Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Αρραβωνιάστηκε η Penelope Cruz

Aρραβωνιάστηκαν οι ηθοποιοί της κινηματογραφικής επιτυχίας, "Vicky Christina Barcelona", σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Ο λόγος για την Penelope Cruz και τον Javier Bardem, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δηλώσει επίσημα αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Εκπρόσωπος της Penelope Cruz δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα περί αρραβώνα της εντυπωσιακής σταρ με τον Javier Bardem. Από την άλλη ο εκπρόσωπος του διάσημου ισπανού ηθοποιού δήλωσε για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: «Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά δεν θα μπορούσα να πω τίποτα ακόμα κι αν γνώριζα».

"Προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό (τον αρραβώνα)", δήλωσε πηγή σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό. Γνωστή εφημερίδα ανέφερε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού η Cruz και ο Bardem "λένε στους φίλους τους ότι σε λίγο καιρό θα παντρευτούν".

Οι δύο σταρ, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Cruz και ο Bardem γνωρίστηκαν το 1992 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία "Jamon, Jamon". Το 2008 οι δύο σταρ συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία "Vicky Cristina Barcelona" του Woody Allen.
zougla.gr