Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ





Γεια σας πολλά τηλεοπτικά νέα εχουμε και σήμερα!


*Πρεμιέρα την Δευτέρα για prime time mega kai αντ1 ..Παιδική Χαρά,4,Lapd και next top model αντίστοιχα…Ποιος θα νικήσει θα το δούμε πολύ σύντομα…..Οι μπαταρίες φορτώνονται.!

*Λίγο πριν τον Ιανουάριο (Νοέμβριο-Δεκέμβριο) θα κάνουν πρεμιέρα η Ονειροπαγίδα και το Ελεύθερος και ωραίος του αντ1 και κατά πάσα πιθανότητα ημέρα Πέμπτη..Να επισημάνουμε ότι για αυτά τα 2 σίριαλ έχουμε δει και τρέιλερ!

*Κινήσεις ματ θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη την Δευτέρα για να αντιμετωπίσει το 10-1 μαζί και φυσικά την πρεμιέρα του όμορφου Κόσμου….Η ίδια θα εμφανιστεί άβαφη και ο μακιγιέζ θα δείξει διάφορα tips στο πρόσωπο της…Αυτό όπως ξέρετε πουλάει!


*Όλοι μας τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μία μεγάλη πτώση του alpha….Για να δούμε!!!Να ναι καλά ο Λαζόπουλος που μένει ακλόνητος και το κανάλι βλέπει μια άσπρη μέρα


*Εξαντλητικά γυρίσματα για τον 3ο νόμο του Κοκκινόπουλου….Ο σκηνοθέτης θέλει το αποτέλεσμα του κάτι παραπάνω από υπέροχο και αυτό το είδαμε και στο τρέιλερ της σειράς…και δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα!πρωταγωνιστές του πρώτου αυτοτελούς επεισοδίου Παπαδοπούλου, Στανγκόγλου, Καραμπέτη, Ιατρόπουλος, Αναστασοπούλου


*Κακή αρχή έκανε το Κάρμα και στην Πρεμιέρα και στην επανάληψη…Την Δευτέρα θα μάθουμε πως πήγε και το Σαββατοκύριακο

*Ενδοκαναλική ‘μάχη’ για τα Μυστικά και την ζωή της άλλης…Τα πολύ υψηλά νούμερα των σειρών κάνουν το κανάλι να είναι σίγουρο πλέον για την συνέχιση 3ου και 2ου κύκλου αντίστοιχα….

*Σύμφωνα με το TV zapping το 4 του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα συνδυάζει και δράμα αλλά και κωμωδία….Για να δούμε πόσο εφικτό θα είναι αυτό!

tvnea.blogspot.com