Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Junior Eurovision 2009


Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σε ραδιοθάλαμο του ΡΙΚ η πρώτη φάση της διαδικασίας επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2009, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας, στις 21 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, 8μελής Κριτική Επιτροπή που έχει ορισθεί από το ΡΙΚ θα επιλέξει τα οκτώ τραγούδια που θα διαγωνιστούν στη δεύτερη και τελική φάση.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009, στις 9.15 το βράδυ, στο Στούντιο 3 του ΡΙΚ και θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚΕΝΑ με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ. Εκει θα βρίσκετε και η ιωάννα πρωτόπαππα...σε μια εμφανιση εκπληξη...Επίσης θα μεταδίδεται από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy

Όμορφος Κόσμος

Δύο εβδομάδες απομένουν πλέον μέχρι την πρεμιέρα του νέου «Όμορφου Κόσμου» και οι παρουσιαστές δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν το δικό τους στίγμα στην πρωινή ζώνη και, γιατί όχι, να φέρουν την πρωτιά. Έτσι κι αλλιώς, η αισιοδοξία τους είναι διάχυτη στη συνέντευξη που έδωσαν στην εφημερίδα «Real News».

Πώς αισθάνονται για την Ελένη Μενεγάκη; Νιώθουν ότι τους απειλεί; «Τη σεβόμαστε, την εκτιμούμε» λέει η Κατερίνα Καινούργιου. «Μακάρι να 'χουμε κι εμείς την πορεία της». Ο Νίκος Παπαδάκης συμπληρώνει: «Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι λάθος να μπαίνουμε σε σύγκριση». Διπλωματική είναι και η απάντηση της Μαρίας Αραμπατζή: «Η Ελένη κάνει καλά τη δουλειά της. Από όποιο κανάλι έχει πάει… έχει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο, είναι τόσα χρόνια εκεί. Δεν είναι τυχαία».

Στην ίδια συνέντευξη η «πεντάμορφη παρέα», όπως τους έχουν χαρακτηρίσει, παραδέχονται πως έχουν ζητήσει από το κανάλι να έχουν ως πρώτο καλεσμένο στην πρεμιέρα τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φαντάζομαι πως θα θέλει να πάει καλά αυτό που ο ίδιος ξεκίνησε» συμπληρώνει η Μαρία. Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι νιώθει σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει το σχολείο!

Δέσποινα Βανδή

Στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων, έδωσε την Παρασκευή η Δέσποινα την τελευταία συναυλία της πετυχημένης τουρνέ που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Μαζί με τους Goin' Through αποχαιρέτησαν το κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού με τους θαυμαστές τους για τις αρχές Νοέμβρη.


Ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Στέλιος Μάξιμος, εμφανίστηκαν λίγη ώρα πριν από τη Δέσποινα για να προετοιμάσουν και να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Οι προετοιμασίες για τις εμφανίσεις της Δέσποινας και του Nivo στο Έναστρον θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Η εταιρία του Ντέμη, Eleven Group, είχε οργανώσει τη μεγάλη συναυλία — είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το ζευγάρι συνεργάζεται και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Στο VIP χώρο είχε στηθεί μπαρ με ποικιλία ποτών και αναψυκτικών ενώ στους δύο ειδικά διαμορφωμένους πάγκους υπήρχε finger food. Ο Ντέμης και οι συνεργάτες του φρόντισαν για όλα, από το πάρκινγκ μέχρι το sitting χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Στις κερκίδες των VIP γινόταν πραγματικά ένας μικρός χαμός από τα παιδιά των διασήμων που χόρευαν ασταμάτητα τόσο στους ρυθμούς των Goin' Through όσο και της Δέσποινας. Είδαμε την Έλλη Κοκκίνου -πολύ αδυνατισμένη-, τον Κώστα Κατσουράνη με τη σύζυγό του Έφη, τον Άκη Ζήκο με την πεντάμορφη κόρη του, την Τίνα Τόσκα, τον Παντελή Καφέ και τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιάννη Μπουρούση.


Η Δέσποινα και ο Ντέμης λίγο μετά το τέλος της συναυλίας στα παρασκήνια.

Ο Ντέμης ντυμένος με φαρδύ τζιν και σκουρόχρωμο T-shirt, έδειχνε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Ανεβοκατέβαινε συνεχώς στις κερκίδες καθώς πλήθος φίλοι και συνεργάτες βρίσκονταν εκεί. Η εμφάνιση της Δέσποινας με το σέξι κορμάκι έκοψε την ανάσα, καθώς όλοι θαύμασαν το σμιλεμένο σώμα της. Η στυλίστρια της σταρ, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, μάς αποκαλύπτει ποιους σχεδιαστές επέλεξε η Δέσποινα:«Το κορμάκι είναι από τον Βρετό Βρεττάκο, τα παπούτσια είναι Manolo Blahnik και τα κοσμήματα Imanoglou. Το μαύρο κολάν ήταν American Apparel, το T-shirt που έσκισε ήταν Diesel, το μπούστο D&G και τα μποτίνια Celine. Τέλος, το δερμάτινο γιλέκο που φόρεσε ήταν Alexander Wang».

Αμέσως μετά, η Δέσποινα και ο Nivo μαζί με συνεργάτες και φίλους γιόρτασαν το τέλος της τουρνέ ανοίγοντας σαμπάνιες και κόβοντας μια τεράστια τούρτα. Η τουρνέ θα συνεχιστεί σε πόλεις του εξωτερικού με πρώτο σταθμό τη Λεμεσό της Κύπρου στις 7 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά, στις 17 Οκτωβρίου, σειρά έχει η Στοκχόλμη.


Στο πάρτι που ακολούθησε, όταν η Δέσποινα αντιλήφθηκε ότι φωτογραφίζουν τη Μελίνα, την αγκάλιασε ζητώντας να μη βγάλουν άλλες φωτογραφίες. Η μικρή Μελίνα έπεσε στην αγκαλιά της μαμάς της και ντρεπόταν να αντικρίσει τους φωτογράφους.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία της:






Ο Κώστας Μαρτάκης χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του!

Τις αισθήσεις του έχασε ο Κώστας Μαρτάκης, αφού η δίαιτα στην οποία είχε υποβληθεί τον εαυτό του ήταν τόσο εξαντλητική που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο!

Τώρα πια που είναι πολίτης ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε στο στρατό με μια δίαιτα αστραπή, που προκάλεσε και τα άσχημα αποτελέσματα στην υγεία του!

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν σε όλο τον κόσμο οι προπωλήσεις της πολυαναμενόμενης ταινίας "Michael Jackson's This is it", η οποία θα προβληθεί παγκοσμίως για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, ξεκινώντας από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Οι οπαδοί του Michael Jackson σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την παγκόσμια έξοδο της ταινίας, καθώς εχει οργανωθεί να υπάρξουν 25 παγκόσμιες πρεμιέρες(!), 15 από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα!

Σε περισσότερες από 15 πόλεις, μεταξύ των οποίων η Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ και η Σεούλ, η ταινία θα προβληθεί ταυτόχρονα, με παράλληλες αναμεταδόσεις από την επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες μέσω δορυφόρου. Άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, του Τόκιο, του Σίδνεϊ και του Παρισιού, θα φιλοξενήσουν ανεξάρτητες εκδηλώσεις στη μνήμη του μουσικού θρύλου!

Η ταινία θα προσφέρει σε όλους του fans του Michael Jackson, αλλά και στους οπαδούς της μουσικής, μια προνομιακή και προσωπική ματιά μέσα από την προετοιμασία του μεγάλου καλλιτέχνη καθώς εξέλισσε, δημιουργούσε και έκανε πρόβες για τις ήδη sold-out συναυλίες του που θα πραγματοποιούνταν αυτό το καλοκαίρι στην O2 Arena του Λονδίνου!

Και στην Ελλάδα οι προπωλήσεις ξεκινούν ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο στους κινηματογράφους Ster Cinemas και Village Cinemas που διαθέτουν τα εισιτήρια πανελλαδικά, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων "Γερμανός".

Ο λόγος για την Courtney Love, χήρα του διάσημου μουσικού Kurt Cobain, που δέχθηκε το φιλί της ζωής από τον «πειρατή της Καραϊβικής» μετά από μια ξέφρενη βραδιά κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.






Όπως η ίδια δήλωσε: “ Κανείς δεν μου έχει δανείσει χρήματα. Μερικές φορές κόντεψα να πεθάνω, μία φορά ο Johnny Depp με έσωσε κάνοντάς μου τεχνητή αναπνοή. Είχα φτάσει κοντά στον θάνατo”

Δυνατό ξεκίνημα μας επιφυλάσσει αύριο η εκπομπή «Αξίζει να το δεις», με μια ανθρώπινη και άκρως συγκινητική εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη στην Τατιάνα Στεφανίδου.
Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της δολοφονίας του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε και παρά τα εξώδικα, που απειλούσαν ότι θα στείλουν τόσο η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη όσο και η συζυγός του, Πόπη Μαλλιωτάκη, θα μεταδοθεί κανονικά. Η zougla.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά, λίγες ώρες πριν μεταδοθεί η εκπομπή, μερικά συγκλονιστικά στοιχεία της συνέντευξης, που θα συζητηθούν.

«Τη μια στιγμή τού κρατούσα το χέρι και περπατούσαμε, και την άλλη μου τον είχαν πάρει. Πέρασαν από πάνω μου δύο σφαίρες. Δεν ένιωσα πόνο, γιατί ο πόνος της ψυχής ήταν μεγαλύτερος», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Περιέγραψε, επίσης, τον Γολγοθά που ακολούθησε μετά τον χαμό του συντρόφου της. Κλεισμένη στον εαυτό της, βυθίστηκε στη θλίψη και αναζητούσε απαντήσεις. «Δεν υπήρχε κανένας που θα μπορούσε να μου δώσει κουράγιο. Έψαχνα απαντήσεις από τον Θεό. Γιατί; Γιατί να μου τον πάρει τόσο σύντομα; Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν, δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Δεν ήθελα να ζω.»

Η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχεται ότι τον πρώτο καιρό απομακρύνθηκε ακόμα και από τον μονάκριβο γιο της.

«Δεν μπορούσα να του μιλήσω, να παίξω μαζί του, να επικοινωνήσω. Μια μέρα μου λέει το παιδί μου ‘μαμά, σταμάτα να κλαις’. Τότε κατάλαβα πως του έκανα κακό».

Ακόμα, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, ενώ μιλάει και για τον άνθρωπο που, όπως είπε χαρακτηριστικά, την έβγαλε από το σκοτάδι και τη βοήθησε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της...

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει στον Ήχο FM 94,2

Hxos Fm

Η Έλενα Παπαρίζου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο νησί μας, όπου θα δώσει μια συναυλία στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 21:00. Μαζί της θα βρίσκεται ο Μάνος Πυροβολάκης και η Stavento.

Με πρόσχημα αυτή τη συναυλία η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στον ΗΧΟΣ FM 94.2 και στην εκπομπή "Κρυφά Βήματα" με την Ελευθερία Μπεμπή. Απάντησε σε μηνύματα και e - mail των ακροατών της, μίλησε για τη συναυλία στο Ηράκλειο, τις εμφανίσεις στο Thalassa People' Stage, για τον νέο δίσκο που ετοιμάζει και για πολλά άλλα.


Τι έχεις ετοιμάσει για τη συναυλία στο Ηράκλειο την Τετάρτη το βράδυ;

Καταρχήν να πούμε ότι είναι 9 η ώρα το βράδυ, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Θα είμαι μαζί με το Μάνο Πυροβολάκη και τους Stavento, καλλιτέχνες που είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά είμαστε της άποψης ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο, αλλά επίσης είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να μοιραστούμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι ένα party γεμάτο με ρυθμό, χορό, κέφι, από hip-hop, παραδοσιακά, ροκ, ποπ και σίγουρα θα χορέψουμε πολύ.

Φέτος το καλοκαίρι δεν έκανες περιοδεία.

Έκανα μόνο δύο συναυλίες για το καλοκαίρι, αλλά έκανα εμφανίσεις στο ThalassaPeople' Stage, όπου ξεκινήσαμε με τους Stavento, αλλά είχαν τη δική τους περιοδεία να συνεχίσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και τώρα εμφανίζομαι στο ίδιο μαγαζί με το Λούκα.

Η πρόφασή σου για να δώσεις αυτή τη συναυλία στο Ηράκλειο ποια ήταν;

Πέρισυ η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη ακυρώθηκε λόγω του κακού καιρού, κι εύχομαι φέτος η τύχη να είναι μαζί μας, να γίνει η συναυλία και να έρθει ο κόσμος να περάσουμε καλά. Επειδή πέρισυ, ήταν η τελευταία συναυλία που θα έδινα για την περιοδεία μου είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, που έλεγα ότι αυτή τη συναυλία τη χρωστάω και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που έβαλα φέτος το Ηράκλειο. Στη Κύπρο που είχα πάει, πηγαίνω κάθε δύο χρόνια.

Θα υπάρξει κάποιο repackage του δίσκου «Βρίσκω το λόγω να ζω»;

Τώρα ξεκινάω να ηχογραφώ τον καινούριο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2010 και φαντάζομαι ότι θα είναι ολόκληρος ελληνικός, διότι άλλωστε είναι για την Ελλάδα ο δίσκος.

Είσαι άνθρωπος που του αρέσει περισσότερο η μέρα ή η νύχτα;

Με τη συνήθεια που τόσα χρόνια δουλεύω νύχτα, η νύχτα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, έχει μια διαφορετική αύρα από ότι έχει η μέρα. Η μέρα έχει κάτι άλλο και η νύχτα κάτι άλλο και την αγαπώ πάρα πολύ.

Υπάρχουν αρκετοί ακροατές που ρωτάνε, εάν έχεις προφίλ στο facebook.

Έχω, αλλά είναι με ψευδώνυμο και το έχω κυρίως για να ξανασυναντάω τους παιδικούς μου φίλους στη Σουηδία.

Η σχέση σου με το internet ποια είναι;

(γέλια) Θα πω το εξής: Πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν πήγαινα στο γυμνάσιο, που μόλις είχαμε ξεκινήσει το σχολείο, μας μάθαιναν πώς είναι το internet, πώς φτιάχνουμε homepagesκαι όλα αυτά τα σχετικά και μια δασκάλα μας είχε βάλει να κάνουμε μια δική μας ιστοσελίδα, ένα δικό μας homepage στο internet, αλλά εγώ διαφωνούσα με αυτό. Δεν ήθελα να μπαίνει κάποιος να διαβάζει ποια είμαι, πόσο χρονών είμαι, ποιοι είναι οι γονείς μου, πώς λένε το σκυλάκι μου και όλα αυτά και με βάλανε τιμωρία να διαβάσω δύο βιβλία του Ντοσκιογιέφσκι. Άρα, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία από πολύ νωρίς και να ασχοληθώ με το internet και τώρα με τη δουλειά και όσο μεγαλώνω, αναγκάζομαι περισσότερο να ασχοληθώ με αυτό τον τρόπο, γιατί άλλωστε έτσι είναι και η δουλειά μου, με τα emailκαι όλα αυτά.

Πότε θα ανέβεις προς τη Θεσσαλονίκη;

Προσπαθούμε να οργανωθούμε για του χρόνου και να κάνω πάλι μία δεύτερη μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα.

Τι είναι αυτό που σου αρέσει πιο πολύ πάνω στο όλο σκηνικό της δουλειάς σου;

Ότι μπορώ να εκφραστώ με διαφορετικά πρόσωπα, διότι οι στίχοι του κάθε τραγουδιού δεν είναι οι δικοί μου. Υπάρχει ένα κομμάτι υποκρισίας μέσα σε αυτό, το οποίο εκφράζουμε με αλλουνού λόγια και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό το πράγμα. Δηλαδή ότι μπορείς να εκφραστείς με αλλουνού λόγια, να βάλεις τον εαυτό σου σε μία άλλη υπόθεση.

Η σχέση σου με τα media ποια είναι; Νιώθεις καθόλου απογοητευμένη;

Όλα αυτά τα χρόνια που έχουν ασχοληθεί τα mediaμαζί μου, είναι πολύ καλή η σχέση μας. Νομίζω είναι αμοιβαία, είμαι πολύ ευγενική μαζί τους και είναι κι εκείνοι πολύ ευγενικοί μαζί μου, εκτός από δυο - τρεις φορές που ο κίτρινος τύπος έχει γράψει κάποια πράγματα, αλλά τα προσπερνάω.

Έχεις κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, καθώς και πολλές συνεργασίες. Σε επίπεδο παραγωγής δίσκων ή live θεωρείς ότι είναι πολύ πιο μπροστά από την Ελλάδα;

Αυτό που έχει πολύ μεγάλη διαφορά στο αυτί, είναι οι παραγωγές, λέγοντας οι ενορχηστρώσεις. Έχουν άλλη αντίληψη από τη μουσική. Δηλαδή, η ελληνική μουσική παίζεται διαφορετικά, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο με ενοχλεί. Μ' αρέσει που ο κάθε τόπος ξεχωρίζει με τον τρόπο του.

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει έντονα τη βιομηχανία της μουσικής στην Ελλάδα;

Πάρα πολύ, με τον τρόπο ότι οι καλλιτέχνες δεν πουλάνε τόσους πολλούς δίσκους, μειώνουν και οι καλλιτέχνες, δηλαδή όσο να 'ναι όταν μικραίνει μία εταιρεία, λιγοστεύει κι από καλλιτέχνες. Πιστεύω ότι όλων των λογιών την τέχνη πρέπει να τη σεβόμαστε και να μην κάνουμε παράνομα downloads. Υπάρχουν και downloads, που είναι νόμιμα και δεν είμαι καθόλου εναντίον αυτών. Κι αυτό , διότι έχω ζήσει περιπτώσεις κάποιος να πει γιατί ενοχλούμαστε εμείς οι καλλιτέχνες αφού βγάζουμε χρήματα από τα lives και τις εμφανίσεις, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι και όλοι εκείνοι που δουλεύουν στη δισκογραφία, που κάνουν τα εξώφυλλα, οι ηχολήπτες, αυτοί που γράφουν τα τραγούδια, είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που τρέφονται πίσω από ένα δίσκο. Δηλαδή, μπορεί στο εξώφυλλο να είναι ένα άτομο ή πέντε που είναι το συγκρότημα, ενώ από πίσω από αυτή τη δουλειά είναι εκατοντάδες ανθρώποι.

Παρ' όλο που είσαι μια αρκετά επιτυχημένη τραγουδίστρια, έχεις το άγχος κάθε φορά με την κυκλοφορία ενός νέου album, για το εάν θα πάει καλά;

Πάντα. Αυτό το άγχος δε φεύγει ποτέ και από κανένα καλλιτέχνη. Όσο και οι ίδιοι μέσα μας αν πιστεύουμε ότι «ναι, τη στηρίζω πολύ αυτή τη δουλειά και την αγαπάω και έχω περάσει καλά κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης και της δημιουργίας, δεν είναι απόλυτο ότι θα αρέσει στον κόσμο. Άρα, πιστεύω κι εγώ ότι όσο περνάνε τα χρόνια και περνάει κι ένας καλλιτέχνης, γι' αυτό τον πιάνει πάντα μια αμφιβολία ή αλλιώς, μια ανασφάλεια. Όταν είχα κάτσει και ξεκουράστηκα δυο χρόνια, πριν την κυκλοφορία του «Βρίσκω το λόγο να ζω», είχα τεράστιο άγχος για αυτό το συγκεκριμένο δίσκο, διότι άλλαξα όλο το ηχόχρωμα, το ύφος των τραγουδιών κι έλεγα ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει την Έλενα με τραγούδια όπως το Gigolo, το Mambo, το Mynumberone ή αν θα τους άρεσε ένα τραγούδι όπως το Είσαι η φωνή που είναι πιο ροκ και πιο βαρύ.

Πιστεύεις ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να ανανεώνεται μουσικά ή αυτό κάποιες φορές είναι ίσως λίγο επικίνδυνο , να χάσει δηλαδή τη μουσική του ταυτότητας;

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ωριμάζουμε μαζί με τη μουσική μας και όχι απλά να κάνουμε εκπλήξεις. Δηλαδή πρέπει να νιώθουμε αν υπάρχει αλλαγή στο ύφος ή το κάνεις επειδή ο ίδιο το νιώθεις. Ναι μεν είναι πολύ εκείνοι που γράφουν τα τραγούδια και διαφορετικοί εκείνοι που γράφουν το στίχο, αλλά εσύ τα εκπροσωπείς, οπότε πρέπει το τραγούδι να είσαι εσύ, ο καλλιτέχνης. Δηλαδή να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Ένα μήνυμα για τους ακροατές του ΗΧΟΥ FM 94.2

Να στείλω όλη μου την αγάπη σ' όλους τους ακροατές του σταθμού σας στο Ρέθυμνο, να είναι πάντα καλά, υγεία και όσοι μπορούν να έρθουν στο Ηράκλειο.


MTV

Helena Paparizou MTV Greek Act


Η Έλενα είναι υποψήφια ως best greek act στα MTV Europe Music Awards 2009 στη Γερμανία.

Ο νικητής κάθε χώρας θα ανακοινωθεί επίσημα στις 13 Οκτωβρίου και θα παλέψει για τον απόλυτο τίτλο του "Best European Act" μεταξύ 21 υποψηφίων! Τα βραβεία θα λάβουν χώρα στο Βερολίνο στις 5 Νοεμβρίου!


Ψηφίστε την Έλενα κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Χορταστικό dance διήμερο!

Η dance κοινότητα της Αθήνας περιμένει το ερχόμενο σαββατοκύριακο για το ένTechno φεστιβάλ, ένα χορταστικό διήμερο με live, dj sets και προβολές, με δυνατά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ellen Allien (φωτό) είναι από το 1992 μια από τις βασικές μορφές της βερολινέζικης (και γενικότερα της ευρωπαϊκής) ηλεκτρονικής σκηνής. Δραστήρια μουσικός και τραγουδίστρια με έξι πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, dj και παραγωγός, ιδρυτής της εταιρίας BPitch Control, ενώ η γκάμα της μουσικής της χωράει από τους techno πειραματισμούς μέχρι το ελκυστικό electro pop τραγούδι.

Από τη Γερμανία έρχονται και οι Wighnomy Brothers (Robag Wruhme και Monkey Maffia), δύο φανατικοί του βινυλίου που ρίχνουν στο ρυθμικό μπλέντερ τους house, minimal, break, jazz και οτιδήποτε άλλο τους κινητοποιεί. Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν κάνει πολλή δουλειά σε clubs και studio, έχουν φτιάξει το label Freude-Am-Tanzen, συνεργάζονται με την περίφημη Kompakt και στηρίζουν την υπόθεση της ‘intelligent dance’ μουσικής.

Ο γεννημένος στην Χιλή Alexi Delano ξεκίνησε το djing στα μέσα της δεκαετίας του ’80, με hip-hop, r’n’b και funk επιρροές, αλλά σύντομα προσανατολίστηκε προς τα πιο techno ακούσματα. Η δισκογραφία του περιλαμβάνει κυκλοφορίες στις Harthouse, Plus 8, Truesoul και Audiomatique. H Camea, περιζήτητη παραγωγός και Dj, ιδιοκτήτρια της Clink Recordings, έχει βρεθεί από τη Νέα Υόρκη στο Βερολίνο, αλλά ταξιδεύει συνέχεια για να παίξει στα καλύτερα club της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Ο Αργεντινός Guti που θα παίξει live την Κυριακή είναι ένα από τα πιο δυνατά νέα ονόματα στη σκηνή της techno παίζοντας δίπλα σε ονόματα όπως ο Ricardo Villalobos, o Luciano, o Marco Carola, o Loco Dice και άλλοι. Ο Elon έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα διεθνή decks μέσα από κυκλοφορίες σε δισκογραφικές όπως η Dumb-Unit, η Clink και άλλες. Ο ισραηλινής καταγωγής dj αναμειγνύει minimal techno με tech house στοιχεία για να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Συμμετέχουνακόμα οιNovox, Stel, GummiHZ, And.id, Argy, Tolis Q, Mr Statik, Leon Segka, Mikee και Pan OS το Σάββατο, και οι Chevy, K.atou, CJ Jeff την Κυριακή.

Σε αίθουσα προβολών 500 ατόμων στον κεντρικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" και από τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου θα προβάλλονται οι ταινίες «Speaking in Code» (στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου στην προβολή θα παρευρίσκεται και η σκηνοθέτιδα Amy Grill, μαζί με τους Wighnomy Brothers και την Ellen Allien για να πραγματοποιηθεί συζήτηση) και «Berlin Calling». Στο ντοκιμαντέρ «Speaking In Code» έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τις ιστορίες από μορφές της dance κουλτούρας όπως οι Modeselektor, ο δημοσιογράφος Philip Sherburne, οι Wighnomy Brothers, ο Tobias Thomas, ο Μοnolake, η Ellen Allien και ο David Gay. Το «Berlin Calling», με πρωταγωνιστή τον DJ Paul Kalkbrenner είναι μια ταινία μυθοπλασίας που περιγράφει το ταξίδι ενός μεγάλου Dj του Βερολίνου μέσα από την σουρεαλιστική πραγματικότητα της πόλης και τον επίπλαστο κόσμο των ναρκωτικών.

To ένTechno θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος.

Η εκρηκτική Beyonce, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 8 Νοεμβρίου θα έρθει στη χώρα μας για να καταπλήξει τους Έλληνες με την φωνή της και τις… καμπύλες της, που κόβουν την ανάσα.

Η 28χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και σέξι σοουγούμαν αναμένεται να γεμίσει το στάδιο που θα εμφανιστεί, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να την δουν από κοντά.
Μετά τον Carlos Santana, η εταιρεία παραγωγής του Ντέμη Νικολαΐδη, θα φέρει στην χώρα μας άλλο ένα μεγάλο όνομα. Φήμες πάντως θέλουν την Δέσποινα Βανδή να κάνει support στην συναυλία της Beyonce, αν και κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Liam Gallagher, o οποίος δεν φαίνεται να σκοτίστηκε από την αιφνιδιαστική αποχώρηση του αδερφού του, Noel, από το διάσημο συγκρότημά τους.

Ο ιδρυτής των Οasis, εθεάθη στη λίμνη του Como της Ιταλίας με τη σύζυγό του, Nicole Appleton, σε άκρως χαλαρωτικές στιγμές.



Μετά το πέρας των ολιγοήμερων διακοπών του, αναμένονται και οι μεγάλες αποφάσεις, σχετικά με τη συνέχεια της δημοφιλούς μπάντας.

Γονείς έγιναν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,200 κιλών.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις τους, το μωρό θα έχει δύο ονόματα, Αθανάσιος Ραφαήλ.

Είναι και οι δύο ξανθιές και νέες μαμάδες… αλλά οι ομοιότητες ανάμεσά στις διάσημες αδερφές Britney και Jamie Lynn Spears δεν σταματούν εκεί. Ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε σε πισίνα στο Μαϊάμι, μαζί με τα παιδιά τους, και με εξίσου μαυρισμένα και γυμνασμένα σώματα.



Η 27χρονη Britney φορούσε ένα μωβ μπικίνι, ενώ η 18χρονη Jamie Lynn προτίμησε ένα σε γήινους τόνους. Μαζί τους ήταν και η μητέρα τους, Lynne, η οποία εκτελούσε χρέη γιαγιάς στα τρία εγγόνια της.





Από την ευχάριστη παρέα έλειπαν οι άνδρες, αφού απόντες ήταν τόσο ο φίλος της Jamie, Casey Aldridge, όσο και ο νέος σύντροφος της pop star, Jason Trawick.


Το κεντρικό πρόσωπο μιας ακόμα διαφήμισης θα γίνει ο David Beckham. Όμως αυτή τη φορά δεν θα παρουσιάζει εσώρουχα αλλά… σπίτια. Ο άσσος του ποδοσφαίρου ανέλαβε να διαφημίσει τα διαμερίσματα στην Καλιφόρνια, ξεκινώντας από το δικό του.



Σκοπός του spot είναι να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παραλία, όπου έγιναν τα γυρίσματα του διαφημιστικού. Ο David φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο χαλαρά κουμπωμένο και μία baggy βερμούδα. Λέγεται ότι ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, ήταν αυτός που ζήτησε από τον Beckham να συμμετάσχει στην καμπάνια για τον τουρισμό, όπου επίσης εμφανίζονται ο Rob Lowe και η Vanessa Williams.



Μετά το τέλος του γυρίσματος, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί με τους θαυμαστές του.


Νομικά σκοπεύει να κινηθεί η Άννα Βίσση εναντίον του γιου του Μάνου Χατζηδάκη οπως δήλωσε η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Γάμμα» της Πάτρας.
«Θα λάβω τα μέτρα μου και μάλιστα δικαστικά, έχει στείλει μια επιστολή άκρως προσβλητική για εμένα και δεν θα το αφήσω να περάσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Αννα Βίσση στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Η αρχή για την κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Γιώργο Χατζιδάκη ξεκίνησε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο δεύτερος προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων της παλιάς πόλης της Ξάνθης, αφού ανακοίνωσε ότι ο Μάριος Φραγκούλης και το μουσικό σύνολο «Μάνος Χατζηδάκις» αποχωρούν από το Φεστιβάλ Ξάνθης, από τη στιγμή που συμμετέχει και η Αννα Βίσση.

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργος, στην επιστολή του αναφέρει τα εξής για την γνωστή τραγουδίστρια: «Η χαρά μου μετατράπηκε σε απογοήτευση και θλίψη, όταν είδα να συνδέεται η συναυλία μας και να παρουσιάζεται από κοινού με την συναυλία της Άννας Βίσση, που αν μη τι άλλο δείχνει άγνοια αλλά και έλλειψη ευαισθησίας σχετικά με το έργο του Μάνου Χατζιδάκι και την θέση του στον ελληνικό πολιτισμό».


Για πρώτη φορά, στα 12 χρόνια καριέρας του, o Γιάννη Πλούταρχος αποφάσισε να συναντήσει τους φίλους σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.

Το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει στο πολυπληθές κοινό του, που τόσα χρόνια τον στηρίζει και τον ακολουθεί, είναι αυτή η καλοκαιρινή του περιοδεία, έχοντας στις αποσκευές του 12 χρόνια καριέρας, γεμάτης επιτυχίες.

Έτσι, λοιπόν, οι τελευταίες συναυλίες για το φετινό καλοκαίρι του Γιάννη Πλούταρχου είναι: αύριο 2 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, στις 4/9 στην Λαμία, στις 5/9 στην Θήβα, στις 8/9 στον Ορχομενό, στις 9/9 στο Άργος, στις 11/9 στην Θες/νικη, στις 14/9 στο Αγρίνιο, και τελευταίος σταθμός η Χαλκίδα, στις 19-20/9.


Μια ανεπανάληπτη βραδιά.
Η βραδιά του καλοκαιριού «50 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος»

Μία μεγάλη λαϊκή γιορτή την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.
Όλη η Αθήνα θα τραγουδήσει εκείνο το βράδυ τα μοναδικά τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

16 σημαντικοί ερμηνευτές τραγουδούν :
Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος Μανώλης Μητσιάς Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ποτέ από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν συγκεντρώθηκαν τόσοι πολλοί και τόσο σπουδαίοι ερμηνευτές για να τραγουδήσουν.
Όχι μόνο για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά και για έναν σοβαρό σκοπό.
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ
Αφού σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.
Μια ανάσα ζωής για την Πάρνηθα σημαίνει μια ανάσα ζωής για ολόκληρη την Αθήνα.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού της Ε.Σ.Η.Ε.Α. - γιατί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος συμπληρώνει φέτος και 50 χρόνια στην δημοσιογραφία – του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών – Φλώρινας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Εντός των Τεχνών

Τιμές Εισιτηρίων:
- 20 ευρώ (ΑΡΕΝΑ)
- 15 ευρώ (ΑΡΕΝΑ - φοιτητικό)
- 25 ευρώ (ΖΩΝΗ Γ', Κερκίδες: Θύρες 1 - 3, 33 -35)
- 30 ευρώ (ΖΩΝΗ Β', Κερκίδες: Θύρες 4 - 8, 11 - 12, 24, 28 - 32 )
- 40 ευρώ (ΖΩΝΗ Α', Κερκίδες: Θύρες 9 - 10, 25 - 27)

Helena Paparizou / Unreleased Photoshooting Nitro 2006

Περισσότερες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση του 2006 για το Nitro εδώ

Πηγή : Helena Paparizou Club