Αναβολή από το στρατό

Δεν θα ντυθεί τώρα τελικά στο χακί ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως σας αναφέραμε πριν λίγες μέρες. Ο νεαρός τραγουδιστής πήρε αναβολή από το στρατό και φημολογείται ότι θα καταταγεί μετά τις γιορτές του Πάσχα του χρόνου και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, επαγγελματικής φύσεως. Υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας με τον πιο ερωτικό τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο. Είναι μια συνεργασία έκπληξη και φυσικά ο Νίκος δεν θέλει με τίποτα να την χάσει.

Μέρες ολόκληρες περίμενε η Ευγενία Μανωλίδου το μήνα του μέλιτος με τον λατρεμένο σύζυγο της, Άδωνη Γεωργιάδη και τελικά το νιόπαντρο ζευγάρι μόλις που πρόλαβε να κάνει 24 ώρες ταξίδι του μέλιτος.Αλλά,υπήρχε σοβαρός λόγος να επιστρέψει το ζευγάρι στην Αθήνα από Μύκονο...Η Ευγενία έπρεπε να κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά για τον «Πρωινό Καφέ». Την επόμενη σεζόν δεν θα έχει την «Στιγμή της αλήθειας» και δεν είναι να μένει εκτός τηλεόρασης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα πρώτα δοκιμαστικά έχουν γίνει και οι άνθρωποι του καναλιού, μάλλον είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η Μανωλίδου το «έχει» και τον περασμένο χειμώνα το απέδειξε, βγάζοντας εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, όπως ήταν η «Στιγμή της αλήθειας». Άσε, που η σύζυγος Άδωνη σε όποια εκπομπή και αν πηγαίνει καλεσμένη, σημειώνει υψηλά νούμερα. Οπότε, γιατί να μην την αξιοποιήσουν τώρα που... πουλάει; loipon

Άννα Βίσση

Το «Απαγορευμένο» summer tour της Άννας Βίσση συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία. Η Θεσσαλο­νίκη ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας της, όπου ξεσήκωσε τους φαν της βάζοντας φωτιά στην καλοκαιρινή νύχτα της πόλης.

Η Άννα Βίσση ήταν πραγματικά ευτυχισμένη και συγκινημένη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με τους Θεσσαλονικείς φίλους της, αφού είχε να εμφα­νιστεί στη συμπρωτεύουσα έξι χρόνια. Όπως πάντα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή, με ένα δυνατό σόου που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, χαρίζοντας στο κοινό της, εκτός από τα τραγούδια της τελευταίας της δουλειάς, και τις μεγαλύτερες επι­τυχίες της από τα 35 χρόνια της αδιάκοπης καριέρας της. Φυσικά, το πρόγραμμα περιελάμβανε και ξένο ρεπερτόριο, όπως και ένα οπτικοακουστικό αφιέρω­μα στον Μάικλ Τζάκσον.

Την επόμενη μέρα η Άννα Βίσση θέλοντας να απο­λαύσει τη Θεσσαλονίκη, έκανε μια μεγάλη βόλτα στην παραλία της πόλης με φόντο πάντα το Λευκό πύργο. Επόμενοι σταθμοί της ήδη πολύ επιτυχημέ­νης περιοδείας της ήταν η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Βέροια, και ακολουθεί η Σαλαμίνα. Μέχρι στιγμής, οι συναυλίες της Άννας είναι sold-out με περισσότερους από τριάντα χιλιάδες φαν να την απολαμβάνουν live on-stage.

Λίγες μέρες μετά τη Θεσσαλονίκη η Άννα βρέθηκε στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας για να δώσει άλλη μία συναυλία η οποία διήρκησε σχεδόν 4 ώρες. Σε αυτή τη συναυλία η Άννα Βίσση εκτός από κάποια παραπάνω κομμάτια που πρόσθεσε στο πρόγραμμά της, μίλησε και για το Ηρώδειο. "Κατά 99% θα γίνει η συναυλία στο Ηρώδειο" δήλωσε και απ' ότι φαίνεται είναι αισιόδοξη πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

ok_cover

Παπαδάκης- Νομικού
Έκλεισε οριστικά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η τετραμελής ομάδα που θα παρουσιάζει το πρωινό του Mega από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έχουν μαζί τους τη Δούκισσα Νομικού και την Κατερίνα Καινούργιου. Αν και η είδηση είχε κυκλοφορήσει από την Πέμπτη, το τελικό ραντεβού με τους τέσσερις παρουσιαστές έγινε στο Mega το πρωί της Παρασκευής.

«Η Δούκισσα κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στα δοκιμαστικά» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν, με διαφορά, η καλύτερη από όλες τις κυρίες που πέρασαν από το πλατό του "Όμορφου Κόσμου". Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έπαιρνε τη θέση. Ήταν πολύ άνετη και η δοκιμασμένη της χημεία με τον Νίκο Παπαδάκη φάνηκε αμέσως. Όσο για τον Ουγγαρέζο, κέρδισε τη θέση με το έξυπνο χιούμορ του, ενώ η Κατερίνα ήταν τόσο όμορφη και γλυκιά που προκρίθηκε με ευκολία».

yupi.gr

Mr. & Mrs. Smith, η επιστροφή!

Αν και τα περισσότερα δημοσιεύματα, τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό, το πιο διάσημο ζευγάρι στον κόσμο αποφάσισε να αποδείξει ότι κάνουν λάθος και επιστρέφουν και πάλι μαζί στη μεγάλη οθόνη!

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, γιόρτασαν πριν μερικές μέρες τα γενέθλια των μικρών δίδυμων και φάνηκαν να διαλύουν κάθε υπόνοια για τον χωρισμό που σχολιάζουν τα διεθνή media!

Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εκεί και σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν με τους δημιουργούς του "Mr. & Mrs. Smith", με τους οποίους είναι καλοί φίλοι και τους ζήτησαν να γράψουν τη συνέχεια την πετυχημένης ταινίας!

Το sequel, πέρα από τα εντυπωσιακά εφέ και ένα έξυπνο σενάριο, θα καυτηριάζει έμμεσα, την καθημερινή ζωή του Brad και της Angie, καθώς οι δύο πράκτορες θα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί!

H Δέσποινα Βανδή χθες, λίγα λεπτά πριν τις 20.00 το βράδυ πέρασε την είσοδο των εγκαταστάσεων του ομίλου του STAR CHANNEL, όπου βρίσκεται και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΡΟΜΟΣ 89.8 FM στην Κάτω Κηφισιά και μίλησε για την πολυσυζητημένη της συνάντηση με την Άννα Βίσση στα βραβεία MAD awards για πρώτη φορά μετά την τελετή, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Δεν ένιωσα αμήχανα, μάλλον ο κόσμος το ζει σε μια διαφορετική ένταση. Άλλωστε κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Επί της ουσίας γνωριστήκαμε πρώτη φορά στα βραβεία, είχα σκεφτεί: θα πάω και θα της μιλήσω''. Η Δέσποινα για 2 ολόκληρες ώρες μίλησε για τις συναυλίες του καλοκαιριού και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια και δεν δίστασε να αποκαλύψει πολλά.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Στην έκτη κινηματογραφική συνέχεια των ταινιών Χάρι Πότερ, "Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ", ο Λόρδος Βόλντεμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στους κόσμους των Μαγκλ και των Μάγων, ενώ το Χόγκουαρντς δεν είναι πλέον ο ασφαλής παράδεισος του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Χάρι υποψιάζεται ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι ακόμα και μέσα στο ίδιο το κάστρο, αλλά ο Ντάμπλντορ ενδιαφέρεται περισσότερο να τον προετοιμάσει για την τελική μάχη που ξέρει ότι είναι πολύ κοντά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αχίλλειο πτέρνα της άμυνας του Βόλντεμορτ, ο Ντάμπλντορ ζητά τη βοήθεια ενός παλιού του φίλου και συναδέλφου, του καθηγητή Οράτιου Σλάγκχορν. Στο μεταξύ, οι μαθητές "δέχονται επίθεση" από έναν μάλλον απρόσμενο εχθρό: τις εφηβικές ορμόνες. Καθώς τα ειδύλλια ανθίζουν, ένας μαθητής παραμένει αποστασιοποιημένος από όλα αυτά. Είναι αποφασισμένος να αφήσει το σημάδι του, και μάλιστα το σκοτεινό σημάδι του. Μπορεί ο έρωτας να πλανάται στην ατμόσφαιρα, το ίδιο όμως και η τραγωδία... Το Χόγκουαρτς μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο.


Η καθυστέρηση της συμφωνίας του Σάκη Ρουβά με τον Γιώργο Λεβέντη και τον ΑΝΤ1 για το Χ-Factor 2, έχει ανοίξει την... όρεξη σε δύο ακόμη τηλεοπτικούς σταθμούς, τα στελέχη των οποίων ενδιαφέρονται πάρα πολύ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Το παιχνίδι είναι σκληρό καθώς η στρατηγική των ΑΝΤ-ενικών είναι δεδομένη και απαράλλαχτη. Μιλώντας στο www.gossip-tv.gr συνεργάτης του καναλιού, μας διαβεβαίωσε πώς από τον περιορισμό των budget του προγράμματος δεν θα εξαιρεθεί ο Ρουβάς, ο οποίος πέρυσι εξασφάλισε σε τρεις μήνες το αστρονομικό πόσο των 385.000 ευρώ. Η “Πλευρά Ρουβά” από την άλλη, τηρεί στάση αναμονής καθώς πρόθεση του ίδιου του καλλιτέχνη είναι αφενός να συνεχίσει στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να δηλώνει κολλημένος με το Χ-factor. Μάλιστα, κάποιοι εκ των στενών του συνεργατών φρόντισαν να διαδώσουν εντέχνως την πρόθεση αυτή και σε στελέχη έτερων τηλεοπτικών καναλιών και το παιχνίδι αναμένεται να σκληρύνει κι άλλο. Είναι η απάντηση του Σάκη στα σενάρια περί αντικατάστασής του από την Δέσποινα Βανδή; Είναι ίσως η ανάγκη του να βρεθεί μεν στην τηλεόραση αλλά σε κάτι πιο χαλαρό και σε μηνιαία βάση; Όπως και να 'χει, το απαντητικό mail του Σάκη προς τον Γιώργο Λεβέντη αναμένεται ν' αργήσει...
gossip-tv.gr

Άννα Βίσση,

Η Άννα Βίσση έδωσε χθες βράδυ μία ακόμα συναυλία στα πλαίσια του "Απαγορευμένου Summer Tour" που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα με τη μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων.

Αυτή τη φορά, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για περισσότερο από τρεις ώρες την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να ερμηνεύει τραγούδια από την αρχή της καριέρας της μέχρι το τελευταίο της album.

Ανάμεσά τους ήταν και η κόρη της Άννας, Σοφία Καρβέλα που δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι που κατάφερε να βρεθεί με την "απόλυτη" μαμά της και με χιουμοριστική διάθεση,δεν παρέλειψε να ρωτήσει τους fannatics "Ποιά είναι πιο όμορφη από την Άννα Βίσση;", ενώ την απάντησε έδωσε η ίδια η Άννα, λέγοντας "Εσύ" και συνέχισε πάνω από τη σκηνή αφιερώνοντας της το "Είσαι στο Αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρα μου"!

Όταν η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή οι θαυμαστές της σήκωσαν ένα μεγάλο πανό με το οποίο ζητούσαν να κυκλοφορήσει το "Απαγορευμένο Summer Tour" σε dvd, μόλις εκείνη το είδε τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνει και ανταπόκριση ήρθε με ένα μεγάλο χειροκρότημα!

Η Άννα συμπλήρωσε ότι με την φίλη της και συνεργάτιδα της Cristine Crokos συνεχίζουν τα γυρίσματα του νέου της video "Απο Μακρυά & Αγαπημένοι Remix by Alex Papakonstantinou" το πέμπτο κατά σειρά από το τελευταίο της album το οποίο θα δούμε σύντομα...

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας αποκλειστικά μέσω web camera στο fan club της, εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρη ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει κι οι φιλανθρωπικές συναυλίες στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθούν, παρά τα αντίθετα σχόλια που έχουν ειπωθεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό!

Στο δρόμο, με τη Ραλλία Χριστίδου

Νέο album και νέο clip για τη Ραλλία Χριστίδου, η οποία κάνει μια εναλλακτική εμφάνιση σε αυτό το video που έχει έντονα στοιχεία από ένα road movie!

Το album "Έτοιμη" είναι η νέα δισκογραφική δουλειά της Ραλλίας με πολλά νέα και δυνατά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε και το "Έξω βγες", ένα κομμάτι που σίγουρα θα ακούσουμε πολλές φορές στα ελληνικά airplays!

Όπως δηλώνει και το τραγούδι, η τηλεοπτική μεταφορά του single αποφασίστηκε να γίνει σε εξωτερικούς χώρους και κάπως έτσι θα δούμε τη Ραλλία με ένα αμάξι σε έναν ερημικό δρόμο κατευθυνόμενη σε άγνωστο προορισμό, όταν τελικά θα καταλήξει σε ένα μέρος το οποίο ο χρόνος έχει ξεχάσει!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος, που θα μας χαρίσει ακόμα μια φορά εκπληκτικές εικόνες και ένα δυνατό storyline.

Έτοιμοι να βγούμε έξω με την Ραλλία;



O Πάνος Αμαραντίδης σύμφωνα με γνωστό tv περιοδικό έκλεισε για να κανει νεα σειρα στον ΑΝΤ1. Μπορει το Όλα για τον έρωτα να πάγωσε,οπως και κάποιες άλλες σειρές στον ΑΝΤ1 (και οχι μονο) αλλα κωμική σειρά "Διπλή ταρίφα" κάνει πρεμιέρα στις αρχες Νοεμβριου.

Για τους πρώτους ρόλους :ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού,Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Μέμος Μπεγνής.


Eκλεισε τελικά και η Αντα Λιβιτσάνου για το ρόλο της κυρίας Ζώνα στη σειρά που ετοιμάζεται ο ΑΝΤ1.
Τα γυρίσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε.


Το ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ μόλις μας ενημέρωσε πως υπέγραψε χθες και ο Λακης Λαζόπουλου . Το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ θα παίζει κάθε 15μέρες .


THN MΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ TELENT SHOW ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ Χ FACTOR 2 .
Αμάν ρε παιδιά όλοι τραγουδιστές θέλουν να γίνουν;
Aυριο αρχίζουν οι οντισιόν στην Αθήνα και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη.

Όποιος ενδιαφέρεται
2108119959(αστική χρέωση)
Χ1 κενό ονοματεπώνυμο Αποστόλη στο 54990


Συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με το κανάλι του Αμαρουσίου υπέγραψε πριν από λίγη ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Έτσι, η δημοφιλής παρουσιάστρια για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει τα μεσημέρια το «Αξίζει να το δεις» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα εάν της ζητήθηκε να γίνει μείωση του μισθού της.

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, η εκθαμβωτική Αντζελίνα Τζολί και ο γοητευτικότατος Μπραντ Πιτ επέλεξαν τη χώρα μας για να περάσουν ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές.
Το ζευγάρι θα βρεθεί μαζί με τα παιδιά του στην Ελούντα της Κρήτης, όπου θα παραμείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής! Τόσο για τον Μπραντ όσο και για την Αντζελίνα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στη χώρα μας, αφού τόσο εκείνος έχει ξανάρθει κατά το παρελθόν μαζί με την πρώην συντροφό του Τζένιφερ Άνιστον, όσο και εκείνη έχει βρεθεί στη Σαντορίνη για τα γυρίσματα της ταινίας Tomb Rider.
Το ζευγάρι έχει ζητήσει .....στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενηθεί να υπάρχει ιδιωτική πισίνα για τους ίδιους και για τα παιδιά τους, ιδιωτικός παιδότοπος αλλά και έμπειρη Αγγλίδα νταντά, η οποία θα βοηθά τη δική τους. Επιπλέον, έχουν ζητήσει να υπάρχουν δρακόντεια μέτρα όσον αφορά τους παπαράτσι


Ιούλιος

01 Θέατρο Πέτρας - Πετρούπολη (Αθήνα)
04 Σοχός Θεσσαλονίκης
13 Κοζάνη
15 Βάρη (Αθήνα)
17 Κεραμωτή Καβάλας
18 Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
20 Πέραμα (δωρεάν είσοδος)
22 Δ.Πέτα (Άρτα)
24 Πήλιο Φράγμα Παναγιώτικο
26 Τεχνόπολις (Ηράκλειο Κρήτης)
27 Ρέθυμνο(Φορτετσα)


Αύγουστος

01 Χαλκίδα
03 Χίος
05 Απεράθου (Νάξος)
08 Πράμαντα (Τζουμέρκα Ιωαννίνων)
11 Κύθηρα
14 Εχέδωρος
17 Κόνιτσα
22 Ρόδος

Σεπτέμβριος

05 Λιβαδειά
09 Θέατρο Βράχων - Βύρωνας (Αθήνα)
16 Κορυδαλλός

ΙΟΥΝΙΟΣ

18/6 Ιωάννινα Θέατρο Ε.Η.Μ.

20/6 Πάτρα

22/6 Βόλος Ανοιχτό Θέατρο Μελίνα

23/6 Άρτα Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου

26/6 Αθήνα, Θέατρο Βράγχων (23ο Φεστιβάλ Υμηττού)

ΙΟΥΛΙΟΣ

2/7 Καρύτσα Λάρισας Δοχός

3/7 Δίον Πιερίας Olympus Party

4/7 Καβάλα Θέατρο Φιλίππων

10/7 Πολύγυρος Χσλκιδικής Ανοιχτό Θέατρο Πολύγυρου

11/7 Τυχερό Εύρου Φεστιβάλ Τυχερού

17-18/7 Επίδαυρος Μικρή Επίδαυρος

23/7 Σαλαμίνα

25/7 Πρέβεζα Δημοτικό Κηποθέατρο

27/7 Κως

28/7 Ρόδος, Πηγές Καλλιθέας

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

13/8 Λαύριο

28/8 Καλαμάτα Θέατρο Κάστρου

29/8 Λιβαδειά Ανοιχτό Θέατρο Κρύας

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

13/9 Θεσσαλονίκη Θέατρο Δάσους

19/9 Αθήνα, Θέατρο Πέτρας Πετρούπολη (Φεστιβάλ Πέτρας 2009)


Η Madonna χθες το βράδυ στην Ιταλία που έκανε συναυλία αφιέρωσε λίγο χρόνο για τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους ετοιμάζοντας τη σκηνή στη Μασσαλία για την επόμενη συναυλία της. Δεν κρατήθηκε και έκλαψε, θα το ακούσετε στο video
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Η σκηνή που κατασκευαζοταν για τη συναυλία της Μαντόνα στη Μασσαλία της Γαλλίας κατέρρευσε αφήνοντας έναν άνθρωπο νεκρό και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους επτά. Το ατύχημα συνέβη καθώς στηνόταν η σκηνή για τη συναυλία της Μαντόνα στο στάδιο Velodrome στις 5.15 μ.μ όταν η όροφη έπεσε κατά λάθος. Η αστυνομία έκλεισε άμεσως το στάδιο προσπαθώντας να σώσει όσους είχαν εγκλωβιστεί.Η κατάρρευση της σκηνής προκάλεσε το θάνατο ενός 53χρονου Γάλλου εργάτη και τον τραυματισμό άλλων επτά ατόμων, δύο εκ των οποίων σοβαρά.Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη στις 19 Ιουλίου, στο στάδιο Velodrome χωρητικότητας 60.000 ατόμων ακυρώθηκε.Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Μασσαλίας, ενώ ο υπεύθυνος του σταδίου αποκάλυψε ότι πάνω από 50 εργαζόμενοι τεχνικοί, διαφόρων εθνικοτήτων, εργάζονταν την στιγμή του δυστυχήματος. Το στάδιο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Γαλλίας και έδρα της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής ομάδας Μαρσέιγ.Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πάνω από δέκα άτομα βρίσκονταν στην σκηνή την ώρα της κατάρρευσής της. Πυροσβέστες ανέφεραν ότι το ατύχημα συνέβη κατά την προσπάθεια ανάρτησης της οροφής από τέσσερις γερανούς. Όταν έσπασε ο ένας, χάθηκε η ισορροπία και κατέρρευσε όλη η σκηνή, καταπλακώνοντας τους άτυχους εργάτες.

Συντετριμμένη η Μαντόνα δήλωσε: "Μόλις έμαθα αυτό το τραγικό νέο και είμαι "εξουθενωμένη"...Οι προσευχές μου είναι γι αυτούς που τραυματίστηκαν και την οικογένεια τους, και εκφράζω την πιο βαθιά μου συμπάθεια σε όλους που πλήττονται από αυτήν την τραγική υπόθεση". Την ανακοίνωση της,κοινοποίησε η Live Nation France, γαλλική θυγατρική της πολυεθνικής πουν οργανώνει αυτές τις συναυλίες.

Η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να μιμηθεί τη Victoria Beckham, μήπως πάει καμιά βόλτα στο LA, την κυνηγήσουν paparazzi και κάνει διεθνή καριέρα!
Πώς αλλιώς να εξηγείται...
Βέβαια και άλλες το δοκίμασαν αλλά μάλλον μόνο εκείνη κατάφερε να της μοιάζει τόσο..... ourgreektv

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης ετοιμάζονται για τη βάφτιση της κόρης τους, Ισμήνης, που θα γίνει την Κυριακή στις 20 Σεπτεμβρίου. Η βάφτιση θα γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Κακιά Θάλασσα. Νονές του μωρού θα είναι η αδερφή του Γιάννη Αϊβάζη και η κολλητή φίλη της Μαρίας Κορινθίου. Το ζευγάρι σκέφτεται ο γάμος τους να γίνει στις 28 Ιανουαρίου καθώς τον Ιανουάριο του 2008 γνωρίστηκαν στα βραβεία "Άντρες της Χρονιάς" στην Κύπρο. Η Μαρία και ο Γιάννης θέλουν να οργανώσουν τον τέλειο γάμο τόσο για τους ίδιους όσο και για τους φίλους τους.

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την επιστροφή της στην Ελλάδα και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η Καλομοίρα, που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, σκοπεύει να επισκεφτεί το χωριό της για να συναντήσει κάποια μέλη της οικογένειάς της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, «θα μπω και στο στούντιο για κάτι που ετοιμάζουμε με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο». Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα. «Έχω ραντεβού με τον Alpha που με υποστήριξε τόσο πολύ με το "Big Ιn Japan". Μιλάω με τον Alpha για δύο εκπομπές, για να διαλέξουμε μία από τις δύο. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω. Είναι κάτι νεανικό και φρέσκο. Είναι μόνο συζήτηση ακόμη, γι' αυτό δεν μπορώ να πω πολλά».

Ανάμεσα στα άτομα που είχαν σκεφτεί οι υπεύθυνοι του Mega πριν από λίγες εβδομάδες ήταν και η Καλομοίρα την οποία και προσέγγισαν. «Είχα μιλήσει για το πρωινό του Mega με κάποια, αλλά δεν προχώρησε η συζήτηση», δήλωσε.

Η Καλομοίρα αναφέρθηκε και στο γάμο της λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να γίνει στην Ελλάδα αλλά είναι πρακτικά δύσκολο. «Θα 'θελα πάρα πολύ να γίνει ο γάμος μας εδώ. Εδώ με έχει στηρίξει ο κόσμος και εδώ πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά μου. Είναι δύσκολο, όμως, για τους συγγενείς από την Αμερική, και είναι οι πολύ στενοί συγγενείς που δεν μπορούν να 'ρθουν, όπως η αδελφή μου».

Τσαλίκης- Ηλιάκη- Μουτσινάς
Ανακοινώθηκε και επίσημα η ομάδα που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν το απογευματινό μαγκαζίνο του Alpha και θα αντικαταστήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.
Οι τρεις βασικοί παρουσιαστές θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς. Η πεντάδα συμπληρώνεται από τη Δήμητρα Αιγινήτη και τον Νότη Χριστουδούλου. Ο νικητής του «Fame Story 1» βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Κους Κους», σοκαρισμένος, αφού τον είχαν ενημερώσει μόλις λίγα λεπτά πριν — μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος πως δεν είχε πάρει τη θέση, που είχε ήδη αναχωρήσει για διακοπές στη Σαντορίνη!


Οι υπεύθυνοι του καναλιού περιμένουν την απάντηση του Σάκη για το αν θα παρουσιάσει το δεύτερο κύκλο του «X-Factor». Προς το παρόν όμως ο Σάκης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Πολιτεία της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν έχει απαντήσει αρνητικά -αλλά ούτε και θετικά- στο κανάλι. Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες έχουν διερευνήσει και τις προθέσεις της Δέσποινας Βανδή σχετικά την παρουσίαση του talent show — σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Δέσποινα δεν έχει απορρίψει την πρόταση.

Πάντως, οι μόνοι σίγουροι είναι οι κριτές, οι οποίοι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και είναι πανέτοιμοι να κρίνουν τους υποψηφίους μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Λιανό. Από το Σάββατο ξεκινάνε οι οντισιόν στην Αθήνα και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη. Στη συνέχεια, σειρά έχουν η Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Καλά πληροφορημένη πηγή λέει στο yupi: «Είναι τεράστια η συμμετοχή φέτος, δεν το πιστεύουμε. Όλοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές στην Ελλάδα».

Δήμος Αναστασιάδης

Τα κατάφερε. Έτσι του λένε όλοι: «Έπειτα από όλες αυτές τις προσπάθειες που έκανες, τώρα πήρες αυτό που αξίζεις». Ο Δήμος ντρέπεται με όλα αυτά, δεν θέλει να του λένε καλά λόγια — κι ας είναι ο Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος της φετινής χρονιάς, με όλο το «πακέτο» που θα ονειρευόταν ένας 24χρονος: Fans, κορίτσια που τον ακολουθούν στις συναυλίες του, λεφτά, τραγούδια που βρίσκονται συνεχώς μέσα στα δέκα πρώτα ραδιοφωνικά airplays, χρυσό δίσκο. Και μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθεί.

Τι είδους προβλήματα υπήρχαν;

Είχα προβλήματα με τους γονείς και τους συγγενείς μου. Είμαστε από επαρχία, από την Κατερίνη, και οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Πάλεψα πάρα πολύ για να πείσω τους γονείς μου να κάνω αυτό που θέλω. Την πρώτη φορά που είχα πει στον μπαμπά μου πως θέλω να γίνω τραγουδιστής, δεν το συζήτη­σε καν, απλώς με κοίταξε με αγριεμένο ύφος και δεν απάντησε. Δεν έμπαινε καν στη διαδικασία της συζήτησης για αυτό το θέμα.

Έχεις κάνει ποτέ ναρκωτικά;

Ποτέ! Οι γονείς μου δεν είχαν πρόβλημα με τα ωράρια, αν αργού­σα πολύ να γυρίσω στο σπίτι και όλα αυτά. Πάντως, για διάφορες βλακείες που έκανα έτρωγα πάρα πολύ ξύλο - και από τον πατέρα μου και από τα αδέλφια μου. Ακόμη και για ασήμαντους λόγους. Το μόνο που ήθελε ο πατέρας μου ήταν να πηγαίνω στο μαγαζί για να μαθαίνω τη δουλειά. Από 7 χρόνων ήμουν εκεί - και καλοκαίρια και Χριστούγεννα. Η κατάρα για τον πατέρα μου ήταν να γίνω ένας τεμπέλης και, από πολύ μικρός, έχω μάθει τι θα πει να σε προσβάλ­λουν. Ο πατέρας μου δεν ήταν εύκολος άνθρωπος, ήταν πάρα πολύ δύσκολος, αλλά αυτό το πράγμα με έψησε, μου έμαθε πολλά.

Ποια ήταν η πρώτη τους αντίδραση των γονιών σου όταν πήγες στο Dream Show;

Την πρώτη τους αντίδραση, όταν με είδαν στην τηλεόραση, δεν θέλω να τη θυμάμαι, δεν ήταν καλή. Ποτέ όμως δεν έφτασαν σε με­γάλες ακρότητες, πάντα συζητούσαμε. Τώρα έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών σε σχέση με το τι πίστευαν τότε. Τότε εγώ ήμουν διατε­θειμένος να κάνω τα πάντα για να πετύχω αυτό που ήθελα.

Σε θυμώνουν οι συγκρίσεις που κάνουν με σένα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Ο Χατζηγιάννης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος έβγα­λε ένα δικό του μουσικό δρόμο. Όταν βγήκε, ακούσαμε κάτι διαφο­ρετικό. Ήταν πρωτοπόρος. Οπότε, πάρα πολύ σωστά, όταν αγγίζεις μια τέτοια μουσική, πέφτεις στη σύγκριση με έναν άνθρωπο που έχει κάνει λαμπρή καριέρα. Εμένα αυτό με τιμά και δεν είναι κακό. Απλώς, κάποια στιγμή, θα πρέπει να φανεί τι ακριβώς είσαι - και αυτό δεν μπορεί να φανεί από ένα μόνο δίσκο.

Τι κάνεις όταν δεν γράφεις μουσική; Όταν δεν τραγουδάς; Βγαίνεις; Πίνεις; Φλερτάρεις; Κάνεις ταξίδια;

Είμαι σπιτόγατος. Το σπίτι μου στον Άλιμο το έχω διαμορ­φώσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται καν να βγαί­νω έξω. Ασχολούμαι συνέχεια με τη μουσική και, ακόμη κι αν δεν είμαι στη φάση να γράψω κάτι, θα παίξω μουσική, θα μελε­τήσω. Οι έξοδοί μου έχουν περιοριστεί, ίσως και γιατί δεν είμαι με τους ανθρώπους που αγαπάω, με τους φίλους μου, στην Κατερίνη. Ασχολούμαι επίσης με την αναρρίχηση, αλλά τελευταία ούτε αυτό το προλαβαίνω πια.

Σε αφορούν οι σχέσεις;

Μια έχω σχέση, μια δεν έχω. Γενικά, δεν έκανα ποτέ κάτι πολύ μεγάλο και μακροχρόνιο. Έκανα σχέσεις πολύ μικρές, τελείω­ναν, άρχιζε κάτι καινούργιο. Με έχει μπερδέψει πολύ το θέμα «γυναίκα και σχέσεις». Από την άλλη, μου αρέσει πάρα πολύ η δημιουργία οικογένειας... Πεθαίνω! Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Είναι κάτι πολύ μικροαστι­κό, ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά εγώ αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

Γιάννης Αϊβάζης

Πολύ θετικά σχόλια εισέπραξε από τους ανθρώπους της παραγωγής ο Γιάννης Αϊβάζης στο δοκιμαστικό που έκανε χθες το πρωί για το ριάλιτι-τηλεπαιχνίδι του Mega — την ίδια μέρα δοκιμαστικό έκανε και ο Αποστόλης Τότσικας. Οι δύο ηθοποιοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι για το ρόλο του παρουσιαστή, καθώς όλα τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς φαίνεται να χάνουν το προβάδισμα.

Καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρει στο yupi: «Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στον Γιάννη και τον Αποστόλη. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες συζήτηση για το ίδιο παιχνίδι έκανε και η Γιάννα Νταρίλη, η οποία όμως θα επιστρέψει την Κυριακή στη Νέα Υόρκη. Πάντως, επικρατέστερος φαίνεται ότι είναι ο Γιάννης — σύντομα θα γνωρίζουμε τον παρουσιαστή».

Δέσποινα Βανδή

Tο βράδυ της Τετάρτης η Δέσποινα έδωσε συναυλία στην Αρχαία Ολυμπία, στο Θέατρο Ολυμπία στην κοινότητα Φλόκα. Με την προπώληση 3000 εισιτηρίων έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Το τελευταίο ρεκόρ κατείχε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με 1800 εισιτήρια.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:30 και τελείωσε στις 12.30 σε ένα κατάμεστο θέατρο με 7000 ανθρώπους. Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο θέατρο από πολύ νωρίς γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο. Στην αρένα είχαν μαζευτεί πολλοί θαυμαστές της Δέσποινας, οι οποίοι μάλιστα είχαν αναρτήσει και πανό. Η Δέσποινα ξεκίνησε με το κομμάτι «Υπάρχει Ζωή», με το κοινό να παραληρεί και να την αποθεώνει. Η Ελληνίδα σταρ εμφανίζεται στη σκηνή με δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου και παπούτσια Balenciaga.

Ο νικητής της φετινής Eurovision Alexander Rybak, έρχεται στην Ελλάδα για τον Ρυθμό 949 και τους ακροατές του. Στα πλαίσια των ταξιδιών που επιθυμεί να πραγματοποιήσει για το promo της καινούριας του δισκογραφικής δουλειάς, ο 23χρονος νικητής της φετινής Eurovision αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 17.30 το απόγευμα με απευθείας πτήση από το Όσλο της Νορβηγίας. Ο Alexander αποδέχτηκε την πρόσκληση της εταιρίας Universall Music και το απόγευμα της Κυριακής στις οκτώ θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη και θα φωτογραφηθεί για περιοδικά.Τη Δευτέρα το πρωί, θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους στην οικία του πρέσβη της Νορβηγίας στη χώρα μας στον Λυκαβηττό και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, που είναι το Παρίσι.Ο Alexander Rybak έρχεται στον Ρυθμό 949. Αν θέλετε να τον δείτε από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί του πηγαίνετε στα στούντιο του Ρυθμού.


Ακυρώθηκαν οι συναυλίες που επρόκειτο να δώσει η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, αφού δε βρέθηκαν χορηγοί.Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει την πραγματοποίηση των συναυλιών, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ωστόσο, η διοργανώτρια ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισε να τις ακυρώσει, καθώς δεν βρέθηκαν χορηγίες για την κάλυψη των εξόδων.

Harry Potter Vs Edward Cullen

Η κόντρα ανάμεσα στους μάγους και τα βαμπίρ είναι σχεδόν έτοιμη να ξεσπάσει, καθώς και τα δύο sequels των ταινιών αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα και να αφήσουν άφωνους τους fans των epic fantasy movies!

Για την ώρα πάντως ο Harry έχει το προβάδισμα, αφού η ταινία του θα κυκλοφορήσει πρώτη στις κινηματογραφικές αίθουσες και όλοι οι fans του είδους μιλούν για την καλύτερη ίσως ταινία από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα από τους μαθητευόμενους μάγους!

Από τη άλλη βέβαια ο βάμπιρος Edward δεν παίζεται εμφανισιακά σε σχέση με τον κοντούλη Harry και για αυτό έχει κερδίσει με διαφορά την κόντρα στις γυναίκες fans!

Είναι δεδομένο βέβαια, ότι μπορεί για την ώρα η ταινία του ταλαντούχου κυρίου Potter να ξεπερνάει άνετα το "Twilight, The new Moon", αλλά οι κριτικοί δηλώνουν ότι όταν ο Edward Cullen βγει στην μεγάλη οθόνη, οι μάγοι θα πάνε περίπατο!

Όπως και να έχει πάντως, μιλάμε για δύο εκπληκτικές ταινίες του είδους που σίγουρα θα μας καθηλώσουν!

Εκπλήξεις on stage!

Πριν μερικές μέρες, ο Αντώνης Ρέμος παρέα με τους Emigre επισκέφθηκαν το Βόλο μέσα στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας! Για τον αγαπημένο τραγουδιστή βέβαια δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο μια και πηγαίνει συχνά στο Πήλιο, όπου έχει αγοράσει σπίτι!

Η μεγάλη στιγμή όμως της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή παρέα με τον καλό του φίλο Αντώνη, οι οποίοι με χιουμοριστική διάθεση και πολύ κέφι ξεσήκωσαν το κοινό!

Η συναυλία έκλεισε με μια όμορφη στιγμή ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, οι οποίοι ερμήνευσαν μαζί το all time classic κομμάτι, "Φιλαράκι" και έλαβαν το θερμότερο χειροκρότημα.

Η απορία που παραμένει όμως, είναι αν τελικά αυτή η καλοκαιρινή συνεργασία θα έχει εξέλιξη, καθώς μια επικείμενη συνύπαρξη των δυο τους την χειμερινή, καλλιτεχνική σεζόν θα προκαλούσε αλυσιδωτές εκρήξεις διασκέδασης!

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Onirama- Ό,τι δεν έχεις

Νεο κλιπ για τους Onirama σε άλλη μια επιτυχία από το άλμπουμ τους "Κλεψύδρα".
Με τ'αστεία μια χαρά έχουν καθιερωθεί τα παιδιά στο ποπ-ροκ, σκίζουν...

Η-ρώδειο ή όχι;

Δεκάδες άρθρα έχουν γραφτεί από την ανακοίνωση, ότι η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, μέχρι και σήμερα, αλλά κανένα δεν έχει δώσει ακόμα μια τελική απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, αρνήθηκε τόσο στην Άννα Βίσση όσο και σε άλλους γνωστούς καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν το αρχαίο ρωμαϊκό ωδείο, αλλά τελικά αναθεώρησε την αρχική του απόφαση καθώς ο σκοπός της συναυλίας είναι η στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων.

Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, νέα ενημέρωση θέλει την συναυλία τελικά να ακυρώνεται από την ΕΛΕΠΑΠ για θέματα χορηγίας! Σήμερα κάποια site έχουν ως δεδομένο το ότι Άννα Βίσση και Ηρώδειο δεν θα συνυπάρξουν φέτος.

Το Μad επικοινώνησε με τον στενό κύκλο της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας και ενημερωθήκαμε ότι επίσημα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση της μουσικής βραδιάς και ότι όλα παραμένουν ως έχουν!

Την ίδια ενημέρωση έχει και το επίσημο fan club της μεγάλης τραγουδίστριας, το οποίο μας ενημέρωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη δήλωση!

Stay tuned για κάθε εξέλιξη...

H Έλενα Παπαρίζου είναι μοναδική!

Με πολύ γέλιο και ένα λαμπερό χαμόγελο, η Έλενα Παπαρίζου, ήρθε στο πλατό του OK, συζήτησε με τον καλό της φίλο Θέμη για τα μελλοντικά της σχέδια, επίκαιρα θέματα που την προβληματίζουν και φυσικά σχολίασε την μουσική μας πραγματικότητα!

Με το ξεκίνημα της εκπομπής, ήρθαν και τα πρώτα καλά νέα για τους φίλους της Έλενας, καθώς η επιτυχία στο Thalassa People Stage είναι τόσο μεγάλη που μάλλον οι εμφανίσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας θα συνεχιστούν μέχρι και το Σεπτέμβριο!

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό έφτασε και στον άδικο χαμό του Michael Jackson τον οποίο, η Έλενα θαύμαζε από μικρή και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια, κατά τη άποψη της ο MJ ήταν μια καλλιτεχνική διάνοια που δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά! Όπως συγκεκριμένα είπε: "Ο θάνατος του Michael Jackson, ήταν σαν να μας έκλεψαν τις παιδικές μας αναμνήσεις!"

Για όσους τώρα έχουν σκοπό να επισκεφθούν ή μένουν στην Κρήτη και την Κύπρο, θα έπρεπε να ξέρουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να δουν live την Έλενα Παπαρίζου, καθώς αν και έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, έχει υποσχεθεί να κάνει δύο συναυλίες! Αρχικά στην Πάφο στις 27 Ιουλίου και έπειτα στην Κρήτη στις 2 Σεπτεμβρίου!

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ο Θέμης στην Έλενα και δεν είναι άλλο από την αγάπη των fans, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό κάνοντας ερωτήσεις στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια και εκφράζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη τους!