο τους παιδιά να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Χαλάνδρι όπου μένουν.

    Το νέο μέλος της οικογένειας που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ενάμισι μήνα, ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

    Ο μεγάλος τους γιος, ο Ξενοκράτης Έκτορας, είναι 2 ετών και έχει ξετρελάνει τους γονείς του.

    Η Άννα Μαρία επέλεξε να μη δουλέψει ούτε τη φετινή σεζόν, για να μεγαλώσει τους γιους της.

    Ήταν επιθυμία της ίδιας να μη μεγαλώσουν τα παιδιά της με νταντάδες, αλλά να ζήσει κάθε στιγμή μαζί τους.

    Ο άντρας του σπιτιού, Φάνης Μουρατίδης, όταν δεν βρίσκεται στα γυρίσματα του σήριαλ «Μ+Μ», όπου συμπρωταγωνιστεί με την Παναγιώτα Βλαντή, ασχολείται με τους γιους του αλλά και με τη γυναίκα της ζωής του.

    Το ζευγάρι είναι πολύ χαμηλών τόνων, ζουν τη ζωή τους ήρεμα και δεν αγαπούν τις νυχτερινές εξόδους.

    Προτιμούν να περνούν τα βράδια με φίλους στο σπίτι και κάνοντας βόλτες με τα παιδιά τους.