Η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης και οι Stavento σε μια φαντασμαγορική συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009




http://www.helenapaparizouclub.gr

Έλενα Παπαρίζου - Αρχίζει το πάρτυ στην Κρήτη


Η Έλενα Παπαρίζου η αγαπημένη pop star επιστρέφει στην Κρήτη μετά από 2 χρόνια και πραγματοποιεί μία και μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μια υπερπαραγωγή με πρωτοποριακά σκηνικά, υπερσύγχρονους φωτισμούς, πολυμελές χορευτικό σχήμα και δέκα κορυφαίους μουσικούς.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα 3 ωρών με πολύ κέφι , ρυθμό , χορό , και πολλά αγαπημένα τραγούδια «Αν είχες έρθει πιο νωρίς», «Μαζί σου», «Υπάρχει λόγος», «Το φιλί της ζωής» «Mambo», «Gigolo» «Κάτσε καλά» «My number one» και όλες τις τελευταίες επιτυχίες από το πλατινένιο cd «Βρίσκω το λόγο να ζω» : «Πόρτα για τον ουρανό», «Η καρδιά σου πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Είσαι η φωνή» αλλά και η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Θα ΄μαι αλλιώς» . Στο πρόγραμμα της Έλενας δε θα μπορούσαν να λείπουν και αγαπημένα international τραγούδια όπως το «Just walk away» το «Proud Mary» και το "So What"
Η Έλενα όμως δεν θα είναι μόνη ...; Μαζί της θα βρίσκεται ο Μάνος Πυροβολάκης ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο γνωστός λυράρης που αγαπήθηκε με «Το χαμόγελο σου», το «Όλα για όλα» το «Τι μας ενώνει» και αποθεώθηκε με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» . Η Έλενα συνεργάστηκε καταπληκτικά με τον Μάνο σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία του 2008 αλλά και το χειμώνα στην Ιερά Οδό. Μία από τις πιό δυνατές στιγμές της συναυλίας είναι όταν η ΄Ελενα και ο Μάνος βρίσκονται μαζί στη σκηνή και τραγουδούν εκτός των άλλων το «My number one» και το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» !!! Μάζι με την Έλενα θα βρίσκονται και οι STAVENTO , το πιο αγαπημένο hip hop group των τελευταίων χρόνων . Οι Stavento θα τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους «Πριν σε γνωρίσω» , «Πόσο ακόμα» , «Στον κόσμο μας», «heyhop». Η Έλενα όμως και οι Stavento θα τραγουδήσουν μαζί το «Μέσα σου» , ένα ντουέτο που πρωτοτραγουδήθηκε στο περσινά βραβεία MAD και ξεσήκωσε πραγματικά όλο το θέατρο ! Η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει κάνει ρεκόρ στο YouTube με περισσότερα από 2 εκατομμύρια views.

Το party αρχίζει ΔΥΝΑΤΑ στο Ηράκλειο !!!!

Χρυσός Χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου. Χορηγοί : Πορτοκαλλάδα ΗΒΗ, Supermarkets Χαλκιαδάκης, Minoan Lines. Την φιλοξενία έχει αναλάβει για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Lato.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει. Το κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στην εταιρεία ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ στο τηλέφωνο 2810 528170.

www.helenapaparizouclub.gr


Μετά την Πάτμο, την Κύπρο, το Άμστερνταμ και τη Χαλκιδική, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ επέστρεψαν στην Αθήνα. Το ζευγάρι, το απόγευμα της Τρίτης, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Θεσσαλονίκη, με τον παρουσιαστή να κουβαλάει όλα τα... βάρη.

Οι βαλίτσες, άλλωστε, ήταν πολλές, αφού το ζευγάρι επισκέφθηκε μέσα στο καλοκαίρι πολλά μέρη. Πριν από λίγες ημέρες όμως ο Γρηγόρης και η Νάντια βρέθηκαν στη Χαλκιδική.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο βορειοελλαδίτης παρουσιαστής πέρασε κάποιες ημέρες των διακοπών του στην πατρίδα του. Το ζευγάρι επισκέφθηκε πρώτα τη Μεγάλη Παναγιά, το χωριό του παρουσιαστή, εκεί όπου παραθερίζουν οι γονείς του και μετά πήγαν στον Μαρμαρά όπου συνέχισαν τις διακοπές τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία του καλού του φίλου, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος μάλιστα τον ανέβασε στη σκηνή. Ο παρουσιαστής πήρε το μικρόφωνο και αστειεύτηκε επί... σκηνής με τον τραγουδιστή. Το ζευγάρι και ο τραγουδιστής έκαναν μαζί ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, κάνοντας μπάνιο στις καταγάλανες θάλασσες...

Παπαρίζου- Τόνυ
Τις τελευτ
αίες μέρες τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο στη Σουηδία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Pink Woman», πάντως, η 27χρονη τραγουδίστρια είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως ο Τόνι δεν της έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Ταυτόχρονα όμως είχε δηλώσει πως μπορεί και να παντρευόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Αν παντρευόμουν, μπορεί και να το έκανα μυστικά» έλεγε πριν από δύο μήνες. «Μπορεί όταν είσαι μικρός να τα βλέπεις όλα ρομαντικά, αλλά όταν μεγαλώνεις και ειδικότερα όταν κάνεις κι αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι».

Το yupi επικοινώνησε με στενούς συνεργάτες της Έλενας, οι οποίοι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχει παντρευτεί με τον Τόνι στη Σουηδία. «Η Έλενα πήγε όντως για δύο μέρες στη Σουηδία μέσα στον Αύγουστο αλλά χωρίς τον Τόνι, οπότε θα ήταν λίγο δύσκολο να έχει παντρευτεί μόνη της» ήταν η απάντηση που πήραμε.

Στη συνέχεια το ζευγάρι πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο Μουζάκι Καρδίτσας (την ιδιαίτερη πατρίδα της Ελληνίδας σταρ), ενώ εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελευταίες πρόβες με τον Λούκα Γιώρκα πριν από την επανέναρξη του Thalassa. Μαζί με την Έλενα και τον Λούκα επρόκειτο αρχικά να εμφανιστεί και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω ασυμφωνίας.

Αλλαγή σχήματος για την Έλενα Παπαρίζου!

Μόνο ο Λούκας και οι 1550 θα πλαισιώσουν τελικά την Έλενα Παπαρίζου στο Thalassa People's Stage από αυτή την Παρασκευή 21 Αυγούστου!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που είχε επίσης ανακοινωθεί ως μέρος του σχήματος, αποχώρησε τελικά από το Thalassa, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων

Έτσι ο Λούκας και οι 1550 θα έχουν περισσότερο χρόνο πάνω στη σκηνή, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα εμφανίζεται τελικά με την Ηρώ, τον Αντώνη Λουδάρο και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε άλλο live stage της Αθήνας.

Σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής η Ηρώ μαζί με τη μητέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδευε με το όχημά της για τη συναυλία της στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας στη Σίβηρη. Σε μια στροφή, όμως, το αυτοκίνητο γλίστρησε και αναποδογύρισε. Ευτυχώς, η τραγουδίστρια δεν έπαθε τίποτα, ενώ η μητέρα της χτύπησε ελαφρά στον αυχένα και το χέρι. Και οι δύο γυναίκες φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, δήλωσαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο άνθρωποι χάνουν συχνά τη ζωή τους εξαιτίας της ολισθηρότητας και της κακοτεχνίας του δρόμου. Το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρή ζημιά, ενώ η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αναβάλει την εμφάνισή της μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη. Πριν ταξιδέψει στη Χαλκιδική η Ηρώ είχε εμφανιστεί στο Rodos Palace με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Παπαρίζου- Μενεγάκη- Βανδή

Σε αντίθεση με άλλες stars που δεν παραδέχονται τις εμφανείς πλαστικές επεμβάσεις που έχουν κάνει, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο «Pink Woman» για τις επεμβάσεις και αυτή που έχει ήδη κάνει στο στήθος της. «Ναι, θα τολμούσα να κάνω ένα face lift, αν νιώσω ότι το χρειάζομαι. Και πιστεύω ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μια επέμβαση μπορεί να κάνει καλό στην ανασφάλειά του, ας το κάνει. Απλά, καλό είναι να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές και δεν συμφωνώ να γίνονται σε μικρή ηλικία. Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω και το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι έλεγαν ότι είχα κάνει πλαστική, προτού την κάνω. Όταν τελικά την έκανα, δεν ρώτησε ποτέ κανένας».

Η Έλενα επιστρέφει στην πίστα!

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου επιστρέφει, μετά από μία μικρή παύση, η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου στο Thalassa people stage, χωρίς τους Stavento αυτή τη φορά, αλλά με δύο Κύπριους καλλιτέχνες που κατέκτησαν την Ελλάδα με τις μοναδικές φωνές τους! Τον νικητή του X-factor Λούκα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο!

Το νέο άλμπουμ του Λούκα 'Μαζί', που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους βρίσκεται ήδη στα δισκοπωλεία και περιέχει μεταξύ άλλων το πρώτο μεγάλο hit του, 'Δεν φαντάζεσαι', ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μετά τη συναυλία του με την Giusy Ferreri, συνεχίζει να απολαμβάνει την επιτυχία που σημειώνουν στα ελληνικά charts τα τραγούδια του 'Σώμα με Σώμα' και 'Θάλασσες'.

Όπως και την προηγούμενη σαιζόν, μαζί με την Έλενα, οι 1550 θα συνεχίσουν να προσφέρουν ροκ συγκινήσεις στο -φανατικό, όπως αποδείχτηκε- κοινό του Thalassa!

Helena is back!

Καλομοίρα

Καθισμένη στη βεράντα του σπιτιού της στη Γλυφάδα, με το χαρακτηριστικό της γέ­λιο να σπάει την ησυχία του μεσημεριού, η Καλομοίρα φέρνει στο μυαλό της εικόνες από το περσινό καλοκαίρι. Τότε που μέσα σε μία νύχτα αποφάσισε να παίξει κορόνα-γράμματα την καριέρα της και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αμερική: «Ακόμα και όταν μου είχαν προτείνει να κάνω το Big in Japan ήμουν αρνητική! Στην αρχή δεν ήθε­λα να μιλήσω σε άνθρωπο. Άκουγα το τη­λέφωνό μου να χτυπάει και έτρεμα! Έλεγα στον εαυτό μου "Καλομοίρα, μην το σηκώ­σεις! Αν είναι πάλι αυτοί, τι θα τους πεις;". Φοβόμουν! Αναγκάστηκα να αλλάξω αριθ­μό. Όταν ηρέμησα λίγο, άρχισα να λαμβά­νω κάποια μηνύματα από ανθρώπους του χώρου, που προσπαθούσαν να μου εξηγή­σουν ότι όλοι οι καλλιτέχνες περνάνε αυτά που περνάω κι εγώ. Με είχε πάρει τηλέφω­νο η Έλενα Παπαρίζου και όταν της εξήγη­σα ότι με πίεζαν ακόμη και να μην έχω δί­πλα μου τον Γιώργο, μου είχε πει: "Αυτός είναι ο άντρας που κοιμάται μαζί με τα προ­βλήματά σου! Την επόμενη φορά που θα σου πουν κάτι γι' αυτόν, να τους απαντήσεις 'θα έρθεις εσύ τότε να κοιμάσαι μαζί μου, όταν δεν θα είμαι καλά;'". Κάποια στιγμή με έπιασε ο Γιώργος και μου είπε: "Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά σου; Αγαπάς παραπά­νω από όσο χρειάζεται αυτό που κάνεις, γι' αυτό και σε πιάνουν κορόιδο". Και τότε κα­τάλαβα ότι πρέπει να βάζω όρια και αν χρει­αστεί να πατάω πόδι, γιατί αλλιώς θα μου πάρουν τον αέρα!».

Από τις επώνυμες η Έλενα Παπαρίζου παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστική. Εσύ τι λες;

Ναι, το διάβασα και είπα «μπράβο, κορί­τσι μου!». Κι εγώ αν είχα κάνει κάποια πλα­στική, θα το έλεγα. Σιγά το πράγμα! Αφού φαίνεται. Γιατί να το κρύψεις; Αλλά φοβά­μαι τόσο πολύ! Αν δεν φοβόμουν, μπορεί να έκανα πλαστική στη μύτη μου και στο στήθος μου, αλλά και πάλι δεν ξέρω. Το συζητούσα μια μέρα με τον πατέρα μου και μου λέει «Αν αρχίσεις με αυτά, μετά θα θέ­λεις να διορθώσεις τα πάντα και στο τέλος δεν θα αναγνωρίζεσαι. Δηλαδή, η Barbra Streisand που έχει μυτάρα, έπαθε τίποτα που δεν την άλλαξε;».

Παπαρίζου6


Μετά από σύντομο διάλειμμα, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στο "Thalassa People's Stage" την Παρασκευή 21 Αυγούστου! Μετά την επιτυχία που σημείωσε σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη από τις αρχές Μαϊου, έκανε μία μικρή παύση για μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Η Έλενα Παπαρίζου με την επιστροφή της θα έχει στο πλευρό της δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Λούκα Γιώρκα, νικητή του X-Factor, και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ συνεχίζουν μαζί της και οι "1550".

Λούκας Γιώρκας

Πριν από λίγες ημέρες, δε, κυκλοφόρησε το νέο cd του Λούκα με τίτλο "Μαζί" με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη σύνθεση και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους. Τέλος Αυγούστου ο Λούκας έχει ήδη προγραμματίσει το γύρισμα για το καινούργιο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Μαζί".

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο δε Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το άλμπουμ «Θάλασσες» που κυκλοφόρησε από τη Virus Music, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μία έκδοση repackaging στην οποία εμπεριέχεται η ραδιοφωνική επιτυχία "Σώμα με Σώμα".


Γεια σου Κόσμε! Στην κατάμεστη από κόσμο μαρίνα της Πύλου, όπου οι συγκεντρωθέντες ξεπέρασαν τις 10.000, εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με το συγκρότημα Emigre χαρίζοντας στους Πυλιώτες και στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από τις γύρω περιοχές μια μοναδική βραδιά. Παρά τη μεγάλη συρροή κόσμου η βραδιά ήταν τόσο καλά οργανωμένη, ώστε δεν δημιουργήθηκε κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους της πόλης, ούτε σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο κατά την προσέλευση και αποχώρηση του κόσμου από τη μαρίνα. Ένα πάντρεμα των αγαπημένων του τραγουδιών με το καλό Rock τραγούδι όπου τον είδαμε να παίζει και ντραμς.
Για την άρτια οργάνωση της βραδιάς εκτός από τους αθλητικούς συλλόγους που πουλούσαν στο χώρο της συναυλίας νερά, ποτά και άλλα διάφορα για την οικονομική τους ενίσχυση, είχαν επιστρατευτεί υπάλληλοι του δήμου, το Λιμενικό, οι αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Ο δήμαρχος Πύλου, Χρονόπουλος, από νωρίς το απόγευμα είχε προσέλθει στον τόπο της εκδήλωσης και μαζί με μέλη του Ναυτικού Ομίλου ρύθμιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της βραδιάς.
Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην εξέδρα στις 10.00 το βράδυ, εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων. Απευθυνόμενος στον κόσμο εξέφρασε το θαυμασμό του για την τόση μεγάλη προσέλευση και αναφερόμενος στην Πύλο είπε ότι είναι πανέμορφη και ότι θα την επισκέπτεται συχνά. Αμέσως μετά άρχισε το πρόγραμμα του δημοφιλούς τραγουδιστή με παλιά και νέα του τραγούδια, τα οποία ερμήνευσε με πολύ κέφι ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ο οποίος τα περισσότερα τα τραγουδούσε μαζί του. Το ρυθμό, πάντως, τον έδωσε η νεολαία, η οποία είχε συγκεντρωθεί κάτω από την εξέδρα και τραγουδούσε μαζί του.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα, αλλά η βραδιά για πολλούς συνεχίστηκε στην παραλία, όπου τα μαγαζιά κατακλύστηκαν από τον κόσμο.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και των φίλο του Αντώνη Σαμαρά και τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Πύλου. Πάντως ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά όπου και του αφιέρωσε το τραγούδι «Γερακίνα», όπου και ο υπουργός χόρεψε.
Τέλος μας είπε για τα σχέδια του για τον χειμώνα: «Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στο Αθηνών Αρένα και μετά από συνεχείς συνεργασίες με αποκορύφωμα αυτήν με την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, την Μαρινέλα θεώρησα ότι πρέπει να λειτουργήσω διαφορετικά, μια και δεν υπήρχε συνεργασία που να μπορεί να ισοσταθμίσει αυτήν της Μαρινέλλας. Φέτος μετά από αρκετά χρόνια, θα επιστρέψω στον Διογένη, στην Λεωφόρο Συγγρού από όπου ξεκίνησα και θα δοκιμάσω πάλι κάτι διαφορετικό. Ένα πολυθέαμα πάντα πλαισιωμένο από μουσική και τα αγαπημένα μου τραγούδια. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Ακυρώθηκε η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο! Και συγκεκριμένα, η συναυλία, η οποία ήταν να γίνει την ίδια ημερομηνία με αυτή της Άννας Βίσση στη Λευκωσία ...;Η Δέσποινα Βανδή, για λόγους που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοί, ακύρωσε τη συναυλία της 25ης Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα και τη μετέφερε για τις 4 Σεπτεμβρίου σε στάδιο της Λεμεσού. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και από την πλευρά της αλλά και από τους πολιτιστικούς λειτουργούς του δήμου της Αγίας Νάπας και πραγματικά άφησε όλη την Κύπρο άφωνη.Τουλάχιστον στο νησί της Αφροδίτης οι φαν της Βίσση μιλούν για θρίαμβο της αγαπημένης τους σταρ, ενώ οι θαυμαστές της Δέσποινας ψάχνουν να μάθουν τον πραγματικό λόγο της αναβολής αυτής.Άλλαξε τη συναυλία της, λόγω της Βίσση;Τα συμπεράσματα δικά σας ...;

Πηγή: κυπριακό περιοδικό "Beautiful People"

DURESS

Στην ταινία αυτή ο Σάκης δε θα θυμίζει σε τίποτα τον Sakis που ξέρουμε. Ακόμα και απο το trailer φαίνεται οτι είναι διαφορετικός. Ειναι ο κακός της υπόθεσης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER


http://www.musiccorner.gr/images/virus/cd_papadopoulos_g_01b.jpg http://www.philenews.com/main/data/2009/02/06/2009_02_06_02_19_23__192a6ec47cef4589830ebc16c7a2803e.jpg


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μετά από πρόταση του κ. Γιάννη Παπαθεοχάρη, θα εμφανίζεται με την Έλενα Παπαρίζου στο Thalassa στην παραλία της Γλυφάδας σε ένα διασκεδαστικό και μοναδικό καλοκαιρινό πρόγραμμα μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Η πρεμιέρα προγραμματίστηκε για τις 21 Αυγούστου, ενώ στο σχήμα θα βρίσκεται και ο Λούκας Γιώρκας για το λαϊκό μέρος του προγράμματος, καθώς επίσης και το ροκ συγκρότημα 1550.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΈΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Συνέντευξη Τύπου (Πάφος)

Παπαρίζου Έλενα

Μετά τη sold-out συναυλία της στην Πάφο της Κύπρου, η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε την Πέμπτη στην Αθήνα, αλλά δεν θα μείνει για πολύ: Μέσα στις επόμενες μέρες η 27χρονη τραγουδίστρια θα ταξιδέψει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τόνι Μαυρίδη, στη Σουηδία.

«Είχε ανάγκη να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της, ειδικά στη μητέρα της» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η τελευταία φορά που η Έλενα βρέθηκε στη Σουηδία ήταν αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα τη νύχτα των Χριστουγέννων. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα είχε μάλιστα δηλώσει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της αμέλειας των τοπικών αρχών και πως ήταν αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο συμπολίτη της: «Αυτό που με απασχολεί τώρα ως παιδί και ως πολίτη της Σουηδίας είναι να βρεθεί ποιος είναι ο λόγος που καθυστέρησε το ασθενοφόρο... Διότι το νοσοκομείο απέχει μόλις 7 λεπτά. Η περιοχή όπου βρίσκεται η ελληνική κοινότητα είναι ανάμεσα σε μια κακόφημη συνοικία και μια κυριλέ. Οι δικοί μου έπαιρναν τηλέφωνο και το ασθενοφόρο, που ήταν δίπλα, περίμενε την αστυνομία για να ξεκινήσει».

Η Έλενα Παπαρίζου θα παραμείνει στη Σουηδία μέχρι την επανέναρξη των εμφανίσεών της στο Thalassa People's Stage στις 20 Αυγούστου.

IU8U9183_copy

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις λίγες στο είδος της, που σχεδόν συνέχεια χαμογελά...

Σήμερα όμως είχε δυο λόγους για να είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη. Ο ένας ήταν η μεγάλη επιτυχία της συναυλίας, που σημείωσε στο Παφιακό Στάδιο και ο άλλος η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο δήμαρχος της Πάφου (Σάββας Βέργας) τιμώντας τη με το να της δώσει το βιβλίο της πόλης, αλλά κι ένα αντίγραφο αρχαίου αγαλματιδίου.

Η μαμά του Τόνυ δεν τους ακολούθησε στην επιστροφή, καθώς έμεινε με τη συγγενή της στην Κύπρο. Στο σπίτι της θείας του Τόνυ, η οποία μάλιστα, όπως έχουμε ήδη γράψει, τους έκανε έκπληξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Το www.panoramapress.gr την υποδέχτηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" σήμερα στις 18:30 παρέα με το σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος απέφυγε διακριτικά το φωτογραφικό φακό. Παρ' όλα αυτά, εμείς τον "τσακώσαμε" λίγο πριν μπει στο αμάξι για να αναχωρήσει μαζί με την αγαπημένη του προς τη... φωλίτσα τους.

GM0_5314_copy


Στην Κύπρο βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου εδώ και λίγες μέρες, προκειμένου να δώσει μία συναυλία στην Πάφο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί μαζί με τον σύντροφο της Τόνυ Μαυρίδη
και την μητέρα του, την οποία η Έλενα λατρεύει. Όταν έφτασαν στο
αεροδρόμιο τους περίμενε μία έκπληξη... Σύμφωνα με πληροφορίες μία θεία
του Τόνυ που ζει μόνιμα στην Κύπρο και που είχαν καιρό να δουν, τους
περίμενε στο αεροδρόμιο προκειμένου να τους κάνει έκπληξη. Το ίδιο
βράδυ η Έλενα Παπαρίζου έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση, που διοργάνωσε προς τιμήν της ο δήμαρχος της Πάφου, κύριος Σάββας Βέργας, ο οποίος της έδωσε ως δώρο το βιβλίο της πόλης, αλλά κι ένα αντίγραφο αρχαίου αγαλματιδίου.
Ο Τόνυ δεν μπόρεσε να τη συνοδεύσει, αφού μία ίωση τον ανάγκασε να
μείνει στο δωμάτιό του πολυτελούς ξενοδοχείου. Κόντρα σε όλες τις
φήμες, που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, εκείνοι συνεχίζουν να είναι
μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Η Έλενα έδωσε σήμερα μία συναυλία
στο Παφιακό Στάδιο, το οποίο ήταν κατάμεστο, καθώς έγινε πανδαιμόνιο
από τον κόσμο και από την αγάπη του προς το πρόσωπο της number one
Έλενας...