Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

U2 360° Tour: Sold out τα πρώτα show του 2010


Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της, η περιοδεία U2 360° συνεχίζεται θεαματικά, με τις πωλήσεις εισιτηρίων να ξεπερνούν τις 180.000, μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, σε τρεις μόνο πόλεις...

Τα εισιτήρια στο Χόρσενς της Δανίας πουλήθηκαν τόσο γρήγορα που προστέθηκε μια δεύτερη εμφάνιση (16 Αυγούστου), η οποία έγινε αμέσως sold out. Η Αυστριακή εμφάνιση του γκρουπ στο Ernst Happel Stadium της Βιέννης έγινε sold out το Σάββατο, ενώ το σόου στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ήταν ένα ακόμα sold out, τη Δευτέρα το πρωί.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το U2 360° σόου στο Estadio Olimpico De La Cartuja της Σεβίλλης ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη, με τις συναυλίες της Φρανκφούρτης, του Ανοβέρου και του Μονάχου να ακολουθούν το Σάββατο. Έχουν ήδη ανακοινωθεί εμφανίσεις στη Μόσχα, στην Αθήνα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Παρίσι και στην Κοϊμπρα, ενώ επιπλέον πόλεις, ημερομηνίες και χώροι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για την παρούσα και επερχόμενη περιοδεία, μια μοναδική σκηνική κατασκευή προσφέρει άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές, δίνοντας μία άμεση εμπειρία στους θεατές, σε προσιτή τιμή για όλους τους fans. Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις περιστρεφόμενες γέφυρες και φυσικά το πάθος των U2, η συναυλιακή εμπειρία γίνεται ένα φαντασμαγορικό σόου.

Λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό-ακουστικό υλικό από τη μοναδική σκηνική διαμόρφωση είναι διαθέσιμα στο www.u2.com.

European Tour Itinerary
10-August Frankfurt, Germany Commerzbank-Arena On sale Oct. 10
12-August Hannover, Germany AWD Arena On sale Oct. 10
15-August Horsens, Denmark Casa Arena SOLD OUT
16-August Horsens, Denmark Casa Arena SOLD OUT
20-August Helsinki, Finland Olympiastadion SOLD OUT
25-August Moscow, Russia Luzhniki On sale soon
30-August Vienna, Austria Ernst Happel Stadium SOLD OUT
03-September Athens, Greece Olympic Stadium On sale soon
06-September Istanbul, Turkey Ataturk Olympic Stadium On sale soon
15-September Munich, Germany Olympiastadion On sale Oct. 10
18-September Paris, France Stade de France On sale soon
29-September Seville, Spain Estadio Olimpico De La Cartuja On sale Oct. 08
02-October Coimbra, Portugal Stadium On sale soon

Επιπλέον ημερομηνίες και πόλεις θα επιβεβαιωθούν σύντομα. Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια, fan club memberships, merchandise κ.α. επισκεφτείτε τη σελίδα: www.u2.com